Stl_marma Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδια!μου συμβαινει κατι πολυ παραλογο ειμαι κατοχος του S5 εδω και 2 μηνες περιπου...επειδη εδω που μενω δεν εχει πολυ καλο σημα η Vodafone,απο αυτοματη λειτουργεια LTE,WCDMA & GSM οταν ειμαι σπιτι παντα το γυρναω σε GSM only...χθες λοιπον το βραδυ που το εβαλα GSM only δεν εβρισκε σημα με τιποτα πουθενα...το εκλεισα το ανοιξα και ολα ηταν μια χαρα...!!!παμε τωρα στο παραλογο της υποθεσης οταν αποφασησα να παρω κινητο πριν 3 μηνες περιπου κατεληξα στο LG G3 το παραγκελνω μου ερχεται (και ολος παραδοξος εκανε αυτο που περιεγραψα λιγο πιο πανω οτι κανει το S5),το στελνω πισω...μου στελνει καινουριο το οποιο παρουσιασε το ιδιο ακριβως προβλημα....το ξανα στελνω πισω,μου ερχεται καινουριο που κανει παλι το ιδιο.....και μιλαω με αυτον που το πηρα και μου λεει το παιδι το καλυτερο που μπορω να κανω γιατι μαλλον εχει προβλημα ολη η παρτιδα ειναι να σου επιστρεψω τα λεφτα σου και οντως ετσι εγινε.....φοβηθηκα να παρω ξανα απο αλλο μαγαζι βεβαια το G3 και ετσι κατεληξα στο S5 και ξαφνηκα μετα απο καιρο κανει και το S5 το ιδιο και εχω χαζεψει πραγματικα....τι γινετε ? ας βοηθησει καποιος SOS PLEASE!
Heatspreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μήπως γενικά δεν παίζει καλό σήμα στην περιοχή και άλλοτε έχει άλλοτε όχι;
Stl_marma Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μήπως γενικά δεν παίζει καλό σήμα στην περιοχή και άλλοτε έχει άλλοτε όχι; 4G & 3G δεν εχει καλο γιαυτο και καθε βραδυ μετα την δουλεια που γυρναω σπιτι το βαζω σε GSM only που εχει παντα και παντου σημα!...στο ιδιο σημειο που πριν δεν ειχα αμα το κλεισο και το ανοιξω ειναι ολα κομπλε!
solution1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε ν'αλλάξεις κάρτα sim. Δε μπορεί όλη η παρτίδα να βγήκε χαλασμένη
panos- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Την κάρτα σου από ποτέ την έχεις; Αν είναι πενταετίας και την εκοψες τότε άλλαξε την όπως είσαι.
Stl_marma Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καινουρια ειναι η sim σχεδον μαζι με το κινητο!
panos- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Α οκ τότε. Πάλι όμως μπορεί να φτάιει. Σε εμένα όταν πήρα το J5 αλλαξα 4 κάρτες σερι γιατί δεν είχα καθόλου δεδομένα σε καμία συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα