Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά ή αν έχετε εσείς κάποια καλύτερη πρόταση : 

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

Δημοσ.

Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα τρία κινητά ή αν έχετε εσείς κάποια καλύτερη πρόταση : 

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

Χiaomi Redmi Note 2 Prime

Meizu Mx2

• Like 1
Δημοσ.

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

Xiaomi mi4c

Δημοσ.

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

Βασικα θες να μας πεις τα χρηματα που εισαι διαθετημενος να δωσεις διοτι πχ το Huawei p8 ειναι ναυαρχιδα και high edn συσκευη. Τo Lenovo k3 note ειναι πολυ καλο απο οτι ακουω αλλα αρκετα πιο οικονομικο και σιγουρα οχι τοσο γρηγορο.

Απο αυτα που βλεπω στο post μεχρι τωρα το καλυτερο ειναι το hyawei p8 αλλα στην τιμη αυτη ειναι και το  lg g4. Εκτος αν δεν εννοεις το hyawei  P8 και εννοεις το Huawei P8 lite.

Απλα πες μας χρηση που κανεις και μεχρι ποσα χρηματα θες να δωσεις...

Δημοσ.

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

εγω θα παιρνα σιγουρα το zenfone 2 4gb ram 32gb rom 200 ευρω απο το gearbest

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγω για zenfone 2 4gb ram 32gb σκεφτόμουνα το μπάτζετ είναι μέχρι 250.

Δημοσ.

1) asus zenfone 2 

2) Huawei P8

3) Lenovo K3

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγω για zenfone 2 4gb ram 32gb σκεφτόμουνα το μπάτζετ είναι μέχρι 250.

http://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-P8-16GB.html?from=catspan

Μηπως δεν καταλαβα κατι καλα??? Ειδες καπου στα 250ευρω το P8?

Δημοσ.

Σορυ φίλε μου εννοούσα το p8 lite δεν βρήκα με 250 το άλλο ...Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας μάλλον θα καταλήξω στο asus zenfone 2 που είπαν και οι φίλοι παραπανω

Δημοσ.

Σορυ φίλε μου εννοούσα το p8 lite δεν βρήκα με 250 το άλλο ...Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας μάλλον θα καταλήξω στο asus zenfone 2 που είπαν και οι φίλοι παραπανω

Και το lenovo K3 Note είναι σε καλή τιμή   http://www.skroutz.gr/s/6677301/Lenovo-K3-Note.html

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...