Προς το περιεχόμενο

Nexus P από ΗΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από haHa,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξαρτάτε απο την έκδοση,βρες ποιες μπάντες παίζουν στην Κύπρο και έλεγξε το πριν την αγορά,στην Ελλάδα είναι 1800 κύρια,2600 και τώρα τελευταία 800 κυρίως απο wind 

Δημοσ.

Και πως θα το κανεις import??

1ον που θα βρεις reseller να το πουλάει εδω!?

2ον και να βρεις θα έχει κάνα 50€ shipping και τελωνείο οποτε δν ξέρω κατά ποσο συμφέρει!

Κ από όσο ξέρω αλλά bands έχουμε για lte εμείς αλλά εκεί το HPS+ θα πιάνει κανονκα όμως ( το λέω με επιφύλαξη δν ειμαι 100% σίγουρος αλλά 95%)

Δημοσ.

Και πως θα το κανεις import??

1ον που θα βρεις reseller να το πουλάει εδω!?

2ον και να βρεις θα έχει κάνα 50€ shipping και τελωνείο οποτε δν ξέρω κατά ποσο συμφέρει!

Κ από όσο ξέρω αλλά bands έχουμε για lte εμείς αλλά εκεί το HPS+ θα πιάνει κανονκα όμως ( το λέω με επιφύλαξη δν ειμαι 100% σίγουρος αλλά 95%)

Για να ρωτάω προφανώς τα πρώτα δύο έχουν λυθεί. Το θέμα είναι με τις μπάντες.

Δημοσ.

Αυτά εδώ σε βοηθούν καθόλου?

North America version (A1)

LTE: 2/3/4/5/7/12/13/17/25/26/29/30/41
UMTS: 1/2/4/5/8
CDMA: BC 0/1/10
GSM: 850/900/1800/1900

Rest of World version (A2)

LTE: 1/2/3/4/5/7/8/9/17/19/20/28/38/39/40/41
UMTS: 1/2/4/5/6/8/9/19
TD-SCDMA: 34/39
CDMA: BC 0/1
GSM: 850/900/1800/1900

• Λύση
Δημοσ.

Θα δουλευουν μια χαρα και σε 4g.

Τωρα πια εχουν καταφερει κ εχουν βαλει αρκετες μπαντες και στην Αμερικανικη εκδοση.

Εχει και η Αμερικανικη εκδοση την μπατα 3 κ την μπαντα 7 που δουλευουν τα 4g δικτυα στην Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δουλευουν μια χαρα και σε 4g.

Τωρα πια εχουν καταφερει κ εχουν βαλει αρκετες μπαντες και στην Αμερικανικη εκδοση.

Εχει και η Αμερικανικη εκδοση την μπατα 3 κ την μπαντα 7 που δουλευουν τα 4g δικτυα στην Ελλαδα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, να σαι καλά.

Δημοσ.

Μην κάνει τέτοιο σφάλμα ο φίλος σου...Ας πάρει NOTE 5

Το ότι είναι αρκετά ακριβότερο σου διαφεύγει μάλλον...όπως και να χει το επιβεβαίωσα και με τους πάροχους εδώ, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Το ότι είναι αρκετά ακριβότερο σου διαφεύγει μάλλον...όπως και να χει το επιβεβαίωσα και με τους πάροχους εδώ, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αρκετά ακριβότερο...; ενα 100 είναι η διαφορά
Δημοσ.

Αρκετά ακριβότερο...; ενα 100 είναι η διαφορά

Αχ ναι βρε μόνο 100 ευρώ! 100 Ευρώ στις μέρες μας δεν βγαίνουν εύκολα και είναι μεγάλη διαφορά τιμής στις μέρες που διανύουμε.

Δημοσ.

Αχ ναι βρε μόνο 100 ευρώ! 100 Ευρώ στις μέρες μας δεν βγαίνουν εύκολα και είναι μεγάλη διαφορά τιμής στις μέρες που διανύουμε.

Πλάκα μας κάνεις και συ τώρα; αχ ναι ξέχασα ... Πείναει κάποιος που έχει να δώσει 500 ευρώ για κινητό και είναι υπερβολικά τα 600...Δεν είπε κάνεις λιγα τα 100 ευρω αλλά οταν παίρνεις κινητό τέτοιας κλάσης δεν είναι και τρομερό πόσο τα + 100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...