anec13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Κλαησπέρα, ψάχνω μια καλή και οικονομική λύση για να βλέπω nova go μέσω tablet. Γνωρίζω ότι εκτός από τις συσκευές που έχει προτεινόμενες από την εταιρία, υπάρχουν και άλλες που παίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί προτείνει μια τέτοια λύση.
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Google Nexus 7 FHD (16GB) Κλαησπέρα, ψάχνω μια καλή και οικονομική λύση για να βλέπω nova go μέσω tablet. Γνωρίζω ότι εκτός από τις συσκευές που έχει προτεινόμενες από την εταιρία, υπάρχουν και άλλες που παίζουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί προτείνει μια τέτοια λύση. Θεωρώ το συγκεκριμένο που σου πρότεινα, value for money. Εκτός αν θέλεις κάτι ακόμα πιο οικονομικό. Πιστεύω ότι αν πας σε πιο φθηνή λύση, προφανώς πέφτει αυτόματα και η ποιότητα.
anec13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έλεγα για μια λύση κάτω από τα 100Ε μιας και σε τέτοια περίπου τιμή μπορείς να βρεις ακόμη και ένα laptop για να κάνεις την συγκερκιμένη δουλειά...
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έλεγα για μια λύση κάτω από τα 100Ε μιας και σε τέτοια περίπου τιμή μπορείς να βρεις ακόμη και ένα laptop για να κάνεις την συγκερκιμένη δουλειά... Site: LenovoIdeaTab A7-10 A3500-FL 7" Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο υποστηρίζει την υπηρεσία που επιθυμείς, αλλά μετά τη λύση Nexus, θα πήγαινα σε Lenovo.
anec13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Site: LenovoIdeaTab A7-10 A3500-FL 7" Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο υποστηρίζει την υπηρεσία που επιθυμείς, αλλά μετά τη λύση Nexus, θα πήγαινα σε Lenovo. αυτό σκεφτόμουνα και εγώ αλλά δεν ξερω αν την υποστηρίζει....
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 αυτό σκεφτόμουνα και εγώ αλλά δεν ξερω αν την υποστηρίζει.... Πάντως σαν Tablet αξίζει. Ποιοτικό και δεν κολλάει, παρόλο που είναι μια οικονομική λύση. Γενικά θεωρώ τα Nexus και τα Lenovo tablets, κορυφή. Μακάρι να το υποστηρίζει, είναι άλλο ένα value for money Tablet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα