Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ εκτιμώ ότι δεν υπάρχει λόγος να πάει κανείς σε 5.5.2 ακόμα.

Αν έχεις haxchi δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα μεν, αλλά δεν υπάρχει και κάποιο όφελος. Better safe...

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω μια κονσόλα για την κόρη μου την οποία πριν ένα χρόνο την είχα δώσει σε κάποιον να την "φλασαρει".

Μέχρι την αναβάθμιση έπαιζε κανονικά και τα παιχνίδια του wiiu αλλά και του wii.

Δυστυχώς πήρε την αναβάθμιση και από τότε δεν έπαιζε τίποτα.

Έκατσα χτες και διάβασα κάτι οδηγίες και κατάφερα να περάσω το Haxchi (κατέβασα κι ένα παιχνίδι από το Shop) και τώρα τα παιχνίδια του wiiu παίζουν μέσω load line gx2.

Δεν μπορώ όμως να βρω πως θα μου παίξουν τα παιχνίδια του wii.

Τα εχω σε έναν σκληρό δίσκο και πριν παίζανε όλα χωρίς πρόβλημα μέσω usb loader.

Χτες που δοκίμασα να βάλω τον usb loader, ενώ φόρτωνε κανονικά δεν βρίσκει τον σκληρό δίσκο (δοκίμασα και με στικακι, ούτε αυτό)

Το σύνδεσα στην κάτω θύρα του usb, όπως το είχα πριν.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι.

Τι χρειάζεται ακριβώς να περάσω στην SD κάρτα για να παίξουν και τα παιχνίδια του wii γιατί με έχει τρελάνει η μικρή.

Κάποια βοήθεια και αν γίνεται κάπως αναλυτική γιατί δεν έχω ιδέα.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω μια κονσόλα για την κόρη μου την οποία πριν ένα χρόνο την είχα δώσει σε κάποιον να την "φλασαρει".

Μέχρι την αναβάθμιση έπαιζε κανονικά και τα παιχνίδια του wiiu αλλά και του wii.

Δυστυχώς πήρε την αναβάθμιση και από τότε δεν έπαιζε τίποτα.

Έκατσα χτες και διάβασα κάτι οδηγίες και κατάφερα να περάσω το Haxchi (κατέβασα κι ένα παιχνίδι από το Shop) και τώρα τα παιχνίδια του wiiu παίζουν μέσω load line gx2.

Δεν μπορώ όμως να βρω πως θα μου παίξουν τα παιχνίδια του wii.

Τα εχω σε έναν σκληρό δίσκο και πριν παίζανε όλα χωρίς πρόβλημα μέσω usb loader.

Χτες που δοκίμασα να βάλω τον usb loader, ενώ φόρτωνε κανονικά δεν βρίσκει τον σκληρό δίσκο (δοκίμασα και με στικακι, ούτε αυτό)

Το σύνδεσα στην κάτω θύρα του usb, όπως το είχα πριν.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος αλλά δεν ξέρω τι.

Τι χρειάζεται ακριβώς να περάσω στην SD κάρτα για να παίξουν και τα παιχνίδια του wii γιατί με έχει τρελάνει η μικρή.

Κάποια βοήθεια και αν γίνεται κάπως αναλυτική γιατί δεν έχω ιδέα.

Ευχαριστώ

Δυστυχως πρεπει να βρεις τι ειχε γινει πριν στην κονσολα, για να μπορεσεις να εγκαταστησεις τα CFW / Homebrew που χρειαζεται το μηχανημα.

Με γνώμονα αυτο που περιγραφεις, να υποθεσω οτι τον σκληρό δίσκο με του wii τα παιχνιδια τον εχεις σε FAT 32 η NTFS;

Εαν δεν τρεχεις CFW / Homebrew που να μπορει να mount filesystem FAT 32 η NTFS ολα θα ειναι ακυρα.

Δες εαν ειχες partition στην sd οπου βρισκονταν τα αρχεια του αρχικου CFW / Homebrew.

Εαν δεν ξερεις τι ακριβως ειχε γινει αρχικα παντα υπαρχει πιθανοτητα για brick σε ολη την κονσολα wii u η στο Vwii μονον που δεν θα τρεχει μετα.

Τωρα εαν βαλεις δισκακι παιχνιδιου wii το τρεχει κανονικα;

Δοκιμασε και ενημερωσε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως πρεπει να βρεις τι ειχε γινει πριν στην κονσολα, για να μπορεσεις να εγκαταστησεις τα CFW / Homebrew που χρειαζεται το μηχανημα.

Με γνώμονα αυτο που περιγραφεις, να υποθεσω οτι τον σκληρό δίσκο με του wii τα παιχνιδια τον εχεις σε FAT 32 η NTFS;

Εαν δεν τρεχεις CFW / Homebrew που να μπορει να mount filesystem FAT 32 η NTFS ολα θα ειναι ακυρα.

Δες εαν ειχες partition στην sd οπου βρισκονταν τα αρχεια του αρχικου CFW / Homebrew.

Εαν δεν ξερεις τι ακριβως ειχε γινει αρχικα παντα υπαρχει πιθανοτητα για brick σε ολη την κονσολα wii u η στο Vwii μονον που δεν θα τρεχει μετα.

Τωρα εαν βαλεις δισκακι παιχνιδιου wii το τρεχει κανονικα;

Δοκιμασε και ενημερωσε.

Λοιπόν.

Ο σκληρός ήταν χωρισμένος σε 2 partitions. Fat32 & ntfs.

Έχω κράτησει στο pc όλα τα αρχεία που είχε η sd πριν.

Αλλά δεν ξέρω ποια από αυτά χρειάζονται και φοβάμαι μην κάνω καμιά λαλακια...

Πέρασα στην καινούργια sd στον φάκελο apps μόνο το usbloader gx από τα παλιά αρχεία.

Ποια αλλά χρειάζεται να περάσω;

Δισκάκι δεν έχω να δοκιμάσω.

Υ. Γ.

Τελικά πέρασα τα αρχεία από την παλιά sd που ήταν στον φάκελο apps και δούλεψε!!!

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από snapy13
Δημοσ.

Λοιπόν.

Ο σκληρός ήταν χωρισμένος σε 2 partitions. Fat32 & ntfs.

Έχω κράτησει στο pc όλα τα αρχεία που είχε η sd πριν.

Αλλά δεν ξέρω ποια από αυτά χρειάζονται και φοβάμαι μην κάνω καμιά λαλακια...

Πέρασα στην καινούργια sd στον φάκελο apps μόνο το usbloader gx από τα παλιά αρχεία.

Ποια αλλά χρειάζεται να περάσω;

Δισκάκι δεν έχω να δοκιμάσω.

Υ. Γ.

Τελικά πέρασα τα αρχεία από την παλιά sd που ήταν στον φάκελο apps και δούλεψε!!!

Ευχαριστώ

Μπραβο φιλε μου!

Μην ευχαριστας δεν εκαμα και κατι. Καλοπαιχνιδο στην μικρη!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

περιμενω να μουρθει δευτερα. θα χρειαστώ σιγουρα βοηθεια 

ΠΜ οταν χρειασθεις.

Προμηθεψου απο ΠΡΙΝ μια ΣΔ 64 ΓΒ για το 32αρι, η μια ΣΔ 16ΓΒ για το 8αρι wii u, για να κανεις backup το firmware απο την nand (αχρειαστο να ειναι), μετα δεν χρειαζεσαι την ΣΔ τοσο μεγαλη (παρα ισα ισα οσο χρειαζεσαι για τα προγράμματά).

Να ξερεις οτι ΠΡΙΝ συνδεθει στο διαδικτυο πρεπει να ρυθμισεις τα DNS στην κονσολα για να αποτρεψεις την αυτοματη αναβαθμιση...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ακολουθησα αυτες τις οδηγιες και δουλεψε ( 5.5.2 )

https://www.reddit.com/r/WiiUHacks/comments/6u9f8j/tutorial_how_to_install_haxchi_on_wii_u_552/

Ο οδηγος αυτος ειναι καλος.

Τρεις επιφυλαξεις. 

• Δεν περιγραφει κανενα backup για την μνημη nand. Εαν κατι παει ΠΟΛΥ λαθος (ακομη και στην εγκατασταση ενος ticket, η την λανθασμενη εκκινηση προγραμματος εκτος ζωνης της ζωνης χωρας της κονσολας), χωρις να τρεχει το χακ, δεν υπαρχει  επιστροφη.
  • Δεν προτεινει καμια εγκατασταση selfhosting για τα script που απαιτουνται για να τρεξει το χακ. Σε περιπτωση εξαφανισματος των σαϊτ που φιλοξενουν τα scripts (Δεν υποχρεουστε σε εγκατασταση haxchi εαν δεν επιθυμειτε ΚΑΜΜΙΑ εγγραφη στην φλας μνημη). 
  • Ειναι τυφλοσούρτη χωρις επεξηγηση του τι συμβαινει ακριβως, αρα προσοχη να σημειωθει το καθε βημα, και το καθε μήνυμά, γιατι σε περιπτωση λαθους, αχχχ αμαν. 
Επεξ/σία από Mazinga
Δημοσ.

Tap on the word "Exploit" and wait for the Homebrew launcher to load up, if the exploit is successful

σε αυτο το βημα μου βγαζει could not load file /wiiu/apps/homebrew_launcher/homebrew_launcher.elf

ξερει καποιος τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Tap on the word "Exploit" and wait for the Homebrew launcher to load up, if the exploit is successful

σε αυτο το βημα μου βγαζει could not load file /wiiu/apps/homebrew_launcher/homebrew_launcher.elf

ξερει καποιος τι μπορει να ειναι?

Η απουσιαζει το αρχειο, η το εχεις τοποθετησει σε λαθος θεση μεσα στην καρτα ΣΔ, η εχεις κατεστραμμενο σεκτορ στην ΣΔ, η εχεις corrupted homebrew_launcher.elf η το homebrew_launcher.elf που φορτωσες ειναι κοπης η εκδωσης που δεν αντιστοιχει με τα python script που τρεχεις, η το FW δεν ταιριαζει με το exploit. Επανελαβε, επανέλαβε, επανέλαβε,επανέλαβε,βεβαιωσου οτι δεν ξεχασες κατι ουσιαστικο....Ξαναδιαβασε τον οδηγο που χρησιμοποιησες, βεβαιωσου για αρτιοτητα κ προελευση αρχειων, δες οδηγιες σε περιπτωση λαθους....

Το κακο με τα χακ ειναι οτι ειναι ολιγον χρονοβορα ωσπου να κανουν ακριβως αυτο που πρεπει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...