titanforce Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας, θα ηθελα να μου προτεινετε ενα mousepad για gaming (moba/fps) μεχρι 15€. Το ξερω οτι το budget ειναι περιορισμενο αλλα δεν θελω να διαθεσω πολλα χρηματα για mousepad. Ευχαριστω.
markoskerass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/natec-npg-0660-genesis-m12-maxi-gaming-mousepad-p-PER.572404 το βαζει προσφορα συχνα στα 10-11 ευρω εαν θες να περιμενεις. το εχω και ειναι θηριο, εχει και ραφη στην ακρη και δεν χαλαει ευκολα.
spgkolem Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Κοίτα επίσης και τα steelseries QcK και QcK+ ανάλογα το μέγεθος που θες.Εχω το πρώτο και είναι πολύ καλό. http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-mousepad/prod1140148pp/ http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-plus-mousepad/prod1140326pp/ 1
iVentz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ραφη στις ακρες οπωσδηποτε, αν δεν φαει κακομεταχειριση δεν θα ξεφτυσει ποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να αγοράσεις το SC2 από τα Public με 15€ και σου δίνουν δώρο και SteelSeries mousepad. Ψάξε το.
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μαλλον αναφερεται σε Bundle που ειχε το Plaisio και το Public για τα παιχνιδια Starcraft 2 μαζι με Mousepad δωρο αλλα δεν βλεπω να ισχυει ακομα.
titanforce Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παιδια πηρα το steelseries qck. Εχει ραφες; Επισης, για fps βολευει?
Stogianz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παιδια πηρα το steelseries qck. Εχει ραφες; Επισης, για fps βολευει? Δεν έχει ραφές. Βολεύει για Fps (παίζω CsGo κι Cod σε αυτό). Πολύ καλό Mousepad!
titanforce Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει ραφές. Βολεύει για Fps (παίζω CsGo κι Cod σε αυτό). Πολύ καλό Mousepad!Παραπανω αναφερεται οτι πρεπει να εχει ραφες. Σου εχει παθει τιποτα; Εννοω, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης;
spgkolem Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παραπανω αναφερεται οτι πρεπει να εχει ραφες. Σου εχει παθει τιποτα; Εννοω, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης; Εγω που το έχω 1,5 χρόνο τώρα άρχησε να ξεφτίζει στην κάτω αριστερά γωνία που έχει πιο συχνή επαφή με το χέρι μου.Το πολύ πολύ αν χειροτερέψει πολύ θα το γυρίσω από την άλλη.Για τα λεφτά του μια χαρά είναι και το ύφασμα του δεν έχει πάθει κάτι.
titanforce Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Εγω που το έχω 1,5 χρόνο τώρα άρχησε να ξεφτίζει στην κάτω αριστερά γωνία που έχει πιο συχνή επαφή με το χέρι μου.Το πολύ πολύ αν χειροτερέψει πολύ θα το γυρίσω από την άλλη.Για τα λεφτά του μια χαρά είναι και το ύφασμα του δεν έχει πάθει κάτι.. Σας ευχαριστω ολους παιδια, το περιμενω τεταρτη με πεμπτη.
Stogianz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Παραπανω αναφερεται οτι πρεπει να εχει ραφες. Σου εχει παθει τιποτα; Εννοω, εχει καλη ποιοτητα κατασκευης; Είναι βαρύ κι πατάει πολύ καλά κάτω.Το ποντίκι ρολάρει πολύ ομαλά πάνω του. Δεν μου έχει πάθει τίποτα κι το έχω 2 χρόνια+,πολύ καλή ποιότητα όπως συνηθίζεται απο steelseries (το razer που είχε στα ίδια λεφτά ήταν απλά γελίο μπροστά του!). 1
titanforce Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Είναι βαρύ κι πατάει πολύ καλά κάτω.Το ποντίκι ρολάρει πολύ ομαλά πάνω του. Δεν μου έχει πάθει τίποτα κι το έχω 2 χρόνια+,πολύ καλή ποιότητα όπως συνηθίζεται απο steelseries (το razer που είχε στα ίδια λεφτά ήταν απλά γελίο μπροστά του!).Ναι το ειχα ακουσει για το razer. Ευχαριστω για το review.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα