JohnConstantine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους. Θελω να μαθω τι παιζει με τις ασφαλειες αυτοκινητου. Υπαρχει ενα αμαξι στην οικογενεια και το οδηγει η μητερα μου. Τωρα περασα τα σηματα και εγω και συντομα αν πανε ολα καλα θα εχω και το διπλωμα. Το θεμα ειναι οτι μου ειπανε οτι ως νεος οδηγος πρεπει να κανω δικια μου ασφαλεια διοτι η ασφαλεια της δεν με καλυπτει. Τι πρεπει να προσεξω ? Και που κυμαίνονται οι τιμες? Μιλαμε για hyundai atos prime 900 κυβικα . Και καμια προταση απο καμια καλη εταιρια αμα ξερετε θα με βοηθισει αρκετα :D Υ.Γ Αχρειαστη να μεινει ευχομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σου το ειπε αυτο; Για να κανεις ασφαλεια πρεπει να χεις στο ονομα σου το αμαξι. Αλλιως η μαμα σου να σε δηλωση σαν δευτερο οδηγο καπως ετσι και αν εισαι κατω απο 23 χρονων θα πληρώσει κατι παραπανω Αλλα κανε πρωτα μια αναζητηση εδω στο φορουμ θα βρεις πολλες απαντησεις στην κατηγορια auto moto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σου το ειπε αυτο; Για να κανεις ασφαλεια πρεπει να χεις στο ονομα σου το αμαξι. Αλλιως η μαμα σου να σε δηλωση σαν δευτερο οδηγο καπως ετσι και αν εισαι κατω απο 23 χρονων θα πληρώσει κατι παραπανω Αλλα κανε πρωτα μια αναζητηση εδω στο φορουμ θα βρεις πολλες απαντησεις στην κατηγορια auto moto Να ειμαι ειλικρινης μπηκα αλλα εβλεπα διαφορα εκτος απο αυτο που θα ηθελα! Καλο αυτο παντως που ειπες σιγουρα λογικα θα μας ερθει λιγοτερο. Βασικα 25αρης ειμαι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 έχει σχέση η ηλικία και πόσα χρόνια έχεις το δίπλωμα. θα σε δηλώσει η μητέρα σου στην σφάλεια σαν δεύτερο οδηγό και θα πληρώσετε λίγο παραπάνω κι αυτό είναι όλο. ασφαλιστή δεν έχετε να σας τα πει αυτά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnConstantine Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παρασκευη περασα τα σηματα. Σαββατο το εμαθα και απλα ειπα να παρω και μια ιδεα. Για αυτο και δε ρωτησα αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σου το ειπε αυτο; Για να κανεις ασφαλεια πρεπει να χεις στο ονομα σου το αμαξι. Αλλιως η μαμα σου να σε δηλωση σαν δευτερο οδηγο καπως ετσι και αν εισαι κατω απο 23 χρονων θα πληρώσει κατι παραπανω Αλλα κανε πρωτα μια αναζητηση εδω στο φορουμ θα βρεις πολλες απαντησεις στην κατηγορια auto moto δεν ισχύει αυτό! Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται καν να έχει δίπλωμα. Η ασφάλεια είναι στο όνομα των οδηγών. Θα συμπληρώσει η μαμά σου με τον ασφαλιστή (ή μόνοι σας, αν την κάνετε ηλεκτρονικά την ασφάλεια) όταν πάρεις το δίπλωμα, ότι υπάρχει δεύτερος οδηγός που έχει το δίπλωμα κάτω των δύο ετών. Πληρώνετε κάτι παραπάνω και αυτό είναι όλο. μια χαρά σε καλύπτει η ασφάλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 δεν ισχύει αυτό! Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται καν να έχει δίπλωμα. Η ασφάλεια είναι στο όνομα των οδηγών. Θα συμπληρώσει η μαμά σου με τον ασφαλιστή (ή μόνοι σας, αν την κάνετε ηλεκτρονικά την ασφάλεια) όταν πάρεις το δίπλωμα, ότι υπάρχει δεύτερος οδηγός που έχει το δίπλωμα κάτω των δύο ετών. Πληρώνετε κάτι παραπάνω και αυτό είναι όλο. μια χαρά σε καλύπτει η ασφάλεια. ενα quote απο μενα στην διορθωση της διόρθωσης... Η ασφάλεια βγαίνει στο ονομα αυτου που έχει εννομο συμφέρον για την ασφάλιση του αντικειμένου. Δεν ειναι ανάγκη να ειναι κάτοχος διπλώματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγω οταν αγορασα το αμαξι, ηθελα να το ασφαλισω πριν βγει η αδεια στο ονομα μου αλλα δεν μπορουσα. Τα χα ρωτησει στις μικρες στντομες αποριες, παλι μου ειχες πει pintsie οτι μπορω να το κανω. Τελικα δεν μπορεσα. Βγηκε η αδεια και μετα το ασφαλισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 δεν ισχύει αυτό! Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται καν να έχει δίπλωμα. Η ασφάλεια είναι στο όνομα των οδηγών. Έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου σε διαφορετικό όνομα από τον κάτοχό του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου σε διαφορετικό όνομα από τον κάτοχό του? Ναι. Όλα τα αυτοκίνητα που πέρασαν από την οικογένειά μου, ήταν (και είναι) στο όνομα της μητέρας μου. Ιδιοκτήτης "φυσικό πρόσωπο" μπλα μπλα. Οδηγός Α' μπλα μπλα Οδηγός Β' (εγώ) μπλα μπλα . Ο ιδιοκτήτης (στην δική μου περίπτωση η μαμά μου), δεν έχει καν δίπλωμα. Οι κλήσεις αν το σταθμεύσεις παράνομα κτλ προφανώς έρχονται στον ιδιοκτήτη. Αν, όμως, σε σταματήσουν, η κλήση είναι στον οδηγό. @liverpool: Όταν λες πριν βγει η άδεια; Δεν έχεις κάνει μεταβίβαση από αυτόν που το πήρες; Αν θυμάμαι είχες ρωτήσει αν μπορείς να το ασφαλίσεις αν είναι η άδεια σε άλλο όνομα. Σε αυτό λογικά θα απάντησα ότι γίνεται (αυτό έχω κάνει κι εγώ, όπως είπα). Αρκεί να έχεις αφμ κτλ του ιδιοκτήτη (τα οποία αναφέρει και η άδεια κυκλοφορίας). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Υποθέτω θα το έχεις από παλιά έτσι και έχει παραμείνει γιατί εγώ πριν μερικούς μήνες που ήθελα να το κάνω δεν μπορούσα. Έχω ρωτήσει μάλιστα σε διαφορετικά γραφεία και μου έχουν πει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Η αδεια ηταν στο ομονα του προηγουμενπυ ιδιοκτητη. Δεν βρισκω λογικη οταν οδηγας ενα αλλο αμαξι ασφαλισμενο να το ξανασφαλισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή αν δανείσεις το ασφαλισμένο αυτοκίνητό σου σε έναν φίλο σου πχ δεν ισχύει η ασφάλεια;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pintsie Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Υποθέτω θα το έχεις από παλιά έτσι και έχει παραμείνει γιατί εγώ πριν μερικούς μήνες που ήθελα να το κάνω δεν μπορούσα.Έχω ρωτήσει μάλιστα σε διαφορετικά γραφεία και μου έχουν πει το ίδιο. Ένα χρόνο κλείνω που μπήκα ως οδηγός στο συγκεκριμένο και ανανεώνω κανονικά κάθε φορά την ασφάλειά μου.Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι εννοείς.@zio: τις προάλλες επικοινώνησαν μαζί μου από την ασφαλιστική και μου είπαν ότι ο μόνος που πρέπει να δηλωθεί είναι ο άπειρος οδηγός. Αν έχεις 200 χρόνια δίπλωμα και οδηγήσεις φίλου σου -ασφαλισμένο- αμάξι, ισχύει η ασφάλεια κανονικά αν γίνει κάτι όπως μου είπαν. Είχα ρωτήσει, καθώς ένας ασφαλιστής επέμενε ότι πρέπει η άδεια και η ασφάλεια να είναι στο δικό μου όνομα και μου έλεγε ότι αν τρακάρω ακόμα κι αν φαίνομαι ως δεύτερος οδηγός, δεν καλύπτει η ασφαλιστική τίποτα. Από την ασφαλιστική αντέδρασαν πολύ έντονα Και μου είπαν για την ακρίβεια, ότι ο μόνος λόγος να μην με καλύψει είναι αν πχ από λάθος δεν δήλωσα ότι είμαι ΚΑΙ κάτω από 25 ΚΑΙ άπειρη οδηγός (ουσιαστικά να έχω κάνει κάποια ψευδή δήλωση έτσι ώστε να γλιτώνω κάποια χρήματα). @liverpool: Δεν κατάλαβα τι εννοείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ένα χρόνο κλείνω που μπήκα ως οδηγός στο συγκεκριμένο και ανανεώνω κανονικά κάθε φορά την ασφάλειά μου. Δεν ξέρω αν κατάλαβα τι εννοείς. Στο ασφαλιστηριο είναι μόνο το όνομά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα