Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mazinga είπε

Βγαλε την καρτα ΣΔ που φανταζομαι πρεπει να υπαρχει στην κονσολα, δες πως ονομαζονται τα αρχεια hackchi / rednand or other name, απο εκει εχεις μια ιδεα. Μετα, δες, χρειαζεται να φορτωσεις το χακ πατωντας κατι η ειναι εγκατεστημενο εξ αρχης στην κονσολα και τρεχει παντα με το που την αναβεις, και φορτωνεις προγραμματα.

Εαν ειναι προεγκατεστημενο (coldboot) εκει ειναι το επικινδυνο που μπορει να σε κρεμασει η κονσολα (βλ. αναρτηση πριν).

Για εμενα πρωτα προστατευουμε την κονσολα, μετα ολα τα καλα του χακ...

Coldboot είναι δεν κάνω τπτ όταν το ανοίγω.τα τρέχω απευθείας τα Games.δεν έχω δει ακόμα ποιο hack έχει μεσα

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Coldboot είναι δεν κάνω τπτ όταν το ανοίγω.τα τρέχω απευθείας τα Games.δεν έχω δει ακόμα ποιο hack έχει μεσα

Απευθείας τρέχουν τα παιχνίδια που έχεις εγκατεστημενα, μόνο αν είναι με dlc τρέχεις το hack.. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Απευθείας τρέχουν τα παιχνίδια που έχεις εγκατεστημενα, μόνο αν είναι με dlc τρέχεις το hack.. 

Συγκεκριμένα έχει κατεβασμένα το Zelda dlc's αλλά δεν μου τα τρέχει.ο τύπος που μου το έφτιαξε με διαβεβαίωσε πως δεν έχει το haxchi πάντως 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Συγκεκριμένα έχει κατεβασμένα το Zelda dlc's αλλά δεν μου τα τρέχει.ο τύπος που μου το έφτιαξε με διαβεβαίωσε πως δεν έχει το haxchi πάντως 

Θα τα τρέχει όπως σου είπα παραπάνω.. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Θα τα τρέχει όπως σου είπα παραπάνω.. 

Οκ θα του πω να μου το φτιάξει να τρέχει τα πάντα κομπλέ.απλα δεν έβαλε haxchi γτ μου έλεγε για brickαρισμενες κονσόλες κλπ.εσυ που το έφτιαξες;η το έκανες μόνος σου; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, x.ristos1980 είπε

Οκ θα του πω να μου το φτιάξει να τρέχει τα πάντα κομπλέ.απλα δεν έβαλε haxchi γτ μου έλεγε για brickαρισμενες κονσόλες κλπ.εσυ που το έφτιαξες;η το έκανες μόνος σου; 

Έτοιμη την πήρα τη κονσόλα με cfw αλλά όταν θέλω να παίξω παιχνίδια με dlc πρέπει να τρέχω το  mocha cfw.. Αλλιώς μπορώ να τα παίξω και χωρίς να τρέξω το cfw αν δεν έχουν dlc.. Και εσύ λογικά αυτό παίζει να έχεις.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Μην χρησιμοποιείτε τα hacking θέματα για αναζήτηση τρόπων να κατεβάσετε πειρατικά παιχνίδια ή για υποστήριξη στο πώς να τρέξετε πειρατικά παιχνίδια παρακαλώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω wii u για να παίζω μάριο καρτ και κανά απλό μάριο coop με το κουρίτσ.....

Θα ήθελα σας παρακαλώ από τους γνώστες μια επιβεβαίωση...

Από το διάβασμα που έριξα, κατάλαβα ότι για να το πατσάρω, χρειάζεται απλά να είανι ως έκδοση 5.5.2  σωστά? Έχασα κάτι? Αν είναι δλδ παλιότερο από 5.5.2 μπορώ να το αναβαθμίσω κάπως στην 5.5.2 και να το χακάρω μόνος μου, ενώ αν είναι νεότερο από 5.5.2 δεν παίζει downgrade με τίποτα και το ξεχνάω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω wii u για να παίