Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα! υπαρχει free shop που να κανεις download τα παιχνίδια κατευθείαν απο το internet μεσα απο το wii u ? 

Δεν υπάρχει φίλε.

Αυτό είναι ο,τι πιο κοντά σε αυτό που ζητάς, αλλά είναι σε PC.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παίδες ξέρει κανείς γιατί σε ορισμένα παιχνίδια ξαφνικά μου πετάει το μηνυμα: "this software cannot be used. the Nintendo Network Id used to purchase the software has been deleted."

Δημοσ.

Παίδες θα κάνω προσπάθεια να χακαρω το wii u (λευκό Μόντελο) μου.

Πριν μπω στην διαδικασία των guides μια ερώτηση από όσο τα ψιλοδιαβασα

Το brazil loadiine είναι πιο βαρύ παλιό και έχεις μικρό θέματα με κάποια παιχνίδια /τέλη 16 κάνανε exploit με sd και usb η σκληρό. Με κωδικό mocha η haxchi/κάπως έτσι δεν είναι?

Σκέφτομαι να ακολουθήσω την mocha μέθοδο που κατεβάζω μετά με το usb wii u helper και αντιγράφω από την sd στο σκληρό μου (έχω άπολα και 32sd και 500αρι σκληρό).

Κίνδυνος για brick υπάρχει σε mocha η haxchi?

Δεν έχω ds η ψηφιακά παιχνίδια μπορώ να το κάνω εκκίνηση από browsing. Μπορεί να υπάρξει κάποιος πρόβλημα /θέμα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες θα κάνω προσπάθεια να χακαρω το wii u (λευκό Μόντελο) μου.

Πριν μπω στην διαδικασία των guides μια ερώτηση από όσο τα ψιλοδιαβασα

Το brazil loadiine είναι πιο βαρύ παλιό και έχεις μικρό θέματα με κάποια παιχνίδια /τέλη 16 κάνανε exploit με sd και usb η σκληρό. Με κωδικό mocha η haxchi/κάπως έτσι δεν είναι?

Σκέφτομαι να ακολουθήσω την mocha μέθοδο που κατεβάζω μετά με το usb wii u helper και αντιγράφω από την sd στο σκληρό μου (έχω άπολα και 32sd και 500αρι σκληρό).

Κίνδυνος για brick υπάρχει σε mocha η haxchi?

Δεν έχω ds η ψηφιακά παιχνίδια μπορώ να το κάνω εκκίνηση από browsing. Μπορεί να υπάρξει κάποιος πρόβλημα /θέμα?

Ολα καλα;

Προσοχη εχθες βγηκε νεο FW Wii U 5.5.2 προσεχτε τα χακαρισμενα σας μηχανηματα για απροοπτες συμπεριφορες. Ειδικα με Patched DS game σαν system menu...

https://www.reddit.com/r/wiiu/comments/6nx8rn/wiiu_system_update_552/

Επεξ/σία από Mazinga
Δημοσ.

Σε οσες κονσολες πηραν το update και τωρα δεν παιζουν τα παιχνιδια τι γινεται ; Θα βγει κατι και αν ναι ποτε να υπολογιζω ;

Δημοσ.

551...βαλτε φιλτρα dns, χακαρισμα με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημειο εισοδου του φυλλομετρητη, αγορα με nnupatcher ds game, εγκατασταση haxchi . Αναβαθμιση εαν θες σε 552.

Οποιος εβαλε haxchi ηδη βαλτε φιλτρα dns

Προσοχη CBHC 551 μπορει bricking on update 552.....

552 με haxchi οκ.

Εαν καποιος θελει να ξεφορτωθει wii u 552 unhackable, αγοραζω σε τιμη χωμα.

552 οχι χακαρισμα, στο περιμενε.

Σε οσες κονσολες πηραν το update και τωρα δεν παιζουν τα παιχνιδια τι γινεται ; Θα βγει κατι και αν ναι ποτε να υπολογιζω ;

εαν δεν υπαρχει κατι ετοιμο.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................μεχρι .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Δημοσ.

officialy  και γω πλεον το χω hack-ρει μπας και καταφερω να παιξω project zero , paper mario , devils third...Τα υπολοιπα που με ενδιεφεραν τα χα αγορασει και τα τερματισα...Πολυ ευκολη διαδικασια , σε αντιθεση με cfw στο 3ds....

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερετε αν ειναι εφικτο το hack αντι για Sd card να χρησιμοποιησουμε usb flash drive? και αν θελει μονο sd card παιρνουμε την πιο φθηνη ή καλυτερα να ειναι Class 10?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βρηκα οτι μονο με Sd γινεται,και πηρα 64αρα για να βαλω να παιζουν τα παιχνιδια απο εκει..κατι το οποιο γινεται ε?!

Νερακι η διαδικασια,απο ενα βιντεο του youtube ολα πηγαν ομαλα και επαιξε το Dk Tropical Freeze απροβληματιστα. Το μονο που εχει μεινει ειναι να βρω πως θα patchαρω το Zelda στο latest patch :/

Επεξ/σία από Prospector8
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...