Alx.Krd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας Τρέχω τα windows 10 σε insider mode (τα έχω προμιθευτεί δωρεάν - δεν έχω κάποιο αυθεντικό key & ο μόνος λόγος που μένουν ενεργοποιημένα είναι επειδή παίρνω τα builds για τους insiders) και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αν τώρα αγοράσω ένα αυθεντικό key για windows 10 και το βάλω στην έκδοση που τρέχω τώρα (insider) θα σταματήσει το "insider mode" και θα έχω κανονικά - αυθεντικά windows 10 ή θα πρέπει να κάνω format και να τα εγκαταστήσω με το νέο μου key από την αρχή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν αγοράσεις key της έκδοσης που έχεις (home, pro Κτλ) θα μπει κανονικά. Ακόμα και να χάσεις το insider είναι 2 κλικ υπόθεση να ξαναμπεις, που δεν νομίζω να χαθεί 1
Alx.Krd Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Επομένως αγοράζω το key, στο windows update πατάω "stop insider builds", μετά πάω στην επιλογή "Change product key" βάζω το key που αγόρασα και στην συνέχεια έχω αυθεντικά Windows 10 χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο? Θα είναι stable έκδοση κανονικά? Ευχαριστώ
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγώ αυτό θα έκανα... τώρα αν κάνει roll back στην stable ή μείνει στην insider που ήσουν δεν το έχω δοκιμάσει
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Επομένως αγοράζω το key, στο windows update πατάω "stop insider builds", μετά πάω στην επιλογή "Change product key" βάζω το key που αγόρασα και στην συνέχεια έχω αυθεντικά Windows 10 χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι άλλο? Θα είναι stable έκδοση κανονικά? Ευχαριστώ Θα δεχτεί το κλειδί κανονικά και θα έχεις αυθεντικά Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα