Προς το περιεχόμενο

Δυναμομετρηση Αυτοκινητου

cococrops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λες?γιατι ομως δεν ειναι καλο να θες να ξερεις πως ειναι το αμαξι που εχεις?

Δεν είμαι και σίγουρος αλλά έτσι πιστεύω. Έχω συνδυάσει τη διαδικασία με πολύ δυνατά ή βελτιωμένα αυτοκίνητα ίσως γι'αυτό. Αλλά μπορεί και να τα έχω λάθος στο μυαλό μου :)

edit, αφού μίλησες έμαθες και πόσο κοστίζει και πόση ώρα παίρνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιλησα με αυτον στην geartech και μου ειπε οτι καλο ειναι καθε οδηγος που κανει ταξιδια να κανει δυναμομετρηση για να ξερει σε τι κατασταση βρισκεται το αμαξι!!

Και εγώ αν είχα μαγαζί με δυναμόμετρο τα ίδια θα σου έλεγα.. :-)

• Like 4

Ο δυναμομετράς τι θα σου έλεγε, να μην κάνεις δυναμομέτρηση; Αυτονόητο είναι.

Εσύ μην κάνεις. Όπως σου είπαν, κάνε έναν έλεγχο συμπίεσης στο επόμενο service και παράτα το. Θα πετάξεις τα λεφτά σου για να μάθεις κάτι άχρηστο, αφού όπως λες, δεν ζητάς άλογα απ'το αμάξι.

• Like 1

Αξιζει?Ειναι 25 χρονων!!Ποσο θα μου παει?

αξιζει ο 70χρονος το check up/test κοπωσης; Ποσο θα ζησει ετσι κι αλλιως;

Πιστεύω θα του φανεί κι αυτού λίγο περίεργο πάντως να πας με τέτοιο αμάξι :)

λεφτα θα παρει, δεν το κανει επειδη θελει να του βαλει χερι

ε δεν εχω βαρεσει κοφτες ποτε στο αμαξι!

κακως. Κι αν εχει χαλασει ο κοφτης; Εγω τον δοκιμαζω 2-3 φορες την μερα, ετσι για να μου φυγει το αγχος

δηλ θέλεις να δυναμομετρήσεις ένα αυτοκίνητο για να δεις ποια είναι η μέγιστη ισχύ του, που είναι κοντά στον κόφτη, αλλά που ποτέ δεν οδηγείς έτσι..... 

ωραίος.....

το δυναμομετρο μπορει να δειξει πολλα παραπανω πραγματα, αρκει ο χειριστης να ξερει να ερμηνευει τα νουμερακια

Αυτος δεν φανηκε σαν να θελει πελατεια ισα ισα που μου ελεγε οτι ειναι δικη μου αποφαση και δεν μπορει να μου πει αυτος αν πρεπει αλλα αν θελω να το κανω!!ενα 50αρικο παιρνει και μου ειπε οτι καλο ειναι ενα αμαξι που κανει ταξιδια να κανει μια φορα μια δυναμομετρηση

• Like 1

το δυναμομετρο μπορει να δειξει πολλα παραπανω πραγματα, αρκει ο χειριστης να ξερει να ερμηνευει τα νουμερακια

Τι δείχνει; Γενικά είναι χρήσιμο να το κάνουμε; Πόση ώρα παίρνει;

χιλιομετρα,ροπη καυση κτλ Ειναι χρησιμο μου ειπε για να ξερεις σε τι κατασταση ειναι το αμαξι σου ειδικα αμα πας ταξιδια γιατι δεν εισαι οπως μεσα στη πολη 1η 2η 3η και σταματημα!δινεις χιλιομετρα

• Like 1

Στα ταξίδια όμως πας με νορμαλ ταχύτητα, ενώ στο δυναμόμετρο πρέπει να το πατησεις τέρμα το γκαζι για να δεις πόσο πιάνει το άμαξι.

Αυτό με τα ταξίδια επειδή έχει αναφερθεί 2-3 φορές, δηλαδή πως βοηθάει..

επικληση στο συναισθημα...

και καλα αν κανω 5 μετρησεις τον χρονο (και τελος, δεν χρειαζεται καν service), δε θα με αφησει σε καμμια ερημια

Στα ταξίδια όμως πας με νορμαλ ταχύτητα, ενώ στο δυναμόμετρο πρέπει να το πατησεις τέρμα το γκαζι για να δεις πόσο πιάνει το άμαξι.

αναλογα τι ψαχνεις, οι δυναμομετρησεις δεν γινονται παντα με τερμα ανοιχτο το γκαζι

(ασχετο το γεγονος οτι σε οριακες καταστασεις καταλαβαινεις πραγματα για τον χαρακτηρα καποιου...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...