Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου

JohnConstantine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή, παίρνει ένας το αυτοκίνητο που δεν έχει δίπλωμα,το στουκάρει και η ασφάλεια πληρώνει κανονικά έτσι......; :rolleyes:

Όπως επίσης, δεν χρειάζεται τότε να δηλώνουμε 2ο οδηγό που πήρε τώρα το δίπλωμα, και να μπαίνει τσάμπα επασφάλιστρο.... :rolleyes:

Όταν είναι κάτοχος διπλώματος πολλά χρόνια πληρώνει επασφαλιστρο ;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Όταν είναι κάτοχος διπλώματος πολλά χρόνια πληρώνει επασφαλιστρο ;

αν είναι κάτω των 25 ναι. αν είναι μεγαλύτερος, όχι. 

Αν πχ είσαι 20 και έχεις πάνω από 2 χρόνια το δίπλωμα, πληρώνεις. Αν είσαι 24 και έχεις δίπλωμα από τα 18, πληρώνεις. Αν είσαι 26 και έχεις δίπλωμα μόνο κάτι μήνες, πληρώνεις. Το ίδιο αν είσαι 30 ή 40. 

Αν είσαι 26 και έχεις δίπλωμα από τα 18, δεν πληρώνεις επασφάλιστρο. 

Κοιτα τα χεις μπερδεψει, πχ εχετε τρια αυτοκινητα στο σπιτι, οπου το ενα ειναι στο ονομα σου, τα αλλα δυο στους γονεις σου.

Ο καθενας θα χει την δικια του ασφαλεια, οπου θα μπορεις να οδηγησεις και τα τρια αυτοκινητα. Και αν ερθει το αγορι σου λέμε τωρα με διπλωμα, θα μπορει να οδηγησει οποιο θελει

Κοιτα τα χεις μπερδεψει, πχ εχετε τρια αυτοκινητα στο σπιτι, οπου το ενα ειναι στο ονομα σου, τα αλλα δυο στους γονεις σου.

Ο καθενας θα χει την δικια του ασφαλεια, οπου θα μπορεις να οδηγησεις και τα τρια αυτοκινητα. Και αν ερθει το αγορι σου λέμε τωρα με διπλωμα, θα μπορει να οδηγησει οποιο θελει

Αυτό αν έχεις δηλωθεί ως άπειρος οδηγός. Αυτό λέμε. Αλλιώς δεν σε καλύπτει η ασφάλεια. Αν έχεις 200 χρόνια δίπλωμα, μπορείς να οδηγήσεις ό,τι θέλεις. 

Δηλαδή, παίρνει ένας το αυτοκίνητο που δεν έχει δίπλωμα,το στουκάρει και η ασφάλεια πληρώνει κανονικά έτσι......;  :rolleyes:

Όπως επίσης, δεν χρειάζεται τότε να δηλώνουμε 2ο οδηγό που πήρε τώρα το δίπλωμα, και να μπαίνει τσάμπα επασφάλιστρο....   :rolleyes:

Δεν είπα πουθενά ότι η ασφάλεια καλύπτει άτομο πυο δεν έχει δίπλωμα ή που δεν έχει επασφάλιστρο λόγο ηλικίας ή επειδη έχει πιεί αρκετό αλκοολ . Απλά αναφέρω ότι η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είτε έχει είτε δεν έχει δίπλωμα . 

Η δηλωση νέου οδηγού είναι ειδική περίπτωση που πρέπει να τον δηλώσεις στην ασφάλιση σου και πληρώνεις κάπου 30% . Εγώ μίλησα γενικά . Μην πιάνεις τις ειδικές περιπτώσεις. Όπου και σε αυτή την περίπτωση αν δεν τον δηλώσεις και προκαλέσει ατύχημα και φταίει συνήθως πληρώνεις προσιτμο το 60 % του ασφαλιστικού συμβολαίου και μετά σε καλύπτουν κανονικότατα για τις ζημιές που προκάλεσες.

Δεν είπα πουθενά ότι η ασφάλεια καλύπτει άτομο πυο δεν έχει δίπλωμα ή που δεν έχει επασφάλιστρο λόγο ηλικίας ή επειδη έχει πιεί αρκετό αλκοολ . Απλά αναφέρω ότι η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είτε έχει είτε δεν έχει δίπλωμα . 

Η δηλωση νέου οδηγού είναι ειδική περίπτωση που πρέπει να τον δηλώσεις στην ασφάλιση σου και πληρώνεις κάπου 30% . Εγώ μίλησα γενικά . Μην πιάνεις τις ειδικές περιπτώσεις. Όπου και σε αυτή την περίπτωση αν δεν τον δηλώσεις και προκαλέσει ατύχημα και φταίει συνήθως πληρώνεις προσιτμο το 60 % του ασφαλιστικού συμβολαίου και μετά σε καλύπτουν κανονικότατα για τις ζημιές που προκάλεσες.

Here we are, Greece. Γιατί πολύ απλά, είμαστε Έλληνες.

ΥΓ : Αυτό το να γλιτώνουμε λεφτά από παντού το έχουμε στο αίμα μας ε?

• Like 1

Here we are, Greece. Γιατί πολύ απλά, είμαστε Έλληνες.

ΥΓ : Αυτό το να γλιτώνουμε λεφτά από παντού το έχουμε στο αίμα μας ε?

Aυτό δεν είναι λαμογιά . Στο λέει ξεκάθαρα η ασφαλιστική σου ότι μπορείς να μην ασφαλιστείς με επασφάλιστρο χωρίς κανένα προβλημα απλά αν συμβεί κάτι θα πληρώσεις 60 % του ασφαλιστηρίου . (δεν ξέρω αν αυτό ισχύει σε όλες τι ασφαλιστικές )

Σου λέω απλά τί ισχύει και τί δυνατότητα έχεις ΝΟΜΙΜΑ . 

Εγώ όταν ήμουν νέος οδηγός πληρωνα κανονικότατα το  30% λόγο νέου οδηγού στο ασφαλιστήριο γιατί θέλω να μαι τυπικός σε όλα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...