eri_2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σας! έχω δοκιμάσει τα πάντα (συμβουλές youtube, cd-usb επαναφοράς κωδικού) και δε μπορώ να σπάσω τον κωδικό μου για να μπώ στο προφίλ μου στο laptop μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω; Έχω HP laptop με vista. Υ.Γ.1. Δεν θέλω να ξανακάνω εγκατάσταση τα windows, αλλά ούτε και να χάσω τα αρχεία μου. Υ.Γ.2. Αν κάνω επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσω της Hp support, θα χάσω τα αρχεία μου; Θα περιμένω απαντήσεις σύντομα!!!
tyfeo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παλια σε ποιο παλια συστηματα εκανα το εξης. εμπαινα με f8 σε ασφαλη λειτουργια (σαν admin) και αλλαζα των κωδικο αλλων χρηστων. μετα ξανα boot και εβαζα τον νεο κωδικο. δεν ξερω αν πιανει στα vista.
eri_2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. αλλά μετά από 8 ώρες προσπάθειας, εφαγα αναλαμπη κ τον θυμηθηκα. :-D :-D 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ. αλλά μετά από 8 ώρες προσπάθειας, εφαγα αναλαμπη κ τον θυμηθηκα. :-D :-D Θαυμάσια. Αλλά αν θέλεις να ξέρεις, μπορείς να κατεβάσεις μια δωρεάν διανομή του Linux εν' ονόματει OphCrack, που σου επιτρέπει -μεταξύ άλλων- να επαναφέρεις τον κωδικό ενός λογαριασμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα