Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Η θα κάνεις με το Haxchi αγοράζοντας virtual console game(DS παιχνίδι) ή αλλιώς μέσω Web browser exploit.. 

Έχεις κατά νου υπέρ/κατά κάθε περίπτωσης ή/και αναλυτρικούς οδηγούς παίρνοντας τα απαραίτητα backup ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα brick ?

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, s2117 είπε

Έχεις κατά νου υπέρ/κατά κάθε περίπτωσης ή/και αναλυτρικούς οδηγούς παίρνοντας τα απαραίτητα backup ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα brick ?

Το wii u το πήρα έτοιμο με hack.. 

Αλλά εγώ τρέχω το mocha cfw και άλλες  homebrew εφαρμογές μέσω Web exploit.. 

https://wiiu.hacks.guide/homebrew-launcher.html

Είναι η πιο εύκολη λύση χωρίς να αγοράσεις κάποιο παιχνίδι και χωρίς να έχεις φόβο μπρικαρισματος.. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Το wii u το πήρα έτοιμο με hack.. 

Αλλά εγώ τρέχω το mocha cfw και άλλες  homebrew εφαρμογές μέσω Web exploit.. 

https://wiiu.hacks.guide/homebrew-launcher.html

Είναι η πιο εύκολη λύση χωρίς να αγοράσεις κάποιο παιχνίδι και χωρίς να έχεις φόβο μπρικαρισματος.. 

Ευχαριστώ (Ξανά)

Οπότε κάνω απλά αυτά τα βηματάκια κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα, φορτώνει ο homebrew launcher και από εκεί μέσα έχει επιλογή να τρέξω το Mocha, το οποίο μόλις το τρέξω, μπορώ να παίξω παιχνίδια σε μορφή .iso από εξωτερικό σκληρό? 

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, s2117 είπε

Ευχαριστώ (Ξανά)

Οπότε κάνω απλά αυτά τα βηματάκια κάθε φορά που ανοίγω την κονσόλα, φορτώνει ο homebrew launcher και από εκεί μέσα έχει επιλογή να τρέξω το Mocha, το οποίο μόλις το τρέξω, μπορώ να παίξω παιχνίδια σε μορφή .iso από εξωτερικό σκληρό? 

Το Mocha cfw το τρέχεις  σε ειδικές καταστάσεις .. Όπως όταν είναι να κάνεις εγκατάσταση dlc ή να παίξεις παιχνίδια που έχεις περάσει dlc και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ..

Tα παιχνίδια  δεν είναι σε μορφή iso ..  Τα κάνεις  εγκατάσταση μέσω εφαρμογής  wup installer , περνώντας στον εξωτερικό δίσκο που πρέπει να έχεις με εξωτερική τροφοδοσία για να στο διαβάσει το wii u(portable δίσκους τους ξεχνάς).. Η αλλιώς στην εσωτερική μνήμη του wii u (8GB ή 32GB).. Όταν  κάνεις εγκατάσταση κάποιο παιχνίδι , έπειτα δεν χρειάζεται να τρέξεις το cfw μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ..

Παράδειγμα :  web exploit =  homebrew launcher

web exploit - wup installer = εγκατάσταση παιχνιδιού

web exploit - Mocha CFW - wup installer = εγκατάσταση dlc και virtual console games

web exploit - Mocha CFW = τρέχουμε παιχνίδια που έχουμε περάσει dlc και παιχνίδια virtual console

YΓ. Όπου web exploit  βάζουμε  Haxchi  αν έχουμε κάνει χακ με το Haxchi  , αλλιώς με το web exploit που είναι  το πιο  εύκολο  hack στο wii u αλλά όχι πάντα σταθερό(μπορεί να κολλήσει στο φόρτωμα του exploit και θα πρέπει να κάνουμε restart το wiiu)  ..

Αν κάνω κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος !!

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Wii U Haxchi cfw

Καλησπερα! 

Εχω αγορασει εδω και 2 εβδομαδες ενα wii u το οποιο τρεχει το Haxchi και homebrew τα οποια μου ειναι εντελως αγνωστο το πως να περασω games μεσα. 

Εχω εναν σκληρο δισκο εξωτερικο και μια καρτα 60 gb SD τα οποια μου ειχε πει οτι πρεπει να ειναι και τα 2 συνδεμενα στο wii u για να λειτουργει το CFW.

Αν ξερει καποιος καποιο tutorial youtube η αν ξερει ο ιδιος παρακαλω ας βοηθησει!

Δημοσ.
Στις 20/7/2018 στις 7:01 ΜΜ, Sybro είπε

Wii U Haxchi cfw

Καλησπερα! 

Εχω αγορασει εδω και 2 εβδομαδες ενα wii u το οποιο τρεχει το Haxchi και homebrew τα οποια μου ειναι εντελως αγνωστο το πως να περασω games μεσα. 

