Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Wii U. Εγώ τη παρούσα στιγμή έχω μόνο wii (το wii u το έχω σε πλάνο αγοράς στο άμεσο μέλλον) και σε 42άρα ήδη δείχνει κάπως περίεργα τα παιχνίδια του wii. Επίσης, τώρα έχουν βγάλει στο eshop του wii u παιχνίδια του wii σε πολύ καλές τιμές π.χ super mario galaxy, super mario galaxy 2 κτλ.

Με hdmi adaptor μια χαρα δείχνει και το Wii σε μεγάλες οθόνες.

Καλά δεν είχες Wii U εσυ;

Πέρα απο ότι λένε πολλοί μια χαρα κονσόλα ειναι το Wii U με εξαιρετικά exclusives

Πως κάνουμε softmode στο wii u; Είναι απλό; :huh:

Λίγα λεπτά δουλειά με το κατάλληλο παιγνίδι
  • Moderators
Δημοσ.

Γίνεται στον ίδιο δίσκο να έχω δύο partitions, το ένα φορμαρισμένο σε Wii U format για να κάνω install τα digital games του Wii U και το άλλο σε WBFS format για να έχω μέσα τα backups των Wii games μου και να τα τρέχω σε vWii;

Εννοείται χωρίς να μου πετάει το εκνευριστικό μήνυμα στο boot.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να περαστεί μόνιμο cfw στο τελευταίο firmware? Καλό το Βραζιλιάνικο hack, αλλά είναι πολύ περιορισμένο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω κρατημένη την Limited με το master sword για το switch, αλλα σήμερα είδα οτι το breath of the wild είναι ήδη διαθέσιμο για το WiiU μέσα απο τα γνωστά μέσα.

Η αλήθεια είναι οτι το Wiiu το έχω απείραχτο με μια τεράστια βιβλιοθήκη απο αυθεντικά παιχνίδια, αλλα το σημερινό μου χτύπησε καμπανάκι. Για να παίξω το Zelda θέλει ένα 400ρι στο σύνολο για το Switch και ένα game (και κανένα άλλο στον ορίζοντα).

Σκέφτομαι να σπρώξω τα original στις αγγελίες και να ασχοληθώ με το WiiU softmod μιας και ήδη το support έχει σταματήσει απο τη Ninty. Νομίζω οτι είναι δόκιμο για χρήστες WiiU να μην ασχοληθούν ακόμα με το switch μιας και οι διαφορές στο zelda δε δικαιολογούν μια επένδυση 400ων ευρώ. Το μόνο που θα μου λείψει απο όλο αυτό είναι το master sword για το οποίο είμαι hyped as fuck.

Anyway, έκανα ήδη την έρευνα μου, αλλα ας πει και κάποιος που χρησιμοποιεί ήδη softmods τι προτείνει. Αν καταλαβαίνω σωστά είναι ίδια φάση με το 3ds και τα eshop tickets οπότε θέλει μόνο τα files, ένα usb και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να κατεβαίνουν.

To loadiine είναι dated οπότε μόνο WUP;

Απο άποψη χώρου γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται; Αν κάνω rip τα παιχνίδια που ήδη έχω γίνονται scraped ή θέλουν full χώρο; Online υπάρχουν scraped γενικά; Θα προτιμούσα να τη βγάλω με ένα 64ri usb/sd και να μην έχω ΑΚΟΜΑ ένα σκληρό dedicated σε κονσόλα αλλα βλέπω οτι τα legit gb των παιχνιδιών είναι στο 20ρικο. Έχει καταντήσει αστείο.

Γενικά κάποιος που γνωρίζει ας πει 2-3 λέξεις όσον αφορά τον προτεινόμενο τρόπο softmod αυτή τη στιγμή. Και κατα προτίμηση και τον προτεινόμενο τρόπο για emulators (κατα βάση snes).

Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Γίνεται στον ίδιο δίσκο να έχω δύο partitions, το ένα φορμαρισμένο σε Wii U format για να κάνω install τα digital games του Wii U και το άλλο σε WBFS format για να έχω μέσα τα backups των Wii games μου και να τα τρέχω σε vWii;

Εννοείται χωρίς να μου πετάει το εκνευριστικό μήνυμα στο boot.

Απο οτι εχω διαβασει πρεπει να παρεμβεις στο MBR του δισκου για κατι τετοιο μιας και το ενα μηχανημα το χρησιμοποιει και το αλλο οχι. Για ασφαλεια θα σου συστηνα την χρηση και εξοδο 2 δισκων (για να σου μεινει και κατι οταν θα κλεισουν πλεον τα εσοπ η εξαφανισθουν οι τιτλοι)

Υπάρχει τρόπος να περαστεί μόνιμο cfw στο τελευταίο firmware? Καλό το Βραζιλιάνικο hack, αλλά είναι πολύ περιορισμένο

Απο οσο ξερω οχι. Αναφερεσαι σε κατι σαν το ΑΡΜ9 σε 3ΔΣ ετσι;

Έχω κρατημένη την Limited με το master sword για το switch, αλλα σήμερα είδα οτι το breath of the wild είναι ήδη διαθέσιμο για το WiiU μέσα απο τα γνωστά μέσα.

Η αλήθεια είναι οτι το Wiiu το έχω απείραχτο με μια τεράστια βιβλιοθήκη απο αυθεντικά παιχνίδια, αλλα το σημερινό μου χτύπησε καμπανάκι. Για να παίξω το Zelda θέλει ένα 400ρι στο σύνολο για το Switch και ένα game (και κανένα άλλο στον ορίζοντα).

Σκέφτομαι να σπρώξω τα original στις αγγελίες και να ασχοληθώ με το WiiU softmod μιας και ήδη το support έχει σταματήσει απο τη Ninty. Νομίζω οτι είναι δόκιμο για χρήστες WiiU να μην ασχοληθούν ακόμα με το switch μιας και οι διαφορές στο zelda δε δικαιολογούν μια επένδυση 400ων ευρώ. Το μόνο που θα μου λείψει απο όλο αυτό είναι το master sword για το οποίο είμαι hyped as fuck.

Anyway, έκανα ήδη την έρευνα μου, αλλα ας πει και κάποιος που χρησιμοποιεί ήδη softmods τι προτείνει. Αν καταλαβαίνω σωστά είναι ίδια φάση με το 3ds και τα eshop tickets οπότε θέλει μόνο τα files, ένα usb και έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να κατεβαίνουν.

To loadiine είναι dated οπότε μόνο WUP;

Απο άποψη χώρου γνωρίζει κάποιος τι χρειάζεται; Αν κάνω rip τα παιχνίδια που ήδη έχω γίνονται scraped ή θέλουν full χώρο; Online υπάρχουν scraped γενικά; Θα προτιμούσα να τη βγάλω με ένα 64ri usb/sd και να μην έχω ΑΚΟΜΑ ένα σκληρό dedicated σε κονσόλα αλλα βλέπω οτι τα legit gb των παιχνιδιών είναι στο 20ρικο. Έχει καταντήσει αστείο.

Γενικά κάποιος που γνωρίζει ας πει 2-3 λέξεις όσον αφορά τον προτεινόμενο τρόπο softmod αυτή τη στιγμή. Και κατα προτίμηση και τον προτεινόμενο τρόπο για emulators (κατα βάση snes).

Ευχαριστώ.

Νομιζω οτι για τους λογους που ανεφερα πριν καλυτερα επενδυσε σε αλλο ενα σκληρο, επισης λιγοτερο επισφαλης απο μια ΣΔ. Γενικα με scraped δεν εχω ασχοληθει, ας απαντησει αλλος.

Δημοσ.

Είχα στο παρελθόν wii χακαρισμενο και ήταν σταθερό /ενώ υπήρχαν όλοι οι τίτλοι στα ανάλογα σαιτ με ρομσ.

Στην περίπτωση wii u υπάρχει σταθερότητα η ακόμα είναι σε πρώιμο/πειραματικό στάδιο?

Επίσης βλέπω στα τορεντ ότι υπάρχουν μόνο οι δημοφιλείς τίτλοι (smash/zelda ktl)

Τα πιο σπάνια παιχνίδια βρίσκονται?

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα. Μετα απο πολη σκεψη αποφασισα να κανω και εγω Softmode το WiiU (λογω του νεου Zelda κυριως).

Υπαρχει καποιος καποιος οδηγος για το πως μπορω να το κανω?

θελω να τρεχω τα games μεσω USB αν γινεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Klain άποψη μου είναι κράτα το wiiu και τα παιχνίδια που έχεις μαζέψει. Είσαι gamer και πιστεύω θα το μετανιώσεις να διώξεις τη συλλογή σου.
Επειδή λογικά θα το αγοράσεις το switch εντός εξαμήνου, max εντός έτους αν έχεις το ποσό, δώστο τώρα ( έτσι και αλλιώς οι τράπεζες δεν δίνουν τόkο πλέον....). Θα εχεις day one νέα κονσόλα - zelda - και ξίφος.
Κρίμα η συλλογή!

Επεξ/σία από gust
  • Like 1
Δημοσ.

Τα περισσότερα games είναι κάτω από 10gb . Πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιησεις το Wiiu usb helper από να τα κάνεις rip . Μετα θέλεις μια SD 16gb τουλάχιστον για να τα κάνεις install στο Wiiu με το wup installer . Αν κάνεις install ευρωπαϊκά games που έχουν βγει και σε δισκάκι τα τρέχεις απευθείας από το μενού χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο . CFW θα χρειαστείς για DLC , eshop only games και USA η JP region .

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι ενδιαφέρεστε για wii u softmod η ευκολότερη λύση + offline λύση + ασφαλής brick free είναι το haxchi.

Για αυτό κατεβάστε άμεσα από το eshop του wii u το DS game brain training το οποίο είναι και free.

Μετά μπορείτε να τρέχετε homebrew offline χωρίς να χρησιμοποιείτε κάθε φορά τον browser ενώ μπορείτε να ενεργοποιείτε το CFW στο wii u ΜΟΝΟ οταν θέλετε. Αυτό σας κάνει και stealth ουσιαστικά.

Χρειάζεστε

- ένα wii u στο τελευταίο firmware

- ένα ds game αγορασμενο στο wii u (η το brain training που είναι free)

- έναν usb hdd 3.5 με δική του τροφοδοσία ή έναν 2.5 κατά προτίμηση με Υ cable

- μία κάρτα sd (για μεγάλα games θα χρειαστείτε τουλάχιστον 16αρα η 32αρα)

- Ενα pc με windows

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...