Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια αυτοκινητου

JohnConstantine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο ασφαλιστηριο είναι μόνο το όνομά σου?

όχι. Η ασφάλεια είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη (η μαμά μου -χωρίς δίπλωμα-),φυσικό πρόσωπο, αφμ, διεύθυνση και νομίζω όλα τα στοιχεία της ταυτότητας.

Από κάτω λέει: οδηγός ___(ο πατριός μου)__. Χρόνια διπλώματος >10, Ζημιές στα 3 χρόνια: καμία

Άπειρος οδηγός __(εγώ)__. Όλα μου τα στοιχεία. Ηλικία, έτη διπλώματος. 

Με λίγα λόγια, για τον ιδιοκτήτη δεν ζητάει πουθενά δίπλωμα παρά μόνο αφμ και στοιχεία για να πάει η κλήση αν γίνει κάτι και δεν υπάρχει οδηγός μέσα (όπως πχ να το έχεις αφήσει παράνομα ή να σε πιάσει ραντάρ -που από ότι γνωρίζω μάλλον έχουν καταργηθεί-). 

Για τους οδηγούς όμως, ζητάει στοιχεία διπλώματος όπως χρόνια που έχεις το δίπλωμα, ηλικία και αν έχεις κάνει κάποια ζημιά είτε έφταιγες είτε όχι μέσα στα 3 χρόνια. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εκεί έγινε το μπέρδεμα λοιπόν.

Εγώ εννοούσα πως δεν μπορείς να έχεις μόνο το όνομά σου στην ασφάλεια αν δεν είναι το αμάξι δικό σου.

Νομίζω και ο liverpool αυτό εννοούσε.

Το να είσαι μαζί με αυτόν που έχει το αμάξι γίνεται. 

• Like 1

Εκεί έγινε το μπέρδεμα λοιπόν.

Εγώ εννοούσα πως δεν μπορείς να έχεις μόνο το όνομά σου στην ασφάλεια αν δεν είναι το αμάξι δικό σου.

Νομίζω και ο liverpool αυτό εννοούσε.

Το να είσαι μαζί με αυτόν που έχει το αμάξι γίνεται. 

μα ούτε του πατριού μου είναι. 

Το αμάξι ανήκει σε ένα άτομο. και το οδηγούν 2 άλλοι. 

Έχω καταλάβει σωστά αυτό που λες; 

Αν παρω εγω το αμαξι σου και τρακαρω με καλυπτει η ασφαλεια σου τι πιστευεις;

Απαντα και θα σου πω μετα, γιατι μου φαινεται τζαμπα λεφτα δινεις

μα ούτε του πατριού μου είναι.

Το αμάξι ανήκει σε ένα άτομο. και το οδηγούν 2 άλλοι.

Έχω καταλάβει σωστά αυτό που λες;

Δηλαδή το όνομα του κατόχου του αυτοκινήτου δεν φαίνεται πουθενά στην ασφάλεια?

Δηλαδή το όνομα του κατόχου του αυτοκινήτου δεν φαίνεται πουθενά στην ασφάλεια?

φαίνεται! αυτό το έχω πει σε όλα μου τα post! είναι το άτομο που δεν έχει δίπλωμα ο ιδιοκτήτης. 

Άρα το ίδιο λέμε.

Η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα αυτού που έχει το αμάξι.

Οι άλλοι δηλώνονται ως οδηγοί.

Αν δεν είναι το αμάξι δικό σου δεν γίνεται να είναι μόνο το όνομά σου στο ασφαλιστηριο.

Τώρα είδα πως το γράφεις και παραπάνω.

Δεν το είχα δει.

Άρα το ίδιο λέμε.

Η ασφάλεια βγαίνει στο όνομα αυτού που έχει το αμάξι.

Οι άλλοι δηλώνονται ως οδηγοί.

Αν δεν είναι το αμάξι δικό σου δεν γίνεται να είναι μόνο το όνομά σου στο ασφαλιστηριο.

Τώρα είδα πως το γράφεις και παραπάνω.

Δεν το είχα δει.

Με αυτό τι εννοείς; 

Δεν το έχω καταλάβει. (φταίει η πολλή δουλειά μάλλον)  :-(

Μα εννοείται αυτό! 
Αυτό λέω κι εγώ τόση ώρα. Ότι αναγράφεται ο κάτοχος (που στη δική μου περίπτωση δεν έχει δίπλωμα) και οι οδηγοί. 

Κάπου κάπως κάποτε έχουμε μπερδευτεί. :P λέμε το ίδιο πράγμα όλοι και δεν το καταλαβαίνουμε μάλλον :P 

• Like 1

Λοιπον επειδη λετε ολοι τα ίδια το αμάξι σαν κάτοχος ανήκει σε 1 άτομο τη μανα σου μετά από εκεί και πέρα ο κύριος ασφαλιστής επειδή είναι και ιδιοκτήτη είναι η μαμά όπου μπορεί να δηλώσει όλο το σόι σας σαν οδηγούς στην ασφάλεια.Απλά αν εχεις το δίπλωμα κατω απο χ χρόνια πληρώνεις λίγα παραπανω γιατι θεωρησε απειρος οδηγος δεν ειναι κατι ενα χαρτακι υπογραφει η μαμα και αυτο ειναι ολο

Λοιπον επειδη λετε ολοι τα ίδια το αμάξι σαν κάτοχος ανήκει σε 1 άτομο τη μανα σου μετά από εκεί και πέρα ο κύριος ασφαλιστής επειδή είναι και ιδιοκτήτη είναι η μαμά όπου μπορεί να δηλώσει όλο το σόι σας σαν οδηγούς στην ασφάλεια.Απλά αν εχεις το δίπλωμα κατω απο χ χρόνια πληρώνεις λίγα παραπανω γιατι θεωρησε απειρος οδηγος δεν ειναι κατι ενα χαρτακι υπογραφει η μαμα και αυτο ειναι ολο

Βασικά, τίποτα δεν υπογράφει, αλλά οκ! Αυτό λέω κι εγώ σε τόσα post και το αναλύουμε τόσο πολύ γιατί μάλλον κάποιος δεν κατάλαβε κάτι! :P 

Δηλαδή αν δανείσεις το ασφαλισμένο αυτοκίνητό σου σε έναν φίλο σου πχ δεν ισχύει η ασφάλεια;!

Η ασφάλεια καλύπτει ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ οδηγό του οχήματος. Το ασφαλιστήριο αφορά καθαρά το αμάξι όχι το πρόσωπο που οδηγεί . Το αμάξι ασφαλίζεται (και όποιος τυχαίνει να το οδηγά) Το ασφαληστήριο βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη πάντοτε είτε έχει διπλωμα είτε όχι . Αν δεν έχει δίπλωμα πρέπει τυπικά να οριστεί ένα ονομα κατόχου διπλώματος ως κύριος οδηγός . Τυπικά γιατί και ενας άσχετος να οδηγεί το αμάξι καλύπτεται είτε έχει οριστεί στο ασφαλιστήριο είτε όχι .

Πήγα να βγάλω ασφάλεια για το αμάξι που είναι στο όνομα του Παππού μου όπου ο Παππούς μου δεν έχει δίπλωμα . Το ασφαλιστήριο κόβεται υποχρεωτικά στο όνομα του ιδιοκτήτη και έπρεπε να μπω τυπικά ως κύριος οδηγός του οχήματος . Όλα αυτά χωρίς καν εξουσιοδότηση . Απλά πήγα με τα στοιχεία του παππού μου, του πλήρωσα και του έβγαλα την ασφάλεια . 

• Like 1

Η ασφάλεια καλύπτει ΟΠΟΙΟΝΔΉΠΟΤΕ οδηγό του οχήματος. Το ασφαλιστήριο αφορά καθαρά το αμάξι όχι το πρόσωπο που οδηγεί . Το αμάξι ασφαλίζεται (και όποιος τυχαίνει να το οδηγά) Το ασφαληστήριο βγαίνει στο όνομα του ιδιοκτήτη πάντοτε είτε έχει διπλωμα είτε όχι . Αν δεν έχει δίπλωμα πρέπει τυπικά να οριστεί ένα ονομα κατόχου διπλώματος ως κύριος οδηγός . Τυπικά γιατί και ενας άσχετος να οδηγεί το αμάξι καλύπτεται είτε έχει οριστεί στο ασφαλιστήριο είτε όχι .

Πήγα να βγάλω ασφάλεια για το αμάξι που είναι στο όνομα του Παππού μου όπου ο Παππούς μου δεν έχει δίπλωμα . Το ασφαλιστήριο κόβεται υποχρεωτικά στο όνομα του ιδιοκτήτη και έπρεπε να μπω τυπικά ως κύριος οδηγός του οχήματος . Όλα αυτά χωρίς καν εξουσιοδότηση . Απλά πήγα με τα στοιχεία του παππού μου, του πλήρωσα και του έβγαλα την ασφάλεια . 

Αυτό ξέρω κι εγώ, αλλά με μπέρδεψαν κάποια μηνύματα! :)

Τυπικά γιατί και ενας άσχετος να οδηγεί το αμάξι καλύπτεται είτε έχει οριστεί στο ασφαλιστήριο είτε όχι .

Δηλαδή, παίρνει ένας το αυτοκίνητο που δεν έχει δίπλωμα,το στουκάρει και η ασφάλεια πληρώνει κανονικά έτσι......;  :rolleyes:

Όπως επίσης, δεν χρειάζεται τότε να δηλώνουμε 2ο οδηγό που πήρε τώρα το δίπλωμα, και να μπαίνει τσάμπα επασφάλιστρο....   :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...