Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Εννοείται ότι μπορείς να περάσεις όσα games χωράνε στον εσωτερικό χώρο του wiiu.. 

Και η έκδοση 5.5.3 παίρνει hack.. Web exploit για την ακρίβεια που είναι εύκολη υπόθεση και δεν υπάρχει περίπτωση brickαρισματος.. 

Το wiiu παίρνει εξωτερικό δίσκο με τροφοδοσία ή εξωτερικό 2,5αρη δίσκο με δύο καλώδια usb.. 

μεχρι τι φιρμ περνει χακ?

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Απ' όσο είδα 4.0.0 έχει η κονσόλα οπότε είμαι καλυμμένος.

Εσύ λες καλύτερα μέσω browser, έλεγα μήπως έπαιρνα κάποιο ds game και να το τρέχω από εκεί (και ας μην βάλω coldboot).  Πόσο stable είναι δηλαδή με το browser;

Το φαντάστηκα ότι αν έπαιρνε 2.5 δίσκο θα ήθελε να έχει 2 καλώδια usb.

Το ποιο εύκολο και προσιτό είναι να κάνεις με web exploit και μετά αν θες περνάς haxchi αγοράζοντας ένα παιχνίδι ds.. 

@postfire Το τελευταίο firmware είναι το 5.5.3 και παίρνει hack.. Web exploit και haxchi.. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες το ψάχνω και η αλήθεια έχω χαθεί λίγο.
Από ότι αντιλαμβάνομαι υπάρχουν 2 μέθοδοι Web exploit και haxchi? Εμενα με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζω Gamecube παιχνίδια οποτε πρέπει να κάνω hack και το vwii έτσι? Ποια από τις 2 μεθόδους συστήνεται?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georget35 είπε

Εδώ και λίγες μέρες το ψάχνω και η αλήθεια έχω χαθεί λίγο.
Από ότι αντιλαμβάνομαι υπάρχουν 2 μέθοδοι Web exploit και haxchi? Εμενα με ενδιαφέρει περισσότερο να παίζω Gamecube παιχνίδια οποτε πρέπει να κάνω hack και το vwii έτσι? Ποια από τις 2 μεθόδους συστήνεται?

Haxchi και περνάς την εφαρμογή nintendont και τα παιχνίδια τα περνάς στην εξωτερική sd σε φάκελο με ονομασία games.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Haxchi και περνάς την εφαρμογή nintendont και τα παιχνίδια τα περνάς στην εξωτερική sd σε φάκελο με ονομασία games.. 

OK περνάς το Haxchi στο Wii u.
Το Nintedont που το περνάς στο Wii U η στο Virtual Wii?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, georget35 είπε

OK περνάς το Haxchi στο Wii u.
Το Nintedont που το περνάς στο Wii U η στο Virtual Wii?

Στο wiiu σαν εφαρμογή.. 

Αλλά μπορείς να το περάσεις και μέσω Vwii πάλι. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε

Στο wiiu σαν εφαρμογή.. 

Αλλά μπορείς να το περάσεις και μέσω Vwii πάλι. 

OK είχα την εντύπωση ότι για να παίξεις παιχνίδια Gamecube είναι  μονο στο  Virtual wii με το Nintendont.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Wii U softmoded hack - οδηγός 

Καλημερα συμφορουμιτες και συμφορουμιτισσες,

Θα ήθελα τα φώτα σας σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος να μου δώσει κάποιον οδηγό για softmode hack σε Wii U

Έχω κάνει μια έρευνα και έχω δει πραγματακια στο YouTube και στο ίντερνετ γενικά, απλά επειδή δεν ξέρω σίγουρα τι από όλα αυτά που βλέπω δουλεύει ή δεν δουλεύει ακόμα (κάποιες μέθοδοι δεν δουλεύουν πλέον) θα ήθελα αν έχει κάποιος κάποιο λινκ από site ή βιντεο που να το έχει δοκιμάσει πρόσφατα και να δουλεψε. Το frimware της κονσόλας είναι το 5.5.3 Ε.

Τέλος γενικά αν κάποιος έχει γνώση ή εμπειρία από το θέμα αυτό θα ήθελα την γνώμη του στο κατά πόσον πρέπει να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο αλλά και τι κινδύνους μπορεί να κρύβει όλο αυτό? Μπορώ να γυρίσω πίσω σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αν έχω εγκαταστήσει homebrew και τα συναφή;

Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους θελήσουν να απαντησουν.

Δημοσ.

Το haxchi ουσιαστικά είναι το cfw απλά το τρέχεις μέσω ενός Nintendo ds game.

Ουσιαστικά αγοράζεις ένα game από το store (έχει λίστα με τα συγκεκριμένα games) και εγκαθίσταται εκεί το exploit, οπότε απλά ανοίγεις την κονσόλα και τρέχεις το game/exploit και είσαι έτοιμος.

• Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Το haxchi ουσιαστικά είναι το cfw απλά το τρέχεις μέσω ενός Nintendo ds game.

Ουσιαστικά αγοράζεις ένα game από το store (έχει λίστα με τα συγκεκριμένα games) και εγκαθίσταται εκεί το exploit, οπότε απλά ανοίγεις την κονσόλα και τρέχεις το game/exploit και είσαι έτοιμος.

αρα το  haxchi ειναι καλυτερο με περισσοτερες δυνατοτητες?

Δημοσ.

Καλύτερο ως προς ότι είναι άμεσο και stable, ενώ μέσω του browser μπορεί να θες 2-3 φορές για να τρέξει το exploit και να μπεις στο homebrew launcher.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...