Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. το τροφοδοτικο κανει ενα συνεχες υποηχο αρκετα παραπανω απ οτι το φυσιολογικο. ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος και το τροφοδοτικο ενα powetech 750w στα 230v. Ειχε σταλει για αλλαγη και οντως αλλαχτηκε με το ιδιο μοντελο. πιστευετε θελει αλλαγή ή υπαρχει καποια ρυθμιση μεσω software?

Δημοσ.

Καλησπερα. το τροφοδοτικο κανει ενα συνεχες υποηχο αρκετα παραπανω απ οτι το φυσιολογικο. ο υπολογιστης ειναι ολοκαινουριος και το τροφοδοτικο ενα powetech 750w στα 230v. Ειχε σταλει για αλλαγη και οντως αλλαχτηκε με το ιδιο μοντελο. πιστευετε θελει αλλαγή ή υπαρχει καποια ρυθμιση μεσω software?

Θέλει αλλαγή με άλλο μοντέλο!

Κανα Thermaltake, Corsair, XFX, Coolermaster, SuperFlower...

• Like 2
Δημοσ.

Αν παρεις επωνυμο θα εχει active pfc οποτε τα βολτ δεν εχουν σημασια ;) Τωρα το "750" ειναι ~400βαττ οποτε οποιο παρεις πανω απο 550 εισαι καλα.

Τι συστημα εχεις?

Προσωπικα προτεινω το hamburg 530, berlin 630, xfx 550.

Οσο για την αλλαγη, κερνα ενα καφε η καμια μπυρα κανενα γνώστη φιλο σου, να σου δειξει κιολας ;) Μην πας σε μαστορα!

Δημοσ.

https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=76164&pcode=SHOW_PROD76164

Αυτός εδω ειναι με μικρές διάφορες.

Mάρέσει που το πουλάς σαν λειτουργικό

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/overclocking/525005-powertech-pt-169-750w/

Πωλειται λογω αγορας καινουριου. Εχει χρησιμοποιηθει για λιγοτερο απο μια εβδομαδα. πρακτικα σαν καινουριο.

Αντε και που σε βοηθήσαμε τοσο πολύ σου είναι...

Δημοσ.

Αδερφε δεν ειπα πουθενα οτι δεν λειτουργει. ειπα οτι εγω εχω συνηθησει σε εντελως αθορυβα και δεν μου κανει. με 35ευρω που το δινω δεν κοροιδευω κανενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...