Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γεια σε όλους.Γίνομαι μέλος πρώτη φορά σε forum,επί τούτου!Έχω σύνδεση Forthnet εδώ και 1.5 χρόνο με πρώτο router ένα ZTE.Ή γραμμή σχεδόν τέλεια - χτυπάει 20 mbps- όμως στο WiFi μέσω router υπάρχει πρόβλημα!Όταν ένα κινητό βλέπει YouTube video,οι υπόλοιπες ασύρματες συσκευές ( κινητό HTC και Laptop HP) αντιμετωπίζουν κολλήματα..είτε δε φορτώνουν σελίδες,είτε χάνεται ξαφνικά το σήμα WiFi από τις μπάρες τους ενώ το router δείχνει αναμμένο!Δεν συμβαίνουν αποσυνδέσεις στο router.H Forthnet όλο αυτό το διάστημα μου έχει δώσει άλλο 1 ZTE και 2 Technicolor router s,όμως το πρόβλημα παραμένει.Όποιος από εσάς έχει τη γνώση και την καλοσύνη,ας μπει στον κόπο να με φωτίσει.Ευχαριστώ.
bill2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα Κταρχην δοκιμασε να αλλξεις καναλι στο ασυρματο η ακομη καλητερα κατεβασε στο κινητο σου το wifi analayzer για να δεις οι υπολοιποι διπλασου σε τι καναλια εκπαιμπουν και οπιο ειναι κενο η εχει μονο 1 συνδρομητη βαλε εκεινο π.χ το 1 εχει 3 το 5 εχει 6 και το 13 κανενα βαλε το 13
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!Ο,τι ακριβώς έγραψες,το έχω κάνει.Αν και άσχετος περί τεχνολογίας..ρώτησα και αυτή ήταν μια πιθανή λύση,η οποία δε λειτούργησε!Μέχρι και BANDWIDTH,ENCRYPTION MODE μου έχουν αλλάξει από τη FORTHNET.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα