Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που είναι ο οδηγός??

http://wiiu.guide/homebrew-launcher

Section II (ii) - Versions 5.5.2

Open the browser curtains
This improves the success rate of the 5.5.2 browser exploit

στην ουσια υπερπηδα την προσπαθεια της νιντεντο να εξυγειανει τον φυλλομετρητη αλλα το χακαρισμα ειναι ΠΟΛΥ ασταθες (πιανει 1/15) αρα το ΔΣΙ exploit ειναι πλεον μονοδρομος.

Compatible Haxchi Games
Animal Crossing: Wild World
Big Brain Academy
Brain Age
DK: Jungle Climber
Dr. Kawashima’s Brain Training
Kirby: Canvas Curse
Kirby: Mass Attack
Kirby: Squeak Squad / Kirby: Mouse Attack
Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Legend of Zelda: Spirit Tracks
Mario & Luigi: Partners in Time
Mario Kart DS
New Super Mario Bros.
Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of the Sky
Pokemon Ranger
Pokemon Ranger: Guardian Signs
Pokemon Ranger: Shadows of Almia
Starfox Command
Super Mario 64 DS
Wario: Master of Disguise
WarioWare: Touched
Yoshi’s Island DS
Yoshi’s Touch & Go
Δημοσ.

χμμμ.. δεν κατάλαβα πολλά :D

έχω χατσι 5.5.2

πρέπει να τρέξω ένα από αυτά τα παιχνιδια?

Οχι

το χατσι 5.5.2 το ξεκινας μεσω του φυλλομετρητη;

Δηλαδη

1 πας στο φυλλομετρητη, επισκεφθεσαι ιστοσελιδα που τρεχει το homebrew launcher

2 εκ του μενου του homebrew launcher τρεχεις το χατσι 5.5.2 η το Mocha και μετα οτι αλλο θες;

Η χρηση ενος εκ των παιχνιδιων ειναι για να μπορεις να πηγαινεις homebrew launcher εκμεταλλευομενος εγκατεστημενο παιχνιδι και οχι του φυλλομετριτη, φορτωνντας αμεσα και το CFW.

Δημοσ.

οχι, με το που το ανοιγω, τρεχω τα παιχνιδια του wii u κατευθειαν.

τα παιχνιδια virtua console τα ετρεχα μεσω του explorer, γιατι μετα ετρεχα ενα αλλο προγραμμα.

παντως συνεχιζω κ παιζω online mario kart :D :D

ωπα ωπα ωπα ωπα... για μια στιγμη!!!!

κανανε μονοι τους καποιο update??

ετρεξα το home browser που πριν φυγω διακοπες δεν εμπαινε..

και τωρα μπηκε κ ετρεξε κανονικα και παιζω ολα τα παιχνιδια οπως πριν το "κακο" update!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D 

Δημοσ.

καλησπεριζω την παρεα.λοιπον εχω ενα wii u με το 5,5,2 και θελω να βαζω παιχνιδια στην sd μνημη(αν γινετε χωρις εγκατασταση),τι πρεπει να κανω ακριβως,ποιο προγραμα να κατεβασω??το ζηταω γιατι  εχω μπερδευτει να διαβαζω ενα ενα τα σχολια,θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος-α με εναν οδηγο-βηματα,ευχαριστω

Δημοσ.

καλησπεριζω την παρεα.λοιπον εχω ενα wii u με το 5,5,2 και θελω να βαζω παιχνιδια στην sd μνημη(αν γινετε χωρις εγκατασταση),τι πρεπει να κανω ακριβως,ποιο προγραμα να κατεβασω??το ζηταω γιατι  εχω μπερδευτει να διαβαζω ενα ενα τα σχολια,θα το εκτιμουσα πολυ αν με βοηθουσε καποιος-α με εναν οδηγο-βηματα,ευχαριστω

http://www.insomnia.gr/topic/584412-the-official-wii-u-hacking-thread/page-8?do=findComment&comment=55914170

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα ένα hacked με haxchi πάνω και 4 παιχνίδια μέσα. Δεν έχω ιδέα πως εγκαθιστώ παιχνίδια. Έχω τις παρακάτω νουμποερωτήσεις:

1. Χρειάζομαι οπωσδήποτε SD κάρτα για να περάσω τα παιχνίδια στην εσωτερική μνήμη ή μπορώ και με USB Flash;
  2. Ποια SD μου προτείνετε να αγοράσω και ποιον SD reader για PC;
  3. Μπορώ να τα εγκαταστήσω σε USB flash ή μόνο στον εσωτερικό δίσκο (είδα ότι παίζει και ο USB HDD;)
  4. Κατεβάζω και τρέχω το utikdownloader. Τα WiiU παιχνίδια τα βγάζει μαύρα και τα υπόλοιπα κόκκινα. Γιατί; Δεν παίζουν τα υπόλοιπα;
  5. Που γράφω τα αρχεία που κατεβάζω;
  6. Μετά τρέχω το haxchi κρατώντας πατημένο το Α, μπαίνω στο Homebrew, επιλέγω WUP installer και επιλέγω τον εσωτερικό σκληρό για να εγκαταστήσει το παιχνίδι;
  7. Παίζουν τελικά τα Wii games;

Από Nintendo έχω παίξει NES, SNES, Gameboy, DS Emulator στο κινητό (παίζω ακόμα). Έτσι όπως το είδα το WiiU μου φαίνεται θα αργήσω να ξαναπιάσω το Xbox...

Ευχαριστώ για τις (πιθανές...) απαντήσεις!

Δημοσ.

Πήρα ένα hacked με haxchi πάνω και 4 παιχνίδια μέσα. Δεν έχω ιδέα πως εγκαθιστώ παιχνίδια. Έχω τις παρακάτω νουμποερωτήσεις:

1. Χρειάζομαι οπωσδήποτε SD κάρτα για να περάσω τα παιχνίδια στην εσωτερική μνήμη ή μπορώ και με USB Flash;
  2. Ποια SD μου προτείνετε να αγοράσω και ποιον SD reader για PC;
  3. Μπορώ να τα εγκαταστήσω σε USB flash ή μόνο στον εσωτερικό δίσκο (είδα ότι παίζει και ο USB HDD;)
  4. Κατεβάζω και τρέχω το utikdownloader. Τα WiiU παιχνίδια τα βγάζει μαύρα και τα υπόλοιπα κόκκινα. Γιατί; Δεν παίζουν τα υπόλοιπα;
  5. Που γράφω τα αρχεία που κατεβάζω;
  6. Μετά τρέχω το haxchi κρατώντας πατημένο το Α, μπαίνω στο Homebrew, επιλέγω WUP installer και επιλέγω τον εσωτερικό σκληρό για να εγκαταστήσει το παιχνίδι;
  7. Παίζουν τελικά τα Wii games;

Από Nintendo έχω παίξει NES, SNES, Gameboy, DS Emulator στο κινητό (παίζω ακόμα). Έτσι όπως το είδα το WiiU μου φαίνεται θα αργήσω να ξαναπιάσω το Xbox...

Ευχαριστώ για τις (πιθανές...) απαντήσεις!

1. Θες οπωσδήποτε μια sd card για να περάσεις τα αρχεία των παιχνιδιών

2. Αγόρασε μια οποιαδήποτε κάρτα 16 giga και πάνω. Reader δεν χρειάζεσαι κάποιον συγκεκριμένο

3. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη της κονσόλας. Αν έχεις το λευκό μοντέλο όμως ο χώρος είναι ελάχιστος. Μπορείς και σε εξωτερικό σκληρό , αλλά φρόντισε να έχει δική του τροφοδοσία γιατί δεν επαρκεί αυτή του wii u .

4. Tα κόκκινα είναι dlc για να ξεχωρίζουν. Παίζουν σε κονσόλες με haxchi

5. Δημιουργείς έναν φάκελο στην sd με το όνομα install και βάζεις τον φάκελο με τα αρχεία του παιχνιδιού. Updates και dlc σε ξεχωριστό φάκελο το καθένα.

6. Έτσι ακριβώς

7. ακολουθείς αυτό τον οδηγό ;) https://wiiu.guide/vwii-modding  . Θα χρειαστείς sensor bar και wiimote σε μερικά σημεία για να προχωρήσεις τον οδηγό

• Like 1
Δημοσ.

Χακαρισμένο 5.5.1,αξίζει να πάω σε χακαρισμένο 5.5.2 ? Τι βήματα ακολουθώ ?

να πάω σε χακαρισμένο 5.5.2?

προς το παρον δεν αξιζει.

552 ανευ haxchi δεν εχει πολυ νοημα γιατι τραβας πολυ κοπο οσπου να φορτωσει το χακ.

Δες τον οδηγο που αναφερεται πριν σε αναρτηση μου στο νημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...