Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα μια κάρτα sd 16GB εχθες για το tablet που έχω αλλά μου βγάζει ένα πρόβλημα. Μόλις την βάζω μου λέει ότι "το στοιχειό sd card έχει καταργηθεί" αν την βγάλω κ την ξανά βάλω αρκετές φορές την δέχεται κανονικά κ δείχνει κανονικα την χωρητικότητα που έχει ή κάρτα. Το θέμα είναι μόλις κλείσω το tablet κανει πάλι τα ίδια. Με άλλη καρτα 2gb την δέχεται κατευθείαν. Καμία ιδέα πως μπορώ να το φτιαξω;

Δημοσ.

Πριν χρησιμοποιήσετε μια κάρτα μνήμης για πρώτη φορά, θα πρέπει να την κάνετε format. Σε κατάσταση αναμονής, επιλέξτε Εφαρμογές > Ρυθμίσεις>Χώρος αποθήκευσης κάρτας SD>Διαμόρφωση κάρτας SD.

Πριν προβείτε στην εκτέλεση του format θυμηθείτε να αντιγράψετε τα  σημαντικά αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα σας καπου αλλου(π.χ στο τηλ η στον υπολογιστη).

Δημοσ.

Πριν χρησιμοποιήσετε μια κάρτα μνήμης για πρώτη φορά, θα πρέπει να την κάνετε format. Σε κατάσταση αναμονής, επιλέξτε Εφαρμογές > Ρυθμίσεις>Χώρος αποθήκευσης κάρτας SD>Διαμόρφωση κάρτας SD.

Πριν προβείτε στην εκτέλεση του format θυμηθείτε να αντιγράψετε τα  σημαντικά αρχεία που έχετε αποθηκεύσει στην κάρτα σας καπου αλλου(π.χ στο τηλ η στον υπολογιστη).

Σε κατάσταση αναμονής; Έχω κάνει πάντως φορμάτ αλλά τίποτα. Κ από υπολογιστή. Διάβασα ότι ίσως δουλέψει αν το κάνω φορμάτ σε ntfs. Δν έχω ιδέα αν δουλέψει ετσι. Παίζει να έχει σημασία αυτό;

Δημοσ.

Σε fat32 διαβαζωντε στα κινητα/ταμπλετ.

Εκτος και αν ειναι ελλατωματικη.

Δοκιμασε την και σε αλλο να δεις....

Δημοσ.

Μήπως ή μέγιστη χωρητικότητα του tablet δεν υποστηρίζει; (Απίθανο βέβαια αλλά μπορεί)

Μπα δεν νομιζω.

Ξερω οτι τουλαχιστων τα 16gb ειναι τα πιο στανταρ.

Δημοσ.

Την πήγα σήμερα πίσω στα public. Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας τελικά. Βέβαια το περίεργο είναι ότι από τις 5 συσκευές που την δοκίμασαν στο public όταν την πήγα πίσω,2 από αυτές δν την δέχτηκαν με την πρώτη όπως και το δικό μ ταμπλετ. Όπως κ να έχει αντικατάσταση δν μ έκαναν οπότε..

Δημοσ.

Την πήγα σήμερα πίσω στα public. Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας τελικά. Βέβαια το περίεργο είναι ότι από τις 5 συσκευές που την δοκίμασαν στο public όταν την πήγα πίσω,2 από αυτές δν την δέχτηκαν με την πρώτη όπως και το δικό μ ταμπλετ. Όπως κ να έχει αντικατάσταση δν μ έκαναν οπότε..

Καλημερα.

Πεσμου πιο ταμπλετ εχεις?(μοντελο)

Δημοσ.

Δηλαδή σου πούλησαν μια κάρτα, που σε τρεις μαζί με την δική σου, συσκευές, από τις πέντε, δεν παίζει, δηλαδή ποσοστό αποτυχίας 60% και αρνούνται κι από πάνω να την αλλάξουν; Μάλιστα.

Σε ποια public και ποια ακριβώς κάρτα, για να έχουμε καλό ρώτημα; Ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείς και στο Ινστιτούτο καταναλωτή.

Δημοσ.

Καλημερα.

Πεσμου πιο ταμπλετ εχεις?(μοντελο)

καλησπέρα. Έχω το lenovo 5500.. Από όσο γνωρίζω περνει εως και 32gb εξωτερική μνημη

Δηλαδή σου πούλησαν μια κάρτα, που σε τρεις μαζί με την δική σου, συσκευές, από τις πέντε, δεν παίζει, δηλαδή ποσοστό αποτυχίας 60% και αρνούνται κι από πάνω να την αλλάξουν; Μάλιστα.

Σε ποια public και ποια ακριβώς κάρτα, για να έχουμε καλό ρώτημα; Ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείς και στο Ινστιτούτο καταναλωτή.

Από το public στο περιστέρι. Ναι όταν μάλιστα δεν την φόρτωσε με την πρώτη ή μια από τις συσκευές τους μου είπαν δικαιολογία τύπου " Θέλει λίγη ώρα για να φορτώσει μια κάρτα μνήμης σε μια συσκευή" 15 δεύτερα βέβαια δν είναι λίγο και τελικά την έβγαλε κ την ξανά έβαλε για να δουλέψει. Ή καρτά είναι μια san disk ultra 16gb.
Δημοσ.

Πεστο βρε φιλε οτι ειναι san disk!!!!

Αυτες εχουν προβλημα(συνηθως 90-95%)

Αλλαξε την γρηγορα και παρε μια αλλη.

Η 2gb ειναι και αυτη san disk?

Ενδεχεται να μην ειναι και συμβατη με το ταμπλετ.

Βαλε μια KINGSTON SDCA3/32GB 32GB MICRO SDHC UHS-I U3 WITH ADAPTER να βρεις την υγεια σου.

Δημοσ.

Πεστο βρε φιλε οτι ειναι san disk!!!!

Αυτες εχουν προβλημα(συνηθως 90-95%)

Αλλαξε την γρηγορα και παρε μια αλλη.

Η 2gb ειναι και αυτη san disk?Ενδεχεται να μην ειναι και συμβατη με το ταμπλετ.Βαλε μια KINGSTON SDCA3/32GB 32GB MICRO SDHC UHS-I U3 WITH ADAPTER να βρεις την υγεια σου.

Να την αλλάξω δν μπορω. Μονο να την πετάξω lol. Ναι κ ή 2gb san disk είναι αλλά δουλεύει. Το ξερω Έκανα μεγα λάθος που πήρα san disk αντί kingston.

Δημοσ.

Την αλλη φορα αν την παρεις απο καταστημα δοκιμασε την επιτοπου.

Τωρα για την αλλη μην την πεταξεις που ξερεις μπορει να χρειαστη καπου αλλου...και να ταιριαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...