spgkolem Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που σε κάθε σουτ φωνάζει το όνομα του παίχτη το λες και σπαστικό.Επίσης τα γύρω γύρω (φίλαθλοι,προπονητές φωτογράφοι κλπ) δεν υπάρχουν καν σε σχέση με του Fifa.Το άλλο που μου κάθεται άσχημα είναι πως σε κάθε πλάγιο κόβεται η δράση και δεν μπορείς να αφήσεις το παιχνίδι να προσομοιώσει μία κανονική εκτέλεση πλαγίου χωρίς να κοπεί η ροή του αγώνα όπως στο Fifa.Για το gameplay δεν ξέρω έχω να παίξω pro πολλά χρόνια. Αυτός που έπαιζε με την Ρεάλ τόσο άμπαλος είναι που δεν μπόρεσε να βγάλει μία ωραία φάση ή έτσι είναι το game? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ocelote Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ωραιο το review σε γενικες γραμμες αλλα κατι εκφρασεις τυπου ελεος καλο θα ηταν να λειπουν...οπως επισης τελειως ακυρη η τελευταια παραγραφος. Τι παει να πει οτι η συγκριση μεταξυ Fifa και Pro ειναι σαν πιτσα ή σουβλακι;Και τα δυο ποδοσφαιρακια ειναι!Οπως επισης ακυρη και η προτροπη να κατεβασετε το demo και να αποφασισετε μονοι σας...τοτε τι το εγραψες το review; Η παρουσίαση ενός παιχνιδιού είναι κάτι το υποκειμενικό. Ένας συντάκτης, εγώ εν προκειμένω, λέει τι του άρεσε και τι όχι, περιγράφει την εμπειρία του παίζοντας το παιχνίδι και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος αξίζει να το αγοράσει ή όχι. Αυτό όλο, όπως είπαμε, είναι υποκειμενικό. Αυτό που εγώ μπορεί να θεωρώ σημαντικό, εσύ μπορεί να το λογίζεις ως κάτι ελάσσονος σημασίας, οπότε από τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμο demo για να πάρει ο οποιοσδήποτε μια γεύση από το gameplay του τίτλου, η δοκιμή του είναι "must". Μιλάμε άλλωστε για αγορά 60-70€, οπότε καλό είναι ο καθένας να μειώσει το ποσοστό ρίσκου (αποτυχημένης επιλογής, that is) στο μέγιστο δυνατό. Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι μια σύγκριση FIFA & Pro δεν έχει νόημα. Με την ίδια άνεση που κάποιος μπορεί να βγάλει καλύτερο το πρώτο, ένας άλλος μπορεί να βγάλει καλύτερο το δεύτερο. Δεν υπάρχει κάτι το μετρήσιμο: μιλάμε καθαρά για προτιμήσεις, οπότε το δίλημμα είναι ακριβώς "πίτσα vs. σουβλάκι": ο καθένας έχει την άποψη και την προτίμησή του. Όσο για το "έλεος" θεωρητικά θα έπρεπε να πειράξει τα fanboys. Oh well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 τα προ ηταν για γελια κατεμε τα τελευταια χρονια. οποιος δεν ειναι κολλημενος με το φιφα ψυχολογικα λοιπον: με το 15 κατι πηγε να φτιαξει και το 16 πηρε τα καλά του 15 και τα ολοκλήρωσε. ναι τοπρο 16 παρτε το,τα αλλα περιττεουν.. περυσι πηρα fifa φετος λογω ντεμο προ 16.. τωρα τα το προ 16 δεν εχει καλα γραφικά είναι σαν να μην παιρνατε το προ για arcade παιχνιδι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manusos123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 εγω σαν gamer αθλητικων παιχνιδιων αλλα και gamer γενικα θελω να πω οτι ο σκοπος του gaming ειναι να κανει τον παιχτη να βιωσει μια οσο το δυνατον πιο ρεαλιστικη εμπειρια γινεται. να νιωσει οτι ειναι αυτο που χειριζεται. και αυτο θα επιδιωκει για παντα πιστευω εκτος μερικων κατηγοριων παιχνιδιων που αυτο πρακτικα δεν γινεται. λοιπον το προ για εμενα ρεαλιστικο δεν ειναι. και νομιζω οτι τα ποδοσφαιρακια φτιαχτηκαν για αυτο το λογω. για ενα ρεαλιστικο μανατζεριλικι,για ενα ρεαλιστικο γηπεδο,ενα ρεαλιστικο ματς. δεν μπορω να καταλαβω λοιπον γιατι στην ελλαδα κυριως ειναι τοσο viral και must το pro το οποιο σιγουρα δεν παρεχει τιποτα παραπανω απο ενα παιχνιδι σαν flipperακι.οταν βλεπεις μπαλα η παιζεις στην πραγματικοτητα μπαλα θελεις να αλλξεις την πασουλα σου να κανεις το ενα δυο σου να βγαλεις μια σεντρα αντε και καμια ντριμπλα αν το σηκωνει ο οργανισμος σου και ενα fifa16 εχει φετος παρουσιασει αυτο ακριβως. ενα πραγματικα αυθεντικο παιχνιδι με το passing game να ειναι το κλειδι και το σωστο συστημα και στησιμο της ομαδας και οχι το κουμπι για τρεξιμο πατημενο ασταματητα μια προωθημενη και οτι γινει. λυπαμαι αλλα δεν νομιζω οτι εχουμε να κανουμε με πιτσες και σουβλακια αλλα με το συναισθημα του οτι παιζω μπαλα και το προ δεν το εχει αυτο. και αν το κανει ποτε θα ειναι απο αναγκη για επιβιωση. σιγουρα θα με πειτε κολλημενο fan boy και σιγουρα ειμαι αλλα καπου καποιος ελπιζω οτι θα με καταλαβει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ειναι σιγουρα προς τον σωστο δρομο αλλα εχει ακομα πολλα περιθωρια βελτιωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxangelos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 PES 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zahos147 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχω το παιχνίδι εδώ κ μια βδομάδα στο pc όμως! Μ φαίνεται πολύ καλό κ παρά πολύ κοντά με το φιφα όπως κ τα 2 τελευταία χρόνια! Έχει μερικούς τομείς που μπορεί να βελτιωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolic-ins Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 PES 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ; ετσι!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsosG7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έπαιξα pro '16 σε ps4 με φίλους και η ευκολία με την οποία μπαίνει γκολ είναι κουραστική. Αν φτάσεις στην περιοχή είναι 90% γκολ, οι τερματοφύλακες και η AI κάλυψη των αμυντικών είναι της πλάκας. Κάθε ματς τελειώνει με 6-7 γκολ. Αντίθετα στο fifa 15 που παίζαμε πριν, ώρες ώρες η δυσκολία να βάλεις γκολ ήταν εξοργιστική. Αλλά αν σκεφτείς ότι ο ένας είχε π.χ. Μπάγερν με Νόιερ και ο άλλος Μπαρτσελόνα με Τερ Στέγκεν λογικό μου ακούγεται... Εγώ προσωπικά δηλώνω fan fifa από το '99 που έπαιζα στο δυσκολότερο επίπεδο με σέντρα-τριπλα-τριπλα-τριπλα-τριπλα-σουτ-γκολ. Άλλες εποχές, άλλες απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 PES 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Tα PES 2013 και 2015 είναι όντως πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Επαιζα προ απο το 2004 μεχρι το 2013 τωρα παω σε φιφα πολυ καλυτερο,εκει στην κοναμι ειναι ψιλικατζιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα σπαει το προ απο περυσι κ φετος η εμπειρια τιυ παιχνιδιου στο gameplay ειναι ανωτερη απο του fifa . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Θα δεχόμουν ότι το fifa είναι πιο δύσκολο απ το pro, μόνο άμα έπαιζα 90λεπτους αγώνες. Στους 10-15λεπτους δεν είναι δυνατόν να έχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εγώ ήμουν μακράν φανατικός PROάκιας - πετούσα και κάνα φοβερό πατσάκι και ήταν κομπλέ το παιχνίδι. (Ενώ το FIFA δεν με ενθουσίαζε). Πια, μετά την αλλαγή της ΚΟΝΑΜΙ ομάδας του PRO (δεν θυμάμαι πριν πόσες εκδόσεις έγινε, νομίζω κάνα-δυο), πλέον το PRO έγινε... πιο arcade και από...SuperMario! (Μέχρι και τα...σακιά να συγκρατούν τα δίχτυα επέστρεψαν, έλεος!) Δεν πίστευα στην τελευταία έκδοση 2015 (πήρα πρώτα το PRO, μετά ΚΑΙ το FIFA2015, σε PS4), το FIFA παραδόξως για μένα που δεν το γούσταρα ήταν ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο του PRO. Μου φάνηκε ότι το FIFA ήταν (έγινε πια) ΠΟΛΥ ΠΙΟ δυσκολότερο, πολύ πιο "simulator" απ' το PRO - που αυτό ήταν που το έκανε καλύτερο τόσα χρόνια (ενώ υστερούσε στα licenses, γήπεδα κτλ. το PRO). Γι' αυτό και ενώ το FIFA2015 το πήρα μεταχειρισμένο (ενώ το PRO το αγόρασα αμέσως με το που βγήκε, από κατάστημα), το μεν FIFA σαφώς το κράτησα, το δε PRO μετά από 2-3 βδομάδες που το 'παιζα και με απογοήτευσε, το μεταπώλησα. Δεν ξέρω τα νέα 2016 που βγαίνουν τώρα πως θα 'ναι - λέω να παραμείνω με το 2015 που έχει ακόμα και τον... Στήβεν Τζερράρντ στην ομάδα μου (Λίβερπουλ) και βλέπω μετά. Αλλά έχω απογοητευτεί τόσο με το PRO, μάλιστα τώρα στο PS4 δεν έχω και την δυνατότητα πατσάκι (που 'χα στο PC), οπότε θα πάω πάλι αργότερα στο νέο FIFA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα σπαει το προ απο περυσι κ φετος η εμπειρια τιυ παιχνιδιου στο gameplay ειναι ανωτερη απο του fifa . Διαφωνώ κάθετα, αγαπητέ. ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΣΙ (αυτά που 'χα δηλαδή, τα 2015), το PRO ήταν απαίσιο! Και παίζω PRO φανατικά από τότε που βγήκε σε PC - και με πλήρως πατσαρισμένο το παιχνίδι, με κομπλέ ομάδες, με γήπεδα, με πραγματικές εμφανίσεις κτλ. άλα-FIFA δηλαδή. Στο περσινό το 2015 που αγόρασα αμέσως όταν βγήκε, ξενέρωσα πλήρως! Δεν φτάνει που στην κονσόλα ΔΕΝ είχα την δυνατότητα να πατσάρω και να το κάνω εφάμιλλο (οπτικά) με το FIFA, αλλά ΚΑΙ στο gameplay είχε "χαλάσει" πια το PRO. Δοκίμασα (αγοράζοντας μεταχειρισμένο) το FIFA και καταενθουσιάστηκα! Σαν να 'γινε... τράμπα η... παλιά ομάδα της ΚΟΝΑΜΙ και πήγε στην ΕΑ...και της ΕΑ να πήγε πια στην ΚΟΝΑΜΙ! Τόσο αντιστρόφως διαφορετικά έχουν πια γίνει τα δύο αυτά παιχνίδια! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα