Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ..εχω προβλημα συντονισμου των μισων καναλιων της digea.στην τηλεοραση εχω συνδεσει με hdmi εναν της cita κ εναν της digea.εδω κ λιγο καιρο εχουν χαθει 3 καναλια της digea,κανω νεο συντονισμο πολλες φορες κ οι δυο μου δειχνουν παλι τα μισα...ενω στην μικρη τηλεοραση με ενσωμ.αποκωδ.κ ιδια κεραια τα δειχνει ολα...εχει καποιος γνωση να με συμβουλευσει.??

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ..εχω προβλημα συντονισμου των μισων καναλιων της digea.στην τηλεοραση εχω συνδεσει με hdmi εναν της cita κ εναν της digea.εδω κ λιγο καιρο εχουν χαθει 3 καναλια της digea,κανω νεο συντονισμο πολλες φορες κ οι δυο μου δειχνουν παλι τα μισα...ενω στην μικρη τηλεοραση με ενσωμ.αποκωδ.κ ιδια κεραια τα δειχνει ολα...εχει καποιος γνωση να με συμβουλευσει.??

Καλό θα ήταν να κάνεις χειροκίνητο συντονισμό, βάζοντας τις κατάλληλες συχνότητες της περιοχής σου, από την επίσημη σελίδα της Digea. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εντοπίσεις τα τρία αυτά κανάλια, ίσως και περισσότερα.

Δημοσ.

Η cita δεν έχει manual αναζήτηση κ έβαλα στον άλλον αποκωδικοποιητή τις συχνότητες κ ειναι αδύνατον να πιάσει το ch27 που περιέχει τα κανάλια alpha-ant1-e..κ.λ πarrow-10x10.png...Δεν πιάνει επίσης έλεγξα παρόμιες συχνότητες απο γειτονικές περιοχές κ εκεί τίποτα...Πιάνει όλα τα άλλα κανάλια κ chanels.... καμμιά ιδέα;;;;;;

Δημοσ.

Η cita δεν έχει manual αναζήτηση κ έβαλα στον άλλον αποκωδικοποιητή τις συχνότητες κ ειναι αδύνατον να πιάσει το ch27 που περιέχει τα κανάλια alpha-ant1-e..κ.λ πarrow-10x10.png...Δεν πιάνει επίσης έλεγξα παρόμιες συχνότητες απο γειτονικές περιοχές κ εκεί τίποτα...Πιάνει όλα τα άλλα κανάλια κ chanels.... καμμιά ιδέα;;;;;;

Έλεγξε την κεραία (θέση κτλπ). Αν είναι παλιό σχετικά μοντέλο και έχεις την οικονομική δυνατότητα άλλαξέ την. Άλλη μια λύση, θα ήταν η αγορά νέων καλωδιώσεων, νέας γενιάς φυσάκια στις υποδοχές κτλπ. 

Δημοσ.

Είμαι σε πολυκατοικία κ είνσι κοινή η κεραία, κ επειδή εχω κάποιες τεχνικές γνώσεις δεν νομίζω η μπροστινή μεριά κ οι μπρίζες να έχουν πρόβλημα κ οι πίσω καλωδιώσεις να είναι εντάξει;; θα το κοιτάξω....ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...