minooos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στην κοινότητα, γινεται να χρησιμοποιήσω το router linksys wag200g σαν extender/repeater του ασυρμάτου δικτύου που έχω ήδη?
suffocater Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στην κοινότητα, γινεται να χρησιμοποιήσω το router linksys wag200g σαν extender/repeater του ασυρμάτου δικτύου που έχω ήδη? Eπειδή το είχα ψαξει λιγο, δεν ήταν πολύ απλό.(βασικά νομιζω ειχα καταλήξει οτι δεν γίνεται,αλλα μην σε παρω στον λαιμό μου). Αν θυμαμαι καλά,ήθελε αλλαγες στο firmware αλλα δεν εβρισκα συμβατες εκδοσεις. Αν βγαλεις ακρή,πες μας κ εμας..
suffocater Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Με καλωδιο ειναι πολυ ευκολο οντως,σε 3 λεπτα θα εχεις τελειώσει.(κ εγω ετσι το δουλευω τελικά)Αλλα εσύ θελεις να παιρνει το ασυρματο και να το αναμεταδιδει,ετσι δεν ειναι?
minooos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι θέλω να κάνω αναμετάδοση, η κάπως να το κάνω να δέχεται internet για να εχω σαφώς πιο δυνατό σήμα απο ενά stickaki που έχω τώρα. απλα το ρωτάω μήπως μπορω να το χρησιμοποιησώ που το έχω και κάθεται.
poulinos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 καποια ρουτερ linksys εκαναν κατι τετοια με dd-wrt αλλα το Wag200 οσο ξερω μπορει να παρει μονο Open wag και δεν κανει τιποτα απο αυτα τα δυο.οποτε μονο ap αν σε βολεψει. 1
minooos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απο οσο το έψαξα και εγω δεν γίνεται με το συγκεκριμενο μοντέλο.
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 αν θεςκατι φτηνο και καλο κοινως value for money τοτε πας σε tp link 701nd,801nd,901nd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα