Kalliopi22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Πριν 3 μέρες παρέλαβα το παραπάνω τηλ απο το minideals. Ενώ όλες οι λειτουργίες του δουλεύουν άψογα εχω σοβαρό πρόβλημα όταν προσπαθώ να ανοίξω το Viber,meesenger,facebook. Βγάζει pop-up εικόνα στην οθόνη οτι η εκάστοτε εφαρμογή προσπάθειας να read the contacts.Ακόμα και αν πατήσω την επιλογή ότι επιτρέπεται να γίνει αυτο τότε το pop-up εικονίδιο εμφανίζεται επαναλαμβανόμενα εμποδίζοντας οποιαδήποτε άλλη ενέργεια του τηλ. Παρακαλω πολυ όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει. Δεν ξέρω τι να κάνω δυστυχως. Επισυνάπτω στοιχειά του κιν. για πιθανή βοήθεια.
Kalliopi22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θεωρεις πως μπορεί να είναι τόσο απλο?
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στην μπαρα καταστασης, πανω αριστερα υπαρχει ενα εικονιδιο σαν κλειδαρια;;;
Kalliopi22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Στην μπαρα καταστασης, πανω αριστερα υπαρχει ενα εικονιδιο σαν κλειδαρια;;; Όχι δεν βλέπω κάτι τέτοιο. 1
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Θεωρεις πως μπορεί να είναι τόσο απλο? μπορεί.. Επίσης δοκιμασε να βγαλεις Sim και να την ξαναβαλεις, να μεταφέρεις τις επαφές αν είναι στην Sim να τις πας στο τηλέφωνο και πες
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες και βρες την permission control που φαινεται στην φωτο.... Πατα της μια αναγκαστικη διακοπη.....
Kalliopi22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ , Θα προσπαθήσω να τα δοκιμάσω και τα δυο και θα σας πω αν είχαμε αποτέλεσμα. Τελικά τόπο τα απο τα δυο δεν έκανε δουλειά δυστυχώς. Επειδή δεν κατάφερα να βγάλω μια screenshot σας παραθέτω τον παρακάτω σύνδεσμο απο youtube. To βιντεάκι δείχνει ακριβως το πρόβλημα αλλά όχι την λύση. https://youtu.be/9jDHHjBVmu8 μπορεί.. Επίσης δοκιμασε να βγαλεις Sim και να την ξαναβαλεις, να μεταφέρεις τις επαφές αν είναι στην Sim να τις πας στο τηλέφωνο και πες Πηγαινε ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες και βρες την permission control που φαινεται στην φωτο.... Πατα της μια αναγκαστικη διακοπη.....
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών.. Και αν δεν πας για flash άλλη Rom
Kalliopi22 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε επαναφορά εργοστασιακών.. Και αν δεν πας για flash άλλη Rom Να την κάνω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά επειδή δεν σκαμπαζω και πολλά πες μου ότι δεν θα μου γυρίσει στα κινέζικα η φάση. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά ρωτάω επειδή δεν ξέρω. Αν το κάνω δεν θα έχει συνέπειες στο λειτουργικο επειδή έιμαι κινεζια?
panos- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μόλις ανοίξει μετά έχει να βάλεις γλώσσα. Δεν ΑΛΛΑΖΕΙΣ Ρομ. Άρα αν έχει ή τωρινή θα έχει και μετα την επαναφορά εργοστασιακών
Kalliopi22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 A οκ θα το δοκιμάσω. Πάντως είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πόλοι με τα Asus. Διαβάζω παντού ότι πρέπει να αναβαθμιστεί το firmware η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Φυσικά δεν γνωρίζω καν πως γίνεται κάτι τέτοιο. Μόλις ανοίξει μετά έχει να βάλεις γλώσσα. Δεν ΑΛΛΑΖΕΙΣ Ρομ. Άρα αν έχει ή τωρινή θα έχει και μετα την επαναφορά εργοστασιακών Σε περίπτωση που χρειαστεί αναβάθμιση το firmware ξέρεις να μου πεις πως γίνεται η πρέπει να το παω κάπου να μου το κανουν? :/
kaloskopi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Η λύση είναι στο update του firmware. Δυστηχώς δε γίνεται αυτόματα λόγω ότι το Recovery είναι σε CN και το firmware WW. Είναι λίγο πολύπλοκη η διαδικασία αλλά φτιάχνει. Δε ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω link εδώ, αλλά το παρακάτω link εξηγεί βήμα βήμα τη λύση: http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=14962&extra=page%3D1
Panoslast Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτό στο ρωτάει γιατί κάποιες εφαρμογές θέλουν να διαβάσουν τις επαφες για να δουλέψουν viber whatsup κλπ Πήγαινε στις ρυθμισεις της εκάστοτε εφαρμογης και βάλτο off η όταν σε ξαναρωτησει τικαρε το να μην ρωτήσει ξανά. 1
Kalliopi22 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αυτό στο ρωτάει γιατί κάποιες εφαρμογές θέλουν να διαβάσουν τις επαφες για να δουλέψουν viber whatsup κλπ Πήγαινε στις ρυθμισεις της εκάστοτε εφαρμογης και βάλτο off η όταν σε ξαναρωτησει τικαρε το να μην ρωτήσει ξανά. Δυστυχώς δεν έιμαι τόσο απλό όπως το λες. Όσες φορές και αν του κάνει κλικ για να μην ξανα ρωτήσει το pop up θα εμφανιστεί επανειλημμένα ξανα και ξανα. Το πρόβλημα έιμαι η Rom τελικά που θέλει flash. Μου εστειλαν απο minideal link με την νέα Rom και τρόπο για να το κάνω. Το νεο θεμα που προκύπτει τωρα όμως έιναι πως κατα την διαδικασία δεν βρίσκει το device. Μου γράφει "waiting for device" και κολλάει εκεί. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι επιπλέον του θέματος θα ήθελα τα φωτα του παρακαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα