Aris_Fak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω πρόβλημα με τον εξωτερικό σκληρό μου δίσκο, ενώ μέχρι τώρα εμφανιζόταν κανονικά στο macbook pro 13 mid 2014, από προχθές που έκανα αλλαγή σε OSX El Capital τον συνδέω και δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ το φωτάκι του σκληρού είναι κανονικά αναμένο, μιλάμε για τον WD My Passport. Τι μπορεί να συμβαίνει και πως μπορώ να κάνω κάποιου είδους έλεγχο?
CheOnWeb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στον finder, cmd+shift+u>disk utility, εκεί εμφανίζεται; Μήπως είναι greyed out και θέλει δεξί κλικ>mount?
CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Στο disc utility εμφανίζεται αυτό: Αν δεν τον κάνει mount (προάρτηση), δοκίμασε να τον βάλεις σε ένα PC.
Aris_Fak Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν μπορώ να κάνω mount, σε PC όλα καλά, λειτουργεί κανονικότατα! Δεν καταλαβαίνω τι παίζει..
CheOnWeb Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κατ' αρχάς πάρε ένα backup του δίσκου. Σου ζήτησαν τα Windows να κάνουν "Fix" στον δίσκο; Μήπως να δοκιμάσεις να κάνεις ένα χειροκίνητα; Δεξί κλικ στον δίσκο, properties, tools, error checking>check now. Ίσως βοθήσει κι ένα smc reset. https://support.apple.com/el-gr/HT201295
mpampispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως ο δίσκος ειναι ntfs φόρματ? Αν ΝΑΙ μάλλον χρειάζεται κάποιο προγράμμα ανάγνωσης ntfs σαν το paragon
CheOnWeb Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μήπως ο δίσκος ειναι ntfs φόρματ? Αν ΝΑΙ μάλλον χρειάζεται κάποιο προγράμμα ανάγνωσης ntfs σαν το paragon Το NTFS το διαβάζει κανονικά ο Mac. Το paragon είναι για να γράφεις σε NTFS.
mpampispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σωστό λάθος διατύπωση δικιά μου, απλά το είχε κάνει το ίδιο σ εμένα όταν πήγα από SL σε mavericks
Aris_Fak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά δεν γνωρίζω γιατί αλλά μόλις εγκατέστησα το Paragon μου εμφανιστηκε αμέσως! Μου φαίνεται περίεργο η αλήθεια είναι γτ ξέρω οτι το app ειναι μονο για αντιγραφη κτλ
KOSTASGP Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 To paragon βγηκε για el capitan ;; Γιατι με το tuxera δεν εχω βγαλει ακρη κ δν μπορω να χρησιμοποιησω ntfs δισκους που εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα