Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 2016 – Review (PS4)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τίτλος που έχει ενσωματωθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στη σύγχρονη, ελληνική ποπ κουλτούρα, επιστρέφει!

Το Pro Evolution Soccer είναι έτοιμο για μια νέα ποδοσφαιρική σεζόν με το PES 2016 γιορτάζοντας παράλληλα τα 20ά του γενέθλια με την Konami να κάνει στους λάτρεις της σειράς το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε: έναν άρτιο τίτλο, με πλήθος βελτιώσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του και το καθηλωτικό gameplay που τόσο απεγνωσμένα έψαχναν οι φίλοι των PES.

Οι διορθώσεις που έχει υποστεί το παιχνίδι συγκριτικά με το PES 2015 είναι πραγματικά πολλές και αφορούν όλους του τους τομείς, συμβάλλοντας έτσι στην προσφορά μιας συνολικά ανώτερης εμπειρίας που γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας αγώνα που θα κληθείτε να δώσετε.

Link.png Site: Pro Evolution Soccer 2016 – Review (PS4) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

"έναν άρτιο τίτλο, με πλήθος βελτιώσεων σε σχέση με τον προκάτοχό του και το καθηλωτικό gameplay που τόσο απεγνωσμένα έψαχναν οι φίλοι των PES" 

Για κάθε χρόνο που βγαίνει το παιχνιδι δεν ισχύει αυτό;;; κάνω λάθος;;; :P

Ωραίο Review!!! :)

• Like 2

Αν θες ενα arcade ευκολο ποδοσφαιρακι που σε καθε φαση να μπαινει γκολ και σινςις βαση στα γραφικα μονο παιζεις προ. Αν θες ενα πιο simulation παιχνιδι με μεγαλυτερη δυσκολια και καλυτερο gameplay και ας χανςι λιγο σε γραφικα και animation παιζεις φιφα. Εγω προσωπικα διαλεγω fifa.

• Like 3

Καλό το review, συμφωνώ σε αρκετά. Μου φάνηκε καλύτερη η φετινή περιγραφή. Η αγγλική γιατί την ελληνική δεν μπαίνω καν στον κόπο να την βάλω. Επίσης κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι όταν οι ομάδες της CPU χάνουν και ο χρόνος τελειώνει κάνουν το ελληνικό σύστημα "καμινάδας" για να βγουν στην επίθεση.

Σε γενικές γραμμές παίζεται ευχάριστα το παιχνίδι , κάτι που θα έπρεπε να γίνει πριν 2 χρόνια με την έκδοση 2014. Το πέτυχαν με την τρίτη.

Καμία απολύτως σχέση με την αποτυχία του PRO 2014.

Τόσο το PRO 2015, όσο και το PRO 2016, αξίζουν την αγορά. Ειδικά οι βελτιώσεις στο PRO 2016 για τους τερματοφύλακες, (τόσο σε απόδοση, όσο και σε animations) τα σπάνε.

• Like 1

Αν θες ενα arcade ευκολο ποδοσφαιρακι που σε καθε φαση να μπαινει γκολ και σινςις βαση στα γραφικα μονο παιζεις προ. Αν θες ενα πιο simulation παιχνιδι με μεγαλυτερη δυσκολια και καλυτερο gameplay και ας χανςι λιγο σε γραφικα και animation παιζεις φιφα. Εγω προσωπικα διαλεγω fifa.

Αυτο που οι περισσότεροι αναφέρουν ότι τα γραφικά (ε όχι κ τα animation!!!! ) του προ ειναι καλύτερα από του φιφα εγώ δεν το καταλαβαίνω! Μάλλον παίζω αλλά παιχνίδια! Παίζω κ τα δυο στο Xbox one. Το Fifa ειναι για να κάθεσαι να το χαζεύεις, από τους παίχτες μέχρι τους φιλάθλους, φωτορεπόρτερ, χορτάρι, γήπεδο, κλπ. Στο προ όλα τα γύρω γύρω ειναι μια γενιά πίσω! Μόνο στα πρόσωπα (κ όχι σε όλα) ίσως ειναι καλύτερο από το φιφα όσον αφορά τα γραφικά. Καλά για τα animation δεν το συζητάω καν το προ έχει το 1/4 από του φιφα. Σαν gameplay δεν τα συγκρίνω ειναι διαφορετικά παιχνίδια και γούστο του καθενός. Ήμουν υπέρ του φιφα όμως έχει καταντήσει λιγο κουραστικό...

• Like 7

Οπως ειπαν κ πιο πανω,οποιος θελει να παιζει χαλαρα κ να βαζει 3-4 γκολακια σε καθε αγωνα ας το αγορασει ,οποιος θελει λιγο δυσκολια κ ρεαλισμο ας παρει το φιφα.ειναι αναλογα τα γουστα.

Καλό χρυσό το Pro, αλλά και φέτος το FIFA είναι πιο playable ποδοσφαιράκι στα demo του XONE. Καλύτερη κίνηση στο χώρο, καλύτεροι τερματοφύλακες, καλύτερες πάσες και δημιουργία φάσεων. Στο Προ βαρέθηκα να βάζω γκολ από μακρινή καταβολίδα μετά από ταγάρεμα αντιπάλου γιατί μεγάλη περιοχή δεν μπορώ να πατήσω ούτε να κλέψω κανονικά. Εν κατακλείδι και φέτος FIFA.

Στο βίντεο βλέπω πάλι οι παίχτες να κινούνται σαν ρομπότ και η μπάλα να συμπεριφέρεται σαν γιο-γιο με σπάγκο...Δεν "κυλάει" το ματς, δεν ξέρω πως να το περιγράψω...:)

• Like 1

Ωραιο το review σε γενικες γραμμες αλλα κατι εκφρασεις τυπου ελεος καλο θα ηταν να λειπουν...οπως επισης τελειως ακυρη η τελευταια παραγραφος.

Τι παει να πει οτι η συγκριση μεταξυ Fifa και Pro ειναι σαν πιτσα ή σουβλακι;Και τα δυο ποδοσφαιρακια ειναι!Οπως επισης ακυρη και η προτροπη να κατεβασετε το demo και να αποφασισετε μονοι σας...τοτε τι το εγραψες το review;

• Like 1

Ε όχι και το φίφα χάνει στα γραφικά. Ακόμα και το 15 έχει καλύτερα γραφικά από το pro 16

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...