Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τελικά το πήρες το λάπτοπ στα χέρια σου(αν ναι δώσε μας μια γνώμη για την ποιότητά του)? Έχει 1Slot free για RAM? :D 

Δημοσ.

Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Εγκατέστησα Windows 10 Home x64bit, και σκοπεύω να επεκτείνω την ram στα 8gb. Όντως τελικά το πορτάκι στη βάση του λαπτοπ, το οποίο ανοίγει με την αφαίρεση μιας μικρής βιδούλας, κρύβει μια υποδοχή για ram η οποία είναι κενή οπότε μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει ακόμα 4gb. Έκανα και bios update στην τελευταία έκδοση. Γενικά αρκετά αποκρίσιμο σε σημείο που δε το περίμενα. Η μπαταρία δείχνει να κρατάει αρκετή ώρα, βέβαια θα δείξει στην πορεία. Το μόνο μειονέκτημα είναι το υλικό κατασκευής, πολύ πλαστικούρα ρε παιδάκι μου και ότι το "Τ" δε πατιέται τόσο αποτελεσματικά όσο τα υπόλοιπα πλήκτρα. Πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου επαφή με Asus λαπτοπ. Ελπίζω να κρατήσει

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά καλές. Εγκατέστησα Windows 10 Home x64bit, και σκοπεύω να επεκτείνω την ram στα 8gb. Όντως τελικά το πορτάκι στη βάση του λαπτοπ, το οποίο ανοίγει με την αφαίρεση μιας μικρής βιδούλας, κρύβει μια υποδοχή για ram η οποία είναι κενή οπότε μπορεί κάποιος να εγκαταστήσει ακόμα 4gb. Έκανα και bios update στην τελευταία έκδοση. Γενικά αρκετά αποκρίσιμο σε σημείο που δε το περίμενα. Η μπαταρία δείχνει να κρατάει αρκετή ώρα, βέβαια θα δείξει στην πορεία. Το μόνο μειονέκτημα είναι το υλικό κατασκευής, πολύ πλαστικούρα ρε παιδάκι μου και ότι το "Τ" δε πατιέται τόσο αποτελεσματικά όσο τα υπόλοιπα πλήκτρα. Πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μου επαφή με Asus λαπτοπ. Ελπίζω να κρατήσει

Καλορίζικο φίλε και ευχαριστούμε για το review.

Για τοποθέτηση ssd σου δίνει εξωτερική πρόσβαση ή πρέπει να το ανοίξεις;

Επίσης τα windows περάστηκαν εύκολα; Γιατί στον asus που έχω τώρα μου είχε βγει το λάδι για να τα περάσω.

Δημοσ.
Physiciant, on 10 Oct 2015 - 5:05 PM, said:

το "Τ" δε πατιέται τόσο αποτελεσματικά όσο τα υπόλοιπα πλήκτρα.

Δεν θελω να σε ανησυχησω αλλα...

αν το κουμπι εχει απο τωρα προβλημα, μελλοντικα ισως να σταματησει τελειως να δουλευει.

Δεν κανεις ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια να ρωτησεις τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?

Οπως και να'χει, δεν δικαιολογειται σε ολοκαινουργιο λαπτοπ να υπαρχει τετοιο θεμα σε πληκτρο.

Δημοσ.

Εγώ που το είδα από κοντά το συγκεκριμένο λαπτοπ το μόνο που δε μου άρεσε ήταν ότι το πλαστικό γύρω από το πληκτρολόγιο πατιέται πολύ εύκολα.Σκεφτείτε στο αντίστοιχο σημείο το lenovo g50 που στα βίντεο του youtube δείχνουν ότι αν βάλεις δύναμη υποχωρεί προς τα μέσα,στην πραγματικότητα θέλει να βάλεις αρκετή δύναμη,κάτι που δε γίνεται όταν πληκτρολογείς με τίποτα.Αντίθετα στο Asus είναι λίγο σαν πλαστελίνη.Κατά τα άλλα θεωρώ ότι είναι οκ+ για την κατηγορία του.
@Physiciant Μπορείς να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες?

Δημοσ.

Παίδες το λαπτοπ ήταν για φίλο, το σουλούπωσα και το παρέδωσα σήμερα κιόλας. Η τοποθέτηση ssd γίνεται στη θέση του dvd-r (το οποίο δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο λαπτοπ). Αλλά ναι, πρέπει να το ανοίξεις. Τα Windows περάστηκαν πολύ εύκολα με φλασάκι. Το έκανα bootable και απλά ξεκίνησε το setup. Τώρα το θέμα με το "Τ" θα δείξει, ας το δουλέψει λίγο καιρό και βλέπουμε. Εξάλλου έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

Παίδες το λαπτοπ ήταν για φίλο, το σουλούπωσα και το παρέδωσα σήμερα κιόλας. Η τοποθέτηση ssd γίνεται στη θέση του dvd-r (το οποίο δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο λαπτοπ). Αλλά ναι, πρέπει να το ανοίξεις. Τα Windows περάστηκαν πολύ εύκολα με φλασάκι. Το έκανα bootable και απλά ξεκίνησε το setup. Τώρα το θέμα με το "Τ" θα δείξει, ας το δουλέψει λίγο καιρό και βλέπουμε. Εξάλλου έχει 2 χρόνια εγγύηση.

OK. Thanks.

Δημοσ.

Μπορούμε δηλαδή με κάποια βάση(HDD Tray?) να έχουμε στο λαπτοπ κι τον κανονικό σκληρό κι τον SSD του?

Δημοσ.

Μπορούμε δηλαδή με κάποια βάση(HDD Tray?) να έχουμε στο λαπτοπ κι τον κανονικό σκληρό κι τον SSD του?

Ναι, αλλά πρέπει να το ανοίξεις πράγμα που σημαίνει ότι χάνεις την εγγύηση.

Δημοσ.

Τελικά ο φίλος αποφάσισε να το στείλει πίσω λόγω του πληκτρολογιου και να εκμεταλλευτει το DOA. Για νεότερα θα σας ενημερώσω.. to be continued!!

• Like 1
Δημοσ.

Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα.Ωραίος σχεδιασμός,αρκετά λεπτό,βολικό toutch pad-πληκτρολόγιο κι αρκετά γρήγορο για τα λεφτά του με Windows 8.1 x64. Mπαταρία φαίνεται να κρατάει αρκετά. Ευχαριστημένος με την αγορά του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...