Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Γίνομαι μέλος πρώτη φορά σε forum,επί τούτου!Έχω σύνδεση Forthnet εδώ και 1.5 χρόνο με πρώτο router ένα ZTE.Ή γραμμή σχεδόν τέλεια - χτυπάει 20 mbps- όμως στο WiFi μέσω router υπάρχει πρόβλημα!Όταν ένα κινητό βλέπει YouTube video,οι υπόλοιπες ασύρματες συσκευές ( κινητό HTC και Laptop HP) αντιμετωπίζουν κολλήματα..είτε δε φορτώνουν σελίδες,είτε χάνεται ξαφνικά το σήμα WiFi από τις μπάρες τους ενώ το router δείχνει αναμμένο και τα λαμπάκια χοροπηδάνε λες και χορεύουν disco!Δεν συμβαίνουν αποσυνδέσεις στο router.H Forthnet όλο αυτό το διάστημα μου έχει δώσει άλλο 1 ZTE και 2 Technicolor router s,όμως το πρόβλημα παραμένει.Όποιος από εσάς έχει τη γνώση και την καλοσύνη,ας μπει στον κόπο να με φωτίσει.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγω με Fοrthnet, παθαινω κατι παρομοιο....

ειμαι σε WiFi ολες οι συσκευες.

Οταν ανοιγει ο πατερας μου το tablet, κ κανει κατι οπως skype videocall, τοτε κ στο κινητο μου αλλα κ στο laptop (k ta 2 wifi) ειναι σαν να μην εχω bandwidth να κανω οτιδηποτε, κ σαν να τρωει ολη μου την συνδεση το

skype videocall, το οποιο ειναι αδιανοητο φυσικα...

επισης, στη προκειμενη περιπτωση στις αλλες 2 συσκευες μου δειχνει "Τοπικη/Περιορισμενη συνδεση"

Το οτι σε δωσαν αλλα 2 ρουτερ κατι σημαινει....σιγουρα καποιο ψεμα θα τους ειπες για να σου δωσουν αλλα 3 ρουτερ...μια τετοια εταιρεια δεν μπορει να το κανει αυτο...εμενα για να μου δωσουν 1 ρουτερ επρεπε να αποδειξω οτι εχω προβλημα στη συνδεση κ να κανω ανανεωση συμβολαιου 1 χρονο.

Εμενα ο αμπαλος τεχνικος μου ειπε "Δεν μπορουμε να ξερουμε αυτα τα προγραμματα (3rd parties) ποσο bandwidth τραβανε, αρα μπορει να στο τραβανε ολο το bandwidth" ....3 lalloun k 2 xoreboun.

Κατι αλλο που μπορεις να κανεις, ειναι να δεις youtube video sto pc/laptop σου wifi, κ να δεις αν οι αλλες συσκευες παραμενουν συνδεδεμενες στο ιντερνετ, η οχι. εμενα μενουν σε αυτη την περιπτωση.

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Γίνομαι μέλος πρώτη φορά σε forum,επί τούτου!Έχω σύνδεση Forthnet εδώ και 1.5 χρόνο με πρώτο router ένα ZTE.Ή γραμμή σχεδόν τέλεια - χτυπάει 20 mbps- όμως στο WiFi μέσω router υπάρχει πρόβλημα!Όταν ένα κινητό βλέπει YouTube video,οι υπόλοιπες ασύρματες συσκευές ( κινητό HTC και Laptop HP) αντιμετωπίζουν κολλήματα..είτε δε φορτώνουν σελίδες,είτε χάνεται ξαφνικά το σήμα WiFi από τις μπάρες τους ενώ το router δείχνει αναμμένο και τα λαμπάκια χοροπηδάνε λες και χορεύουν disco!Δεν συμβαίνουν αποσυνδέσεις στο router.H Forthnet όλο αυτό το διάστημα μου έχει δώσει άλλο 1 ZTE και 2 Technicolor router s,όμως το πρόβλημα παραμένει.Όποιος από εσάς έχει τη γνώση και την καλοσύνη,ας μπει στον κόπο να με φωτίσει.Ευχαριστώ.

για δες εδώ μερικούς τρόπους.

Επίσης δοκίμασε στο ρούτερ το interface type να είναι στο 802.11g ή ακόμη καλύτερα στο 802.11n αν έχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...