Προς το περιεχόμενο

psu corsair cx600 dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω(είχα) το τροφοδοτικό cx600 της corsair 3 χρόνια και 10 μήνες και μου κάηκε..μπαίνω στο δωμάτιο προχθές και μυρίζει καμμένο..τι είναι λέω..πατάω κουμπί δεν ανοίγει ο υπολογιστής..το τροφοδοτικό εμφανισιακά όσο μπορώ να δω δεν φαίνεται καμμένο, σαν καινούριο είναι..στο προηγούμενο πισι που είχα, είχα ανώνυμο τροφοδοτικό και μου κράτησε μέχρι που άλλαξα πισι(6 χρόνια)..πήρα καινούριο, είπα ας βάλω καλό τροφοδοτικό, επώνυμο, με 3 χρόνια εγγύηση..και, στα 3 και 10 μήνες οφ..ξέρω εκτός εγγύησης αλλά γιατί ξηγιέσαι έτσι ρε corsair;10 μήνες και οφ;χρήση;internet και cod mw3 μόνο..τώρα τι κάνουμε λοιπόν;τι τροφοδοτικό παίρνουμε;

Δημοσ.

λοιπον ειχα ακουσει οτι εχει το παραπανο προβλημα το σιγκεκριμενο τροφοδοτικο απο αλλα 3 ατομα εκτος απο εσενα  οποτε λογικα ειναι προβληματικα ορισμενα κοματια τελος παντον εγω θα προτινα coolermaster δες http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-rs550-acaad3-eu-gx-bronze-550w-80-bronze-p-PER.806221 α και μην το βλεπεις 550W φτανει τα 600W

Δημοσ.

Το Berlin το είδα κι εγώ σε μια έρευνα που έκανα και το στάμπαρα..ένα συν στο Berlin λοιπόν..το 530 είναι το Hamburg ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...