Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, το εχω εγκαταστησει το homebrew channel, απο κει μεσω του wup installer εγκαθιστω τα παιχνιδια του wii u, αν πατησω με α απλα το haxchi, μου βγαζει την ενδειξη -3 σε μαυρη οθονη και κολλαει εκει.

Ο μονος τροπος να μπουταρει το haxchi ειναι να κρατησω πατημενο το α μολις το ανοιξω ωστε να ξαναβγει στο μενου του wii u. Αλλα μολις μπω στο wup installer να εγκαταστησω τα παιχνιδια του απλου wii, τα dlcs και τα eshopgames δεν το κανει

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα. Περίεργο αυτό...
Έχεις εγκαταστήσει σωστά το haxchi, με αγορασμένο ds παιχνίδι κτλ?

Νομίζω μπορείς με την ίδια διαδικασία που το εγκατέστησες να το ξανα-εγκαταστήσεις, σε περίπτωση που κάτι δεν έχει περάσει σωστά και σου δημιουργεί πρόβλημα.

Εγώ κάθε φορά που ανοίγω το wii u, πατάω απλά το εικονίδιο του haxchi στο menu (a απλό, δεν το κρατάω πατημένο) και απλά με ανακατευθύνει στο menu, και μπορώ να δω ότι τα signarure patches είναι ενεργοποιημένα. Π.χ. αν πάω μετά στα settings, πάνω δεξιά που δείχνει το firmware, αντί να δείχνει 5.5.1 δείχνει άπειρα 9άρια :P

Αν δεν βρεις άκρη, νομίζω μπορείς μέσω homebrew channel να τρέξεις το mocha cfw, το οποίο ουσιαστικά την ίδια δουλειά με το haxchi κάνει, απλά πρέπει κάθε φορά να το τρέχεις μέσα από το homebrew channel (και αν δεν έχεις το homebrew channel εγκατεστημένο, πράγμα που μόνο μέσω haxchi ή rednand γίνεται, πρέπει κάθε φορά να τρέχεις το browser exploit μέσω ίντερνετ).

Δημοσ.

Το χω τσεκαρει -5 σημαινει οτι δεν βρισκει τα αρχεια homebrew οταν δεν εχεις κουμπωσει την sd . Η αλλη πλακα που του βγαζει ειναι οταν εχεις το ds game του exploit KAI στον κουμπωμενο Usb και τοτε το homebrew launch γινεται σαλατα ...

Δημοσ.

Ναι σωστά, το ds game πρέπει να είναι αποκλειστικά στην internal memory. Και για να γίνει η εγκατάσταση και μετά για να τρέχει το haxchi.

Δημοσ.

Ναι εχω κανει τη διαδικασια με το αγορασμενο παιχνιδι και την εγκατασταση του haxchi και του homebrew channel, αποδειξη οτι τα παιχνιδια του wii u (και μονο) τα περναει κανονικα και παιζουν...ισως να εχει φαει κολλημα και να θελει να ξανακανω τη διαδικασια εγκαταστασης του haxchi απο την αρχη, τι να πω...

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται haxchi για να εγκαταστήσεις retail παιχνίδια στην Internal memory του wii u ή τον εξωτερικό usb με το WUP installer.

Μόνο για cfw only παιχνίδια και dlc και για να μην χρειάζεται να τρέχεις μέσω ίντερνετ το exploit.

Δημοσ.

Καλημερα, τελικα τα τρεχω μεσω mocha γιατι με το haxchi δεν βγαινει ακρη παρολο που κανω τη διαδικασια οπως οριζεται...

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδες, μου εφτιαξε ενα παλικαρι απο εδω μεσα το wii u Να παιζει παιχνιδια απο SD, αφου πρωτα μπω στο ιντερνετ,

θελω να ρωτησω αν υπαρχει χακ οπως στο wii,, να μην μπαινω ιντερνετ καθολου κ να παιζω απο δισκο usb!

(εδωσα κ 35€ :( )

Δημοσ.

καλημερα παιδες, μου εφτιαξε ενα παλικαρι απο εδω μεσα το wii u Να παιζει παιχνιδια απο SD, αφου πρωτα μπω στο ιντερνετ,

θελω να ρωτησω αν υπαρχει χακ οπως στο wii,, να μην μπαινω ιντερνετ καθολου κ να παιζω απο δισκο usb!

(εδωσα κ 35€ :( )

Ναι υπάρχει !! Μπορείς να τρέχεις κανονικά τα παιχνίδια από τον σκληρό δίσκο χωρίς ίντερνετ.

Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν είμαι σπίτι και δεν θυμάμαι ποιον τρόπο χρησιμοποίησα. Θα το βρω και θα το στείλω αργότερα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γενικά για το wii u είναι σταθερή μέθοδος χακαρισματος? Τα παιχνίδια δουλεύουν όλα και απροβληματιστα?

ναι. διαβασε το λεπτομερως σε αγγλικα φορουμ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα πηρα ενα wiiu απο τον βαφτησιμιο(εχει να το αγγιξει κανα χρονο με το πσ4)

σκοπευω να ψαχτω με χακαρισμα

απλα πριν μπω στην διαδικασια να το κανω θελω να ρωτησω καταρχας

1)ποια ειναι η καλυτερη/σταθεροτερη μεθοδος?γιατι βλεπω υπαρχουν 3-4

2)το εχει δοκιμασει κανεις μπορει να μου επαληθευσει οτι εχει παιξει εστω τα 10 τοπ γκειμς και δεν υπαρχουν προβληματα

(δεν εννοω προβληματα που υπατχουν και στα κανονικα παιχνιδια/γκλιτς και τετοια αλλα θεματα που προκυπτουν λογω χακ

σκοπευω να βαλω δημοφιλη ζελντα/μαριο κτλ δεν με νοιαζουν ψαγμενα παιχνδια

Δημοσ.

καλησπερα πηρα ενα wiiu απο τον βαφτησιμιο(εχει να το αγγιξει κανα χρονο με το πσ4)

σκοπευω να ψαχτω με χακαρισμα

απλα πριν μπω στην διαδικασια να το κανω θελω να ρωτησω καταρχας

1)ποια ειναι η καλυτερη/σταθεροτερη μεθοδος?γιατι βλεπω υπαρχουν 3-4

2)το εχει δοκιμασει κανεις μπορει να μου επαληθευσει οτι εχει παιξει εστω τα 10 τοπ γκειμς και δεν υπαρχουν προβληματα

(δεν εννοω προβληματα που υπατχουν και στα κανονικα παιχνιδια/γκλιτς και τετοια αλλα θεματα που προκυπτουν λογω χακ

σκοπευω να βαλω δημοφιλη ζελντα/μαριο κτλ δεν με νοιαζουν ψαγμενα παιχνδια

Kαλυτερο ειναι οτι σε βολευει καλυτερα εσενα.

ποια εννοεις 10 τοπ γκειιμς;

Δημοσ.

mario kart

mario 3d world

zelda

dk

yoshi

yoshi wooly

captain toad

mario bros

zombi u

αυτα λογικα θα θέλει ο φίλος :D

γνώμη μου είναι να κάνεις αυτό το χακαρισμα που να παίζει από δίσκο χωρίς να χρειάζεται ίντερνετ (δεν ξέρω πως το λενε) :)

Δημοσ.

Kαλυτερο ειναι οτι σε βολευει καλυτερα εσενα.

ποια εννοεις 10 τοπ γκειιμς;

δεν εχω ιδεα για το τι παιζει σε wiiu/σε wii εκανα σοφτμοντ προ πολλου  και επαιζε τα παντα,αυτο εννοω υπαρχει αναλογη εμπιστη μεθοδος,η μαλλον να το θεσω καλυτερα πιο εμπιστη/σταθερη?

ναι οτι αναφερει ο αντθκουτ τα 3 μαριο τα 3 ζελντα τα εξκλουσιβ περισσοτερο κανα xenoblade αυτα

επισης το ονλαιν μου ειναι εντελως αδιαφορο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...