Εχω εναν σκληρο δισκο εξωτερικο και μια καρτα 60 gb SD τα οποια μου ειχε πει οτι πρεπει να ειναι και τα 2 συνδεμενα στο wii u για να λειτουργει το CFW.

Αν ξερει καποιος καποιο tutorial youtube η αν ξερει ο ιδιος παρακαλω ας βοηθησει!

Καλησπέρα, αν δεν το έχεις βρει ακόμα κάνε τον κόπο να διαβάσεις το ακριβώς προηγούμενο μήνυμα από το δικό σου που λέει ο φίλος για το wup installer. Άμα θες μπορείς να το κοιτάξεις το "wup installer" και στο γιουτούμπ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 14/9/2018 στις 9:48 ΠΜ, vagosvts7 είπε

Παιδιά το wii u πήρε update σε 5.5.3 ...🤔

υπαρχει προβλημα? δεν θα παιζει μετα?

ξεκινησε να κατεβαζει το update αλλα το εβγαλα απ το ιντερνετ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/9/2018 στις 8:36 ΜΜ, anthkout είπε

υπαρχει προβλημα? δεν θα παιζει μετα?

ξεκινησε να κατεβαζει το update αλλα το εβγαλα απ το ιντερνετ

Εγώ το έκανα και λειτουργεί ακόμα το Web exploit που έχω.. Ανάλογα πιο hack έχεις.. Εξάλλου δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνεις ενημέρωση το wiiu, μπαίνει κανονικά online και χωρίς το update .. Μπορείς πάντως να αποκλίσεις τα update του λογισμικού αν βάλεις τα παρακάτω dns 

20180726_190300~2.jpg

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.

Παιδιά η κονσόλα μου τελικά πήρε το update 5.5.3 . Τώρα που ήμουν και εγώ έτοιμος να την "χακαρο". Τι γίνετε μπορώ να το κάνω? Έχει αλλάξει κάτι?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

OK αποφάσισα επιτέλους τώρα που βρήκα λίγο χρόνο να προχωρήσω και εγώ. Έχω 2 κονσόλες η μια πήρε το update 5.5.3 και η άλλη είναι ακόμα στο 5.5.2. Ποια να προτιμήσω.

Και τον νεότερο αναλυτικό οδηγό που μπορώ να τον βρω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μάλλον αυτόν εδώ θες.  (δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά το θέμα αλλά σε 3ds/ps vita ειναι τα αντίστοιχα guides)

https://wiiu.hacks.guide/

Πριν καιρό είχα πάρει σκέτη την κονσόλα και την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα και σκέτο το gamepad/tablet (όχι μέσω ebay) οπότε τις επόμενες ημέρες λογικά θα "σπάσω" και το δικό μου. Τουλάχιστον δεν έχει και κάποιο Nintendo id που ίσως με δυσκόλευε σε κάποια πράγματα οπότε όλα κομπλέ.

Games/apps μπορώ να τα βάζω στον εσωτερικό χώρο (32gb), σωστά; Ρωτάω επειδή βλέπω κυρίως να λένε για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (με δική τους τροφοδοσία υποθέτω;).

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Μάλλον αυτόν εδώ θες.  (δεν το έχω ψάξει ακόμα αρκετά το θέμα αλλά σε 3ds/ps vita ειναι τα αντίστοιχα guides)

https://wiiu.hacks.guide/

Πριν καιρό είχα πάρει σκέτη την κονσόλα και την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα και σκέτο το gamepad/tablet (όχι μέσω ebay) οπότε τις επόμενες ημέρες λογικά θα "σπάσω" και το δικό μου. Τουλάχιστον δεν έχει και κάποιο Nintendo id που ίσως με δυσκόλευε σε κάποια πράγματα οπότε όλα κομπλέ.

Games/apps μπορώ να τα βάζω στον εσωτερικό χώρο (32gb), σωστά; Ρωτάω επειδή βλέπω κυρίως να λένε για εξωτερικούς σκληρούς δίσκους (με δική τους τροφοδοσία υποθέτω;).

Εννοείται ότι μπορείς να περάσεις όσα games χωράνε στον εσωτερικό χώρο του wiiu.. 

Και η έκδοση 5.5.3 παίρνει hack.. Web exploit για την ακρίβεια που είναι εύκολη υπόθεση και δεν υπάρχει περίπτωση brickαρισματος.. 

Το wiiu παίρνει εξωτερικό δίσκο με τροφοδοσία ή εξωτερικό 2,5αρη δίσκο με δύο καλώδια usb.. 

Δημοσ.

Απ' όσο είδα 4.0.0 έχει η κονσόλα οπότε είμαι καλυμμένος.

Εσύ λες καλύτερα μέσω browser, έλεγα μήπως έπαιρνα κάποιο ds game και να το τρέχω από εκεί (και ας μην βάλω coldboot).  Πόσο stable είναι δηλαδή με το browser;

Το φαντάστηκα ότι αν έπαιρνε 2.5 δίσκο θα ήθελε να έχει 2 καλώδια usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...