Προς το περιεχόμενο

Asus ROG Swift PG278Q

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , εχτές 3-10-2015 αγόρασα την συγκεκριμένη οθόνη , αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι περίπου ανα 2-3 ώρες αναβοσβήνει το Panel της για 1 δευτερόλεπτο 2 φορές . Έχει κανείς κάτι παρόμοιο ; 

Δημοσ.

Μου κάνει πολύ εντύπωση που είναι περίπου κάθε 2,5 ώρες για 1 δευτερόλεπτο . Αν ήταν κάποιο πρόβλημα δεν θα ήταν πιο συχνό ; 

Δημοσ.

Δε θα μου εκανε εντυπωση να ειναι ενα ακομη προβλημα. Δε ξερω για οθονη με πιο πολλα quality control issues απο αυτην.

Συμβουλη μου θα ηταν να ζητησεις αντικατασταση με αλλο μοντελο οθονη εφοσον ειναι εφικτο, και οχι απλως να την αλλαξεις με μια αλλη PG278Q.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1800408

Δημοσ.

Φιλε δοκιμασε και με ενα αλλο dp καλωδιακι. Πολλα ατομα ειχαν θεμα με το συγκεκριμενο μονιτορ τρεμοπαιγμα κτλ οπου αρκετες φορες εφταιγε το καλωδιο. Σε πολλους ηταν θεμα πανελ οταν ετρεχε στα 144 hz. Εγω παντως δεν εχω κανενα απολυτως θεμα οπως και αλλα ατομα μεσα στο φορουμ οπου εχουν το συγκεκριμενο μονιτορ. Ειμαι υπερευχαριστημενος με την αγορα μου.

Δημοσ.

Μελλοντικές αλλαγές θα γίνουν σχετικά με το σύστημα μου.

Μελλοντικες αλλαγες θα γινουν απλα το θεμα ειναι οτι μεχρι να γινουν οι αναλογες αλλαγες σε καρτα γραφικων και Cpu στην ουσια δεν θα εκμεταλευεσαι ουτε το Gsync,ουτε την αναλυση της και τα hz καθως η 6950 δεν ειναι και οτι το καλυτερο :(

Δημοσ.

Από σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα , τελικά κάτι πρέπει να έπαιζε με το DP , την ανάλυση 2560x1444 και τα 100hz που έτρεχε η καημένη η 6950 και μερικές φορές μαύριζε η οθόνη για 1 δευτερόλεπτο . Τώρα με την καινούργια κάρτα γραφικών δεν έχω θέμα. Κρατάω αυτήν μέχρι να γίνει ολοκληρωτική αλλαγή στο PC μου μόλις βγουν τα νέα cpu της AMD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...