ceasar1333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αλλαξα καρτα σε amd r9 390 msi,πριν ειχα nvidia και συνδεα μεσω hdmi την τηλεοραση.τωρα πηγα να το κανω με την amd και δεν ειχα καθολου εικονα αλλα η τηλεοραση παρεμαινε ανοιχτη και δεν ελεγε πως δεν υπαρχει σημα.στο τελος συνδεσα την καρτα με displey port και εγκατεστησα τους catalyst drivers.το μονο που καταφερα τυχαια να κανω ειναι να βαλω οταν ο υπολογιστης ηταν μεσω displey port ,το καλωδιου του hdmi και μου εμφανησε μηνημα να ενεργοποιησω δευτερη οθονη.το εκανα και μπορεσα ετσι να εχω τουλαχιστον στα windows εικονα και ηχο απο το hdmi.αλλα καθε φορα που εκκινει ο υπολογιστης πρεπει να ρυθμιζω στο tv source το sidpley port για να πατησω επιλογη λειτουργικου.και μολις φορτωσει μου βγαζει μηνημα νο signal on displey port και μεταβαλω σε hdmi για να εχω εικονα.παρεπιπτωντος δοκιμασα με αλλη τηλεοραση και το hdmi δουλευει κανονικα.αλλα οχι με την δικια μου toshiba.θα κανω αυριο upgrade στο firmware μπας και γινει τιποτα.καμια λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα