olympara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δύο Απορίες: 1. Την Παρασκευή 2/10/2015 κάποιος γνωστός μου μετέφερε μέσω web banking Εθνικής τράπεζας ένα ποσό, σε λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Πότε θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου? 2. Την Παρασκευή 2/10/2015 ο ίδιος γνωστός κατέθεσε ένα ποσό από την τράπεζά του (στο γκισέ της Εθνικής τράπεζας) προς λογαριασμό μου στη Πειραιώς. Πότε θα εμφανιστούν στον λογαριασμό μου? Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Από Δευτέρα ξανακοιτάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το 2ο πως γίνεται? Πάει δηλαδή κάποιος με μετρητά σε ένα κατάστημα της Εθνικής και λέει θέλω να κάνω μια κατάθεση στην Πειραιώς? Λογικά αυτό δεν γίνεται και θα τον στείλουν σε κατάστημα της Πειραιώς να κάνει την κατάθεση. Εκτός αν εννοείς ότι μετέφερε λεφτά από το λογαριασμό του που είναι στην Εθνική προς άλλο λογαριασμό στην Πειραιώς. Στην περίπτωση αυτή δεν αλλάζει κάτι στο χρόνο της μεταφοράς των χρημάτων. Απλά πιθανών να του κοστίσει περισσότερο η μεταφορά αν την ζητήσει από το γκισέ σε σχέση με την μεταφορά που ζήτησε μέσω internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Για να μην ανοίξω καινούριο θεμα. Γνωστός μου έστειλε χρήματα απο Σουηδία στης 26 στον λογαριασμό μου στην Πειραιώς. Λογικά μεχρι τωρα θα επρεπε να ηταν διαθέσιμα αλλα τιποτα. Εχει αλλάξει κατι με τα CC; Έστειλα εμαιλ στην τραπεζα αλλα ακομη δεν εχω παρει απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olympara Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 "Εκτός αν εννοείς ότι μετέφερε λεφτά από το λογαριασμό του που είναι στην Εθνική προς άλλο λογαριασμό στην Πειραιώς." Αυτό ακριβώς εννοώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα