Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυριο δευτερα 23:59 με τριτη 06:00, το δικτυο της νιντεντο για θα υποστει εργασιες συντηρησης....

​Switch Wii U 3DS

Αρα οχι ονλαιν εσοπ κλπ...

Αναμενετε και νεα updates....

Προσοχη στα τυχων χακς...

Ετοιμαζεται χακ και στο switch (non updated)

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας,θέλω να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο wii u.Τι πρέπει να προσέξω ώστε να μπορώ να περάσω softmode;Δεν έχω ίντερνετ στο σπιτι ούτε πιστωτική για να αγορασω το ds παιχνιδι που διαβασα μερικες σελιδες πισω.Οποτε δε θα εχω τη δυνατοτητα να να συνδεσω το wii u στο ίντερνετ, θα μπορώ να το χακεψω?

Δημοσ.

Γεια σας,θέλω να αγοράσω κάποιο μεταχειρισμένο wii u.Τι πρέπει να προσέξω ώστε να μπορώ να περάσω softmode;Δεν έχω ίντερνετ στο σπιτι ούτε πιστωτική για να αγορασω το ds παιχνιδι που διαβασα μερικες σελιδες πισω.Οποτε δε θα εχω τη δυνατοτητα να να συνδεσω το wii u στο ίντερνετ, θα μπορώ να το χακεψω?

Ειλικρινα οχι, θα χρειαστει διαφορα αρχεια, και κυριως το διαδικτυο για αναζητηση λυσεων σε τυχων προβλημα.

Καλυτερα να δοθει εργολαβεια. Αλλα μετα δεν θα χρειαστει το διαδικτυο ...;

Δημοσ.

Εμενα τα παιχνιδια τρεχουν κατευθειαν απο το μενου του νιντεντο τα εχω εγκαταστησει μεσω wu installer apo wii usb helper υπαρχει περιπτωση brick?????

τα εχω εγκαταστησει στην συστεμ μεμορυ και σε ενα φλασακι 32 γιγα.

το loadini το χρησιμοποιώ μονο για να φορτωσω το wii u installer.

Δημοσ.

Μπορεις να παιξεις online εαν εχεις cfw στο wiiu?

Ναι εαν δεν κανεις cheats.

Εμενα τα παιχνιδια τρεχουν κατευθειαν απο το μενου του νιντεντο τα εχω εγκαταστησει μεσω wu installer apo wii usb helper υπαρχει περιπτωση brick?????

τα εχω εγκαταστησει στην συστεμ μεμορυ και σε ενα φλασακι 32 γιγα.

το loadini το χρησιμοποιώ μονο για να φορτωσω το wii u installer.

ee παντα υπαρχει και εχεις αγγιξει την συστεμ μεμορυ, εσυ τι λες; Διαβασε τις οδηγιες του χακ, ενημερωσου μονος σου να κατανοησεις τι εχεις κανει. ολα τα χακσ δεν ειναι ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εαν δεν κανεις cheats.

ee παντα υπαρχει και εχεις αγγιξει την συστεμ μεμορυ, εσυ τι λες; Διαβασε τις οδηγιες του χακ, ενημερωσου μονος σου να κατανοησεις τι εχεις κανει. ολα τα χακσ δεν ειναι ιδια.

Οταν λεω system memory εννοώ των αποθηκευτικό χωρο που εχει το μηχάνημά τα 32γιγα.

Αν υπηρχε η περιπτωση brick θα σε αφηνε το wii installer να κανεις εκει εγκατασταση πατωντας το χ?

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

Μην έχεις πάρει φόρα και εγκαταστήσεις και κάνα cold boot γιατί ναι σε αφήνει να κάνεις ότι μλκια θες  :P

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που το επισήμαναν  γιατί όντως το Brain είχε πάει στον usb σκληρό όταν κατέβηκε από το shop .

Και που με έβαλαν στην διαδικασία να περνάω όλη τη βιβλιοθήκη μου στον σκληρό   :D  - χτες έφαγα κάτι ώρες με το dump σε wud που είναι και μεγάλα γμτω 25gb x10 και ένα χαμό από wii και gc isos. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τι και πως γίνεται με τα Dlc  -αναγκαστικά θέλει cold boot ? 

Ετοιμάζεται και στο switch browser exploit ¨¨

Δημοσ.

Τα dlc μπαίνουν κανονικά, κατεβασμα με το wii u usb helper και εγκατάσταση μετά κανονικά αφού έχεις τρέξει το cfw του haxchi (click στο haxchi κρατώντας πατημένο το Β - ουσιαστικά ενεργοποιεις τα signature hacks)

Άσε το coldboot, δεν χρειάζεται. Play it safe.

Μετά την εγκατάσταση δε χρειάζεται να τρέχεις ξανά hackchi.

• Like 2
Δημοσ.

Ok no mocha then :-D . Κανα  ftp κατευθειαν στο directory του usb παιζει ? FTPiiU_Everywhere ειδα τα κανει ολα ?

οχι αλλο καρβουνο με την SD transfer ...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ακολουθησα τον οδηγο που ειχατε γραψει πιο πισω αλλα καταφερα να παιζει μονο τα παιχνιδια του wii u. Οταν παω να περασω στην κονσολα τα παιχνιδια του wii αλλα και τα dlcs και γενικα του eshop μου λεει οτι απαιτηται cfw για να εγκατασταθουν.. υποτιθεται εβαλα το haxchi γι αυτο, μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο;

Δημοσ.

Εφόσον έχεις το σκέτο haxchi, κάθε φορά που θέλεις να εγκαταστήσεις ή να παίξεις ένα παιχνίδι που έχει cfw only περιεχόμενο, πρέπει όταν ανοίγεις την κονσόλα να τρέξεις μια φορά το hachi για να ενεργοποιηθούν τα signature patches.

Δημοσ.

Παιδια εγω περασα το cold boot μαζι με το haxchi απλα ανοιγω το wiiu και μπαινει κατευθειαν σε cfw.

Τι προβληματα μπορει να μου δημιουργησει το cold boot?

Δημοσ.

Εφόσον έχεις το σκέτο haxchi, κάθε φορά που θέλεις να εγκαταστήσεις ή να παίξεις ένα παιχνίδι που έχει cfw only περιεχόμενο, πρέπει όταν ανοίγεις την κονσόλα να τρέξεις μια φορά το hachi για να ενεργοποιηθούν τα signature patches.

Παταω το haxchi, κραταω πατημενο το b οταν δειχνει το λογοτυπο και μπουταρει, μπαινω μετα στο homebrew για να κανω install οπως τα παιχνιδια του wii u αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ειναι για cfw μονο και δεν τα εγκαθιστα οπως τα κανονικα του wii u, λεει error...κανω κατι λαθος;

Δημοσ.

Μην κρατάς το b πατημένο. Πάτα a απλά για να τρέξει, περίμενε να bootάρει και να σε ξαναβάλει στο wii u menu. Μετά τρέξε το homebrew channel αν το έχεις εγκαταστήσει (καλό θα ήταν να το εγκαταστήσεις) και τρέξε το WUP installer από εκεί.

Σε εμένα όταν το φορτώσω κρατώντας το b πατημένο, μου ανοίγει μεν το WUP installer αλλά χωρίς να είναι ενεργοποιημένα τα sig patches.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...