Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγα να ξαναγορασω το mario 64 πόσες φορές  το χω πληρώσει το ρημάδι :P  "θυσιάζεις" δηλαδή δεν  θα παίζει ας παρω ενα 6,99 ?

Δημοσ.

Ναι το παιχνίδι θυσιάζεται και γίνεται το haxchi.

Πρέπει να εγκατασταθεί οπωσδήποτε στη system nand.

ΟΧΙ σε usb

Στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη του wii u.

Αν έχετε usb επάνω βγάλτε τον πριν την αγορά - εγκατάσταση ή μεταφέρετε μετά το παιχνίδι στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη.

Είναι η μοναδική παγίδα στην όλη διαδικασία.

Και το ξαναλέω για να μην έχουμε δράματα:

ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ds game εγκατεστημένο στην ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ μνήμη.

• Like 2
Δημοσ.

Προσπαθω εδω και αρκετες ωρες να βγαλω ακρη με το πως μπορεις να κανεις το wiiu να τρεχει games μεσω usb...

Υπαρχει cfw?

Θα μπορουσε μηπως καποιος να μου στειλει σε pm καποιο tutorial?

Δημοσ.

Ακολούθησα κατα γράμμα τον οδηγό. Έχω haxchi και homebrew launcher. Προς το παρόν δεν έχω σκληρό που μπορώ να χρησιμοποιήσω για το wii u αλλα θέλω να δώ αν "δουλεύει" το πράγμα με ένα 32ρι φλασάκι ή στην εσωτερική μνήμη του wiiu (32).

Υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για τα roms μου ή απλά τα κάνω install to usb/system memory ανάλογα με τις ορέξεις; Τα tik μας νοιάζουν ή είναι old news; Βλέπω διάφορους να λένε για loadiine ready αλλα εγώ αν καταλαβαίνω καλά μέσω haxchi έχω προσπεράσει όλο αυτό και μπορεί να γίνεται install απο mod Y απευθείας στην εσωτερική μνήμη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα το zelda κ μολις εφτασα στον γερακο στην αρχη οι διαλογοι δλδ η φωνη του δεν ακουγετε...

Ειναι φυσιoλογικο??

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Ξεκινησα το zelda κ μολις εφτασα στον γερακο στην αρχη οι διαλογοι δλδ η φωνη του δεν ακουγετε...

Ειναι φυσιoλογικο??

Ναι, μονο σε cut scenes εχει voice overs. 

Δημοσ.

@klainmaingr

Κατεβάζεις wii u usb helper στο pc, κατεβάζεις ότι θέλεις ταχυτατα, το περνάς μέσω του προγράμματος στην κάρτα sd και και με το mod Y το κάνεις εγκατάσταση στο usb stick η usb hdd η εσωτερική μνήμη του wii u.

Μόνο wii u isb helper. Τίποτα άλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@klainmaingr

Κατεβάζεις wii u usb helper στο pc, κατεβάζεις ότι θέλεις ταχυτατα, το περνάς μέσω του προγράμματος στην κάρτα sd και και με το mod Y το κάνεις εγκατάσταση στο usb stick η usb hdd η εσωτερική μνήμη του wii u.

Μόνο wii u isb helper. Τίποτα άλλο.

Δε μου έτρεχε το helper οπότε το παίρνω με utik atm. Δοκίμασα ήδη με το axiom verge και όλα βαίνουν καλώς.

Το μόνο που με προβληματίζει είναι η χρηστικότητα του .tik file και κατα πόσο πρέπει να μπαίνει στο install folder, αν πρέπει να το βάλω και στο v33 update κτλ.

edit: Το haxchi πρέπει να τρέχει κάθε φορά που ανοίγει η κονσόλα ή χρειάζεται μόνο για τα fakesign και για να τρέχουμε τον hbl? Ξεχάστηκα και πάτησα απευθείας το zelda μετά απο boot και έτρεξε κανονικά.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Χθες ασχοληθηκα 5 λεπτα και καταφερα να εγκαταστησω τα παιχνιδια μεσα στην εσωτερικη μνήμη με το wiiu installer.

Εβαλα τα εξεις mario kart 8 μαζι με το update και minectaft μαζι με το update.

Αλλα δεν μπορω να βαλω τα dlc ξερει καμεις γιατι?

Επισης οταν ξεκιναει το Minecraft γιατι προσπαθει να κανει update?

Τα παιχνιδια τα ξεκιμαω κανονικα απο το μενου του wii ειναι σωστο?

Το fw.img τι κανει

Δημοσ.

χρησιμοποιω το CBHC σαν CFW και μεχρι στιγμης ολα μα ολα δουλευουν ρολοι!

Μπορω να παιξω ομως στο Internet? 

πχ Mario Kart 8! (κατεβασμενο και οχι δικο μου)

Δημοσ.

Οσοι ενδιαφέρεστε για wii u softmod η ευκολότερη λύση + offline λύση + ασφαλής brick free είναι το haxchi.

Για αυτό κατεβάστε άμεσα από το eshop του wii u το DS game brain training το οποίο είναι και free.

Μετά μπορείτε να τρέχετε homebrew offline χωρίς να χρησιμοποιείτε κάθε φορά τον browser ενώ μπορείτε να ενεργοποιείτε το CFW στο wii u ΜΟΝΟ οταν θέλετε. Αυτό σας κάνει και stealth ουσιαστικά.

Χρειάζεστε

- ένα wii u στο τελευταίο firmware

- ένα ds game αγορασμενο στο wii u (η το brain training που είναι free)

- έναν usb hdd 3.5 με δική του τροφοδοσία ή έναν 2.5 κατά προτίμηση με Υ cable

- μία κάρτα sd (για μεγάλα games θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16αρα η 32αρα)

- Ενα pc με windows

Καλησπερα, θα μπορεις να παιζεις και παιχνιδια του απλου wii με αυτο το τροπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...