Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα μια 6850 sapphire.

Μου εδωσαν μια Gigabyte 6950.

Και η προηγουμενη αλλα και η τωρινη,τρεχουν σε pci v2.0 x4 συμφωνα με το cpu-z,gpu-z και τους catalyst.

Δοκιμασα και το render test στο gpu z μηπως ειναι κανα energy saving mode αλλα μενει x4.

Εψαξα τη μητρικη βρηκα κατι επιλογες για Gen1,2,3 που ηταν στο auto ,εβαλα το 3 αλλα τιποτα παλι.

Εβγαλα τη καρτα ηχου που ειναι σε μια pci μπας και,αλλα παλι τα ιδια.

Η μητρικη ειναι μια gigabyte Z97 HD3 με το τελευταιο bios και τροφοδοτικο ενα chieftec 750αρι.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ειχα μια 6850 sapphire.

Μου εδωσαν μια Gigabyte 6950.

Και η προηγουμενη αλλα και η τωρινη,τρεχουν σε pci v2.0 x4 συμφωνα με το cpu-z,gpu-z και τους catalyst.

Δοκιμασα και το render test στο gpu z μηπως ειναι κανα energy saving mode αλλα μενει x4.

Εψαξα τη μητρικη βρηκα κατι επιλογες για Gen1,2,3 που ηταν στο auto ,εβαλα το 3 αλλα τιποτα παλι.

Εβγαλα τη καρτα ηχου που ειναι σε μια pci μπας και,αλλα παλι τα ιδια.

Η μητρικη ειναι μια gigabyte Z97 HD3 με το τελευταιο bios και τροφοδοτικο ενα chieftec 750αρι.

Καμια ιδεα?

Έτσι ξεκίνησε να κάνει και μετά από μερικές βδομάδες ψόφησε και η δικιά μου.

Δημοσ.

Η μητρικη?

Αν θυμαμαι ειναι απο τοτε που την πηρα ετσι.

Θα κανω ενα ticket στην gigabyte γιατι ειδα σε αλλα φορουμ να μιλανε για θεμα της μητρικης και αντικατασταση.

Δημοσ.

Η μητρικη?

Αν θυμαμαι ειναι απο τοτε που την πηρα ετσι.

Θα κανω ενα ticket στην gigabyte γιατι ειδα σε αλλα φορουμ να μιλανε για θεμα της μητρικης και αντικατασταση.

Όχι η μητρική, η 6950. Την πήγα στο Πλαίσιο και μου είπαν αντικατάσταση με 6970 +50€

Δημοσ.

Επειδη μου ετυχε και μενα κοιτα στο bios τα settings για USB ή raid μια τετοια χαζομαρα μου το ειχε αλλαξει σε χ4. Δυστυχως εχει γινει πολυ καιρο πριν και δεν θυμαμαι πως το διορθωσα :wacko:

Δημοσ.

Μπα δε βρηκα κατι.

Για τα usb μια επιλογη εχει οπως και για το raid.

Η gigabyte αργει χαρακτηριστικα να απαντησει.

Περασα και καινουργιο bios που εβγαλαν πριν 2 βδομαδες και τα ιδια.

Εν τω μεταξυ προσπαθησα να βαλω τη καρτα στο δευτερο pci e που λεει οτι ειναι Χ4 για να δω τι θα παιξει αλλα για μισο ποντο δε χωραει.

Δημοσ.

Μήπως είναι συνδεδεμένο και τίποτα άλλο στα pcie και στο γυρνάει σε x4; Δες και τις ρυθμίσεις sata μήπως απο εκεί παίζει τίποτα.

Δημοσ.

Μπα μονο μια καρτα ηχου εχω σε μια pci αλλα την εβγαλα και το δουλεψα χωρις αυτην.

Στα bios δεν εχει καμια περιεργη επιλογη για sata μονο για το αν θα ειναι ahci/ide/raid.

Μου απαντησαν απο gigabyte και μου ειπε να περασω το bios που περασα και να γυρισω σε defaults πραγμα που εχω δοκιμασει και με το παλιο και το καινουργιο bios.

Αναμονη παλι για το τι θα μου πουν...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι τυπαδες στη gigabyte εκατσαν και βρηκαν ιδια καρτα επεξεργαστη μνημες μητρικη και τα εβαλαν μαζι και τους δουλευει κανονικα στο Χ16.

Ξαναδοκιμασα καποια πραγματα που ειπε αλλα τζιφος.

Σαν τελικη λυση μου ειπε να κανω φορματ.

Οκ,του λεω να κανω ,αλλα εαν το προβλημα παραμεινει τι γινεται,τον ρωτησα.

post-239399-0-82896300-1445614488_thumb.jpg

Δημοσ.

Το ιδιο εκανε και εμενα μια asrock μητρικη.Δοκιμασε να βγαλεις την καρτα,καθαρισε τις επαφες τη καρτας με οινοπνευμα και φυσα λιγο και τις επαφες του pcie.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...