crom251 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η καρτα γραφικων που εχω (320MB Nvidia Geforce 8800 GTS) πρεπει να αρχισε να τα παιζει. Μου πετουσε κατι μπλε οθονες που και που και μου εβγαζε κατι γραμμες καθετες στην οθονη. Εκανα και format μηπως εφταιγε τιποτα αλλο. Μετα το format καθετες γραμμες δεν μου βγαζει πια, αλλα μου πεταει μερικες φορες παλι μπλε οθονη και μου βγαζει αρκετα συχνα μηνυμα πως κατερρευσε καποιος driver της καρτας και εγινε restore. Ζεστανα την καρτα και με σεσουαρ κανενα τριλεπτο (μαλλον επρεπε παραπανω ε?). Βελτιωθηκε προσωρινα αλλα μετα απο λιγο μου πεταξε παλι μπλε οθονη. Καταρχην το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων μαλλον ετσι? Παιζει να ειναι κατι αλλο? Απο εκει και περα η μητρικη που εχω ειναι η Intel DG31PR. Για προτεινετε καμια καρτουλα καλη αλλα ΚΑΙ φθηνη. Να σημειωσω πως δεν παιζω παιχνιδια επομενως δεν χρειαζομαι κατι εξεζητημενο. Μια απλη, αξιοπιστη καρτουλα...
Millennium Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τσέκαρε εδώ http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/page-1
Ailuros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πέρα από την σωστότατη παραπομπή παραπάνω, αν θέλεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ παρακαλώ να απευθυνθείς στην ανάλογη ενότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις