Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για επεξεργαστή FX 6300 έχω σε ήπια games όπως fifa 15, pro 16 , nfs rivals και ac rev θερμοκρασίες απο 54 μέχρι και 61..

Για μητρική έχω στα αντίστοιχα games με το HWMonitor TMPIN0: 45 TMPIN1: 65 ΤΜPIN2:56...

Είναι εντάξει οι θερμοκρασίες?? Και τι σημαίνουν τα TMPIN??

Δημοσ.

Εεε δεν ειναι και οι καλυτερες αλλα οχι και πανω απο το οριο...εχεις ανεμιστηρες στο κουτι?ποιο κουτι εχεις?απο cable management πως τα παμε?

Χωρις να κανεις τπτ τι θερμοκρασιες βλεπεις?

Δημοσ.

εαν δεν υπερβαίνουν τους 65°C για πολύ ώρα εισαι οκ.

τα tmp είναι δύσκολο να βγαλει καποιος ακρη,μπορεί να ειναι θερμοκρασία Northbridge μπορεί cpu package μπορεί κάτι αλλο.

Καλό θα ήταν πάντως να σκεφτείς το ενδεχέμενο aftermarket ψύκτρας και OC στον 6300.

Δημοσ.

Έχω 3 ανεμιστήρες 1πίσω βγάζει, 1 μπροστά βάζει και 1 πλάι βάζει, παλιό κουτί είναι... όταν δεν κάνω τπτ έχω για cpu ( με θερμόμετρο του κουτιού που το έχω βάλει να ακουμπά την ψύκτρα κοντά στο σημείο επαφής cpu-ψυκτρας) 36-38 (Το HWMonitor λεει οτι ναναι απο 17 εως 37) και TMPIN0 31 ,TMPIN1 40, TMPIN2 32...

εαν δεν υπερβαίνουν τους 65°C για πολύ ώρα εισαι οκ.

τα tmp είναι δύσκολο να βγαλει καποιος ακρη,μπορεί να ειναι θερμοκρασία Northbridge μπορεί cpu package μπορεί κάτι αλλο.

Καλό θα ήταν πάντως να σκεφτείς το ενδεχέμενο aftermarket ψύκτρας και OC στον 6300.

Οχι εντάξει αν και το HWMonitor κάνει τρέλες πάνω απο 63 cpu (στιγμιαία παντα) δεν έχει δείξει . Eχω ήδη παραγγείλει την Raijintek Themis , έχω ακούσει καλά λόγια!

Δημοσ.

στους FX δεν υπάρχει σωστή μέτρηση για κάτω απο 40°C.

Για να εισαι 100% σίγουρος θερμοκρασίες να βλέπεις απ το amd overdrive,και αφου συγκρίνεις αυτά που γράφουν τα υπολοιπα προγράμματα να δεις ποιο εμπιστεύεσαι.

οι FX εχουν οριο τους 62°C στους πυρήνες και 70°C στο package.Απλα θα πρέπει να ψάξεις στο νετ ποια μέτρηση απο τα tmp αντιστοιχεί στα δικά σου.

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, Να βαλεις το llc στο low, να κατεβασεις vcore, να κατεβασεις τη καρτα μια θεση κατω. Τις θερμοκρασιες θα τις κοιτας μονο με το overdrive. Τα υπολοιπα λενε οτι να ναι. Μονο το bios και το overdrive μετρανε σωστα

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα, Να βαλεις το llc στο low, να κατεβασεις vcore, να κατεβασεις τη καρτα μια θεση κατω. Τις θερμοκρασιες θα τις κοιτας μονο με το overdrive. Τα υπολοιπα λενε οτι να ναι. Μονο το bios και το overdrive μετρανε σωστα

προσωπικά στο σύστημα της υπογραφής το hwinfo64 δείχνει σωστά πράγματα,ναι μεν βλέπω κατι 10αρια σε χαμηλά clocks αλλα μετράει σωστά.

το έχω δει με το overdrive να λεει 10°C και στο CPU το hwinfo Να γράφει 52

Δημοσ.

Ειναι περισσοτερο θεμα μητρικης. Πχ στη δικη μου εαν παω σε πρώιμο bios οι θερμοκρασιες φαινονται κανονικα. Απο ενα σημειο και μετα ξαφνικα το χαλασαν. Εστειλα email στην asus και μου ειπαν πως το aisute μετραει σωστα και οτι για τα προγραμματα που κανουν μονιτορ θα πρεπει να απευθυνθώ εκει. Οποτε overdrive, thermal margin και τελος.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, όταν παίζω κανένα LOL στο laptop οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι κατά πολύ πάνω από 65°C, νομίζω ξεπερνάω και τους 75°C.

Φαντάζομαι δεν είναι φυσιολογικό. Πόσο θα έπρεπε να είναι και τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο topic, όταν παίζω κανένα LOL στο laptop οι θερμοκρασίες που βλέπω είναι κατά πολύ πάνω από 65°C, νομίζω ξεπερνάω και τους 75°C.

Φαντάζομαι δεν είναι φυσιολογικό. Πόσο θα έπρεπε να είναι και τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ για τον χρόνο και το ενδιαφέρον σας.

Μπα.Γράψε μοντέλο.

Δημοσ.

Συγκεκριμένα σήμερα ήμουν στους 82°C για CPU για άλλους τόσους η κάρτα γραφικών όταν έπαιζα LOL.

Τώρα που μιλάμε, με ανοιχτό μόνο το insomnia είμαι γύρω στους 42-45°C

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...