zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα δεχόμουν ότι το fifa είναι πιο δύσκολο απ το pro, μόνο άμα έπαιζα 90λεπτους αγώνες. Στους 10-15λεπτους δεν είναι δυνατόν να έχω άποψη. Παίξε 90λεπτα! Εγώ θα μπορούσα να πω ότι με δυσκολεύει ο τρόπος χειρισμού του προ (δεν έχω παίξει το 16, μιλάω για 1-2 πίσω). Επειδή δεν υπάρχει ροή στο παιχνίδι δεν μπορώ και να κάνω παιχνίδι. Κάτι με ενοχλεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
0FAZ0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Winning Eleven 6 με Ιαπωνική περιγραφή και ξερό ψωμί !!!Παίξε μπαλίτσα αγόρι μου !!! Κατά τα υπόλοιπα, μια από τα ίδια νομίζω και φέτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Winning Eleven 6 με Ιαπωνική περιγραφή και ξερό ψωμί !!! Παίξε μπαλίτσα αγόρι μου !!! Κατά τα υπόλοιπα, μια από τα ίδια νομίζω και φέτος... Winning Eleven είναι κατά τη γνώμη μου ο ωραιότερος και πιο εμπνευσμένος τίτλος για ποδοσφαιρικό παιχνίδι! Δεν μιλάω για το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό αλλά για το όνομα μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τα γραφικά είναι από vintage εποχή!!!!αφού δεν το κατέχει ποια ή konami ,τι ασχολειτε με ποδοσφαιρακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris445 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν έφερε κάτι που να αξίζει να αλλάξεις από FIFA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GKPapageorgiou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Pes ...κάποτε βασιλιάς! Πλέον εδώ και 6-7 χρόνια όχι. Όλοι μεγαλώσαμε παίζοντας pro αλλα σαν να εχει μείνει στάσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα