Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το λαπτοπ το εκλεισα το βραδυ και το πρωι που πηγα να το ανοιξω ανοιξε για 2-3 δευτερολεπτα δν εδειξε τπτ η οθονη μαυρη..απλα αναψαν τα λαμπακια και ακουστηκαν τα ανεμιστηρακια...και μετα απλα σταματησαν να ακουγονται..τι μπορει να ειναι; το αφηνω ετσι τα λαμπακια συνεχιζουν να ειναι αναμενα αλλα τα ανεμιστηρακια δν λειτουργουν και η οθονη δν δειχνει τιποτα..παω για καινουριο λαπτοπ;

Δημοσ.

Το είχες καθαρίσει ποτέ?

Μήπως ανέβαζε θερμοκρασία και αποκολλήθηκε η κάρτα γραφικών?

ναι εχει σταλθει για καθαρισμο αρκετες φορες απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον μια φορα το χρονο

απλα μου κανει εντυπωση οτι ξεκιναει αλλα σβηνει αμεσως και το μονο που μενει αναμενο ειναι το λαμπακι που δειχνει οτι ειναι ανοιχτο

και οταν λεω οτι σβηνει αναβουν τα ανεμιστηρακια που εχει και σταματαν μετα απο 2-3 δευτερολεπτα σκεφτηκα οτι αν ηταν καρτα γραφικων απλα δν θα εδειχνε τπτ η οθονη οπως γινεται και τωρα αλλα δν θα σταματουσαν τα ανεμιστηρακια 

Δημοσ.

Αν η οθόνη δείχνει κάτι, έστω και για λίγο, δεν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Με αυτά που γράφεις, το μυαλό μου πάει σε πρόβλημα μνημών.

Μήπως έφαγε κανένα γερό κτύπημα και ξεκούμπωσαν (γιατί το να καούν στα καλά των καθουμένων είναι σχεδόν απίθανο)?

Δημοσ.

Αν η οθόνη δείχνει κάτι, έστω και για λίγο, δεν είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Με αυτά που γράφεις, το μυαλό μου πάει σε πρόβλημα μνημών.

Μήπως έφαγε κανένα γερό κτύπημα και ξεκούμπωσαν (γιατί το να καούν στα καλά των καθουμένων είναι σχεδόν απίθανο)?

θα κοιταξω τις μνημες...παντως η οθονη δν δειχνει τπτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...