Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο σκληρός του laptop της δουλείας μου λέει τα εξής:

post-182562-0-70181500-1443970640_thumb.png

Στο ''Data Lifeguard Diagnostic for Windows'' λέει pass (και στο quick test που του έτρεξα).

Να να ανησυχήσω?

Δημοσ.

Και εγώ τον ανοίγω και μόλις βλέπω τον σκληρό κόλλησα και λέω.. τί είπα να αλλάξω ρε, αφού είναι λάπτοπ..  :-D  (λές και δεν έχω βάλει/βγάλει σκληρούς σε λάπτοπ... )

Τον άνοιξα πάντως, τον ξεκούμπωσα και τον ξανακούμπωσα μπας και, αλλά δύσκολα να είναι αυτό το πρόβλημα. Να χάλασε η υποδοχή? Περίεργο..

Το Data Lifeguard Diagnostic for Windows δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα.

Δεν ξέρω..

Δημοσ.

Μπορεις να το δοκιμασεις σε αλλο μηχανημα σα δευτερο και να τρεξεις HD sentinel να δεις την υγεια του να βεβαιωθεις

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα.. Βασικά, έχω έναν 2.5'' wd 250gb στον σταθερό (με 100% επιδόσεις και υγεία) που μπορώ να τον αδειάσω και να βάλω μια εκείνον στο λαπτοπ να δω (μη βάλω στον σταθερό τον σκληρό του λαπτοπ επειδή έχει win μέσα, μην έχουμε κανα θέμα μετά όταν τον βάλω πάλι στο λαπτοπ).

Αλλά νομίζω η υγεία δεν με ενδιαφέρει τόσο, αλλά αυτά τα transfer errors.. bad sectors δεν λέει ότι έχει.

Δημοσ.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι φταίει η επαφή στο λάπτοπ, όταν βάλω τον άλλο 250άρη, θα δείξει το σεντινελ με μια και εκεί ερρορ τρανσφερ ή θα πρέπει να γίνει κάποια ώρα χρήση πρώτα?

ΥΓ: Δεν είναι λίγο περίεργο να φταίει η επαφή του λάπτοπ?

Δημοσ.

οχι δεν ειναι περιεργο και μπορει να μη στο κανει στον αλλο δισκο αν κουμπωσει καλα. δες το κουμπωμα και σε αυτον που εχεις πρωτα πριν αρχιζεις να αλλαζεις.

Δημοσ.

To είδα σε αυτόν που έχει (μου φάνηκε οκ).. άνοιξα εχθές το λάπτοπ και τον ξεκούμπωσα/ξανακούμπωσα για σιγουρία.

Αν υποθέσουμε ότι τώρα έκατσε καλύτερα ο σκληρός που τον έβγαλα/έβαλα τα ερρορ στο σεντινελ θα είχαν εξαφανιστεί? Λογικά όχι... άρα που θα ξέρω αν έφτιαξε?

Δημοσ.

To είδα σε αυτόν που έχει (μου φάνηκε οκ).. άνοιξα εχθές το λάπτοπ και τον ξεκούμπωσα/ξανακούμπωσα για σιγουρία.

Αν υποθέσουμε ότι τώρα έκατσε καλύτερα ο σκληρός που τον έβγαλα/έβαλα τα ερρορ στο σεντινελ θα είχαν εξαφανιστεί? Λογικά όχι... άρα που θα ξέρω αν έφτιαξε?

οχι δεν θα εξαφανιστεί,εφόσον καταγράφηκε απ το smart του δίσκου,μένει και το κρατάει ο δίσκος.

θα το δεις εαν σταματήσει να ανεβαίνει ο συγκεκριμένος αριθμός με τα errors

Δημοσ.

Κατάλαβα... θέλει το χρόνο του και αυτό.. :P

Θα δούμε... κάποια στιγμή θα βάλω τον σκληρό του σταθερού και θα πειραματιστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...