Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Την εβγαλα και καθαρισα την pcie. Τζιφος. Η gigabyte πλεον μου λεει οτι εφοσον δεν μπορουν να αναπαραγαγουν το θεμα δε μπορουν να κανουν τιποτα και να επικοινωνησω με προμηθευτη. Τωρα στη πραξη πιστευετε οτι χανω σε επιδοσεις? Δε παιζω και ιδιαιτερα απαιτητικα παιχνιδια αυτο το καιρο αλλα θα παιξω κατι βαρυ οταν βγει. Προς το παρον ασχολουμαι με cs go,l4d2,medieval 2 mods ,war thunder. Το συστημα ειναι ενας ι5 4690Κ ,8 γιγα kingston Ζ97 hd3 και μια gigabyte 6950 unlocked σε 6970. Για πειτε κανα game να δοκιμασω να δω τι fps Πιανω για να συγκρινω με καποιο review ισως η καποιον απο εδω που εχει παρομοιο συστημα. Ετσι ωστε εαν βλεπω οτι χανω σε επιδοσεις να επικοινωνησω για να δω τι θα μου πουν.
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς και αξίζει να την γυρίσεις! Χάνεις σε επιδόσεις αρκετά. Αλλά βγάλε φωτό την μητρική στο σόκετ, να φαίνονται τα πινάκια απο 2-3 πλευρές, με μια εφημερίδα δίπλα και την αστυνομική σου ταυτότητα. Φήμες λένε ότι σπάνε πινάκια σε μητρικές στα σέρβις.
Dantε Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Θα τους το παω μαζι με επεξεργαστη καρτα μνημη για να τα δουν ολα μαζι γιατι αντε να βρουν ιδια. Εννοειται θα τους βαλω να μου γραψουν χαρτι οτι ολα λειτουργουν πριν το δωσω. Αν και δε το παω σε καταστημα με κακη φημη αλλα για να ειμαι καλυμμενος. 1
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Θα τους το παω μαζι με επεξεργαστη καρτα μνημη για να τα δουν ολα μαζι γιατι αντε να βρουν ιδια. Εννοειται θα τους βαλω να μου γραψουν χαρτι οτι ολα λειτουργουν πριν το δωσω. Αν και δε το παω σε καταστημα με κακη φημη αλλα για να ειμαι καλυμμενος. Και αυτό αλλά και φωτό. 2 λεπτά υπόθεση είναι! Οσο για το κατάστημα, ποτέ δεν ξέρεις!
Dantε Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Εκανα για καθε περιπτωση και ενα φορματ.Χωρισα ενα σκληρο σε ενα κομματι και περασα εκει windows μονο με drivers για να μη χασω τη κανονικη εγκατασταση. Δυστυχως παλι τα ιδια αρα δεν ειναι θεμα software. Θα τα παω αυτες τις μερες για ελεγχο. Το θεμα ειναι αλλο. Τη πηρα απο mgmanager. Περσι που τη πηρα ειχε 107Ε και τωρα καμια 30αρια πανω. Εαν μου πουν αλλαγη με ιδια εχει καλως. Απλα σκεφτομαι να ζητησω καμια αλλη γιατι ηταν ασυμβατη και με τις μνημες και δε μου τις επαιζε σε dual channel. Θα μου κοψουν πιστωτικο στη τωρινη τιμη η την τοτε? Επισης για εναλλακτικη ποια απο τις 2 λετε? Η καποια αλλη απο mgmanager ,αντε κανα 10αρικο πανω απο την HD3. http://www.mgmanager.gr/socket-1150/49486-asrock-z97-pro4-intel-z97-s1150-4xddr3-6xsata3-sata-express-m2-hdmi-usb30-atx.html#/chipset-intel_z97 http://www.mgmanager.gr/socket-1150/46451-gigabyte-z97x-gaming-3-s1150-intel-z97-4xddr3-6xsata3-3-way-crossfire-2-way-sli-atx-ga-z97x-gaming-3.html#/chipset-intel_z97
yiannis_1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Η μητρική θα φταίει. Μάλλον έχει ξοκολλήσει η θύρα pci ex σε κάποιες επαφές ή εχουν στραβώσει οι ακίδες μέσα στο pciex slot. Αν το 2ο pciex είναι χ16 ή έστω χ8 δοκίμασε να την βάλεις εκεί.
Dantε Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Χ4 ειναι και το δευτερο. Ριξτε καμια γνωμη για εναλλακτικη μητρικη αν ξερετε...
Dantε Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον λυση ευρεθη εν τελει. Ελυσα το λοιπον τη μητρικη σημερα για να τη παω. Οπως εβγαλα επεξεργαστη μου φανηκαν στραβα πινς. Τα κοιταξα καλα και δε μου φανηκε κατι περιεργο(εμπειρια με πινς στη μητρικη δεν ειχω και πολυ,που ειναι τα παλια καλα στον επεξεργαστη) Το παω,λεω την ιστορια κατευθειαν πιανει μεγενθυντικο και βλεπει τα πιν. Μου λεει ειναι εκτος,εχει στραβωμενα. Κοιταω με το φακο,οντως. Μου λεει ισως να φταινε και αυτα αλλα εγω δε μπορω να τη στειλω στην εταιρεια. Γυρναω σπιτι καθομαι τα κοιταω. Οντως σε 2 πλευρες στραβωμενα. 3-4 στραβωμενα και 2 που ειχαν γυρισει τελειως αναποδα!δε ξερω πως δουλευε το πισι τοσο καιρο ετσι. Να σημειωσω οτι η μητρικη μια φορα ειχε δεθει οταν τη πηρα,αρα η ζημια εγινε τοτε. Εν τω μεταξυ ειχα και αλλο θεμα,δεν επαιζαν σε dual channel οι μνημες.δε μπουταρε καν και εκανε μονο μπιπ. Σε single ολα οκ.Ειχα υποθεσει ασυμβατοτητα και δεν ειχα ασχοληθει περαιτερω. Καθομαι λοιπον να τα ισιωσω. Οπως το γυρναω το ενα,γυρναει μια χαρα ,παω να το ισιωσω και σπαει. Ωραια λεω τα πιασαμε τα λεφτα μας.παει η μητρικη.ελα μου ομως που τοσο καιρο λειτουργουσε ηδη χωρις αυτα τα πιν αρα τι μπορει να παει χειροτερα? Να σημειωσω οτι τα πιν οταν ειναι στη μητρικη ειναι πολυ πιο λεπτα απο παλια που ηταν στον επεξεργαστη. Τοτε ναι μεν στραβωναν πιο ευκολα γιατι ηταν πιο εκτεθειμενα αλλα ηταν χοντρα και λογω του οτι εμπαιναν μεσα στο σοκετ,τα ισιωνες λιγο ισα ισα να μπουν μεσα και μετα μολις το κλειδωνες τα ισιωνε. Ισιωνω με τα πολλα και τα υπολοιπα,συνδεω τα βασικα ,κανω 7 προσευχες και ανοιγω. Ολα οκ,μπουταρει.μπαινω κανονικα windows και ναι. ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ Χ16 η καρτα! και οχι μονο παιζει σε Χ16 αλλα δοκιμαζω μετα και παιζουν και κανονικα και οι μνημες σε dual channel. Τοσο καιρο αλλο προβλημα δεν ειχα εντοπισει αρα μαλλον ημουν κωλοφαρδος και αυτο που εσπασε ισως να ειναι καμια γειωση μιας και τοσο καιρο κατι περιεργο δεν ειχα παρατησει,περα απο αυτα δυο. Τωρα ψαχνω να δω το συγκεκριμενο πιν τι κανει και να δω. Oc ετσι και αλλιως δεν ειχα κανει οποτε πολυ απλα τωρα δε θα το δοκιμασω καν ετσι. Και με βαση αυτο http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/datasheets/4th-gen-core-family-desktop-vol-1-datasheet.pdf Το πιν ειναι το C4 και ειναι vss αρα γειωση. Τυχερος μεσα στην ατυχια μου. 4
~Palpatin~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Mια χαρά είσαι τότε! Φτηνά την γλίτωσες 1
Dantε Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πως παίζει να στράβωσαν τα Pins; Πραγματικα δεν εχω ιδεα. Οπως του ειπα και αυτουνου εκει,μια που μου ηρθαν τα πραγματα και μια που τα εδεσα και εκτοτε δεν εχει ξαναβγει ο επεξεργαστης απο πανω. Οποτε υποθετω οτι εκανα καμια ατσαλη κινηση οπως τα εβαζα και τα στραβωσα και δε το πηρα χαμπαρι. Το να ηρθαν στραβα απο το εργοστασιο μου φαινεται λιγο απιθανο,αλλα βεβαια ποτε δε ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα