Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια..

Έχω εγκαταστήσει το Haxchi και όλα πήγαν καλά μέχρι εδώ...τρέχει το homebrew κανονικά...το θέμα είναι από δω και πέρα τι κάνουμε...για να φτάσουμε στο σημείο να παίζει τα παιχνίδια από σκληρό..

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λεει να αγορασω Wii u τωρα; ή να περιμενω την καινουργια εκδοση του nintendo switch και να περιμενω για χακς του switch? 

Δημοσ.

Διοτι θα προτιμησα την καινουργια εκδοση που θα ειναι ποιο "δυνατη"  με συγκριση με την τωρινη και θα κανω και υπομονη για να σπασει δεν εχω θεμα....!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς ιδέα γιατί δεν μπορώ να κάνω nand backup (έστω τα otp και seedprom);

Μου βγάζει "failed to open /otp.bin for writing" και από κάτω "Error -> rebooting" και φυσικά κάνει reboot.

Εχθές "έσπασα" το wii u και ήθελα να κάνω και nand backup. Θα δοκιμάσω αργότερα με άλλη microSD.

EDIT: Δοκίμασα άλλη μνήμη με άλλο αντάπτορα και λειτουργεί, τώρα έβαλα την αρχική μνήμη που είχα ((128gb) στον αντάπτορα  που λειτουργεί και παίρνω το backup. :D

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/11/2018 στις 11:44 ΜΜ, SteelLord είπε

Διοτι θα προτιμησα την καινουργια εκδοση που θα ειναι ποιο "δυνατη"  με συγκριση με την τωρινη και θα κανω και υπομονη για να σπασει δεν εχω θεμα....!

Κι αν βγει καινούρια έκδοση Switch και σπάσει αλλά δεν θα παίζει τα παιχνίδια των προηγούμενων κονσολών τι να το κάνεις; Τι να την κάνεις την νεότερη κονσόλα και πιο δυνατή αν δεν μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια, όλων των κονσολών; Για μένα καλύτερα να πάρεις τώρα το Wii u που παίζει όλα τα παιχνίδια του wii u και Wii κι όταν με το καλό βγει καινούριο Switch και σπάσει, τότε αν θες και μπορείς οικονομικά, παίρνεις και το Switch για να παίζεις και τα δικά του. Κι αν, λέω αν κάποτε, καταφέρουν και κάνουν το Switch να παίζει όλα τα παιχνίδια των προηγούμενων κονσολών, τότε πουλάς το Wii u και κρατάς μόνο το Switch! Ως τότε πιστεύω να τα έχει βγάλει τα χρήματα του το Wii u.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια ερώτηση. Αντί από σκληρό δίσκο μπορούμε να παίξουμε από usb stick τα παιχνίδια; Πχ έχω κάπου στα 20-30 παιχνίδια του Wii u σε 500αρι δίσκο και γύρω στα 100-110 παιχνίδια του Wii σε 1tb. Εκτός του ότι είμαι κάθε τόσο στο βάλε/βγάλε να αλλάζω τους δίσκους (γιατί είναι passport και συνδέονται με καλώδιο Y που πιάνει ο καθένας και τις δύο θέσεις usb) όταν θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι του Wii u η Wii και είναι σπαστικό, είναι κρίμα να έχω τόσο αδέσμευτο χώρο μιας και είναι λίγα τα παιχνίδια και δεν νομίζω να προσθέσω άλλα γιατί έχω κρατήσει αυτά που μ' αρέσουν περισσότερο και παίζουν όλοι στη παρέα μου. Σκέφτηκα λοιπόν να χρησιμοποιούσα για άλλη χρήση τους δίσκους και να έβαζα στις δύο θέσεις για usb πίσω που έχει, δύο usb stick (των 128gb πχ) ένα για τα παιχνίδια του Wii u κι ένα για τα Wii ώστε να μη τα βάζω/βγάζω! Τι λέτε γίνεται αυτό;

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

Βρε παιδιά κάποια παιχνίδια του Wii παίζουν και κάποια άλλα δεν παίζουν (δεν ξεκινάνε να φορτώσουν). Τα παιχνίδια τα περνάω ως wbfs με το wii backup manager. Τι γίνεται;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω πάρει από μία αγγελία ένα wii u με hachxi με κάποια παιχνίδια περασμένα μέσα. Πως περνάω παιχνίδια ποιά η διαδικασία;

Διαβάζοντας δε κατάλαβα πολλά μπορείτε να μου εξηγήσετε;

Επεξ/σία από kmanikas13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/5/2019 στις 1:58 ΜΜ, kmanikas13 είπε

Καλησπέρα. Έχω πάρει από μία αγγελία ένα wii u με hachxi με κάποια παιχνίδια περασμένα μέσα. Πως περνάω παιχνίδια ποιά η διαδικασία;

Διαβάζοντας δε κατάλαβα πολλά μπορείτε να μου εξηγήσετε;

Καλησπέρα φίλε. Έβγαλες άκρη τελικά;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, υπάρχει κάποιος από θεσσαλονικη που να μπορεί να χακάρει WiiU?

Δημοσ.

Έχω ένα WiiU στο τελευταίο OFW και αρκετά games.
Θέλω όταν κλείσει το nintendo e-shop να μπορώ να παίξω κάποια παιχνίδια που μου αρέσουν.

Απ ότι έχω διαβάσει από παλιότερους οδηγούς για εγκατάσταση CFW θέλει να αγοράσεις VC game. 

Υπάρχει μέθοδος χωρίς VC game ή να αγοράσω κάποιο (exploitable) έτσι ώστε αν στο μέλλον (που δεν θα είναι διαθέσιμο από το e-shop το VC game για το exploit) χρειαστώ να το κάνω CFW να έχω αυτή τη δυνατότητα; 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια ,απεκτησα και εγω επιτελους χθες μια κονσολα wii u και σημερα της περασα cfw με την μεθοδο CBHC ,ολα πηγαν καλα ,το θεμα ειναι απο εδω και περα τι κανουμε? Κατεβασα καποια apps αλλα γενικα εχω χαθει με το βασικο κομματι που ειναι να φορτωνεις παιχνιδια απο εξωτερικο σκληρο .... Δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη ακομα ,μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του ? :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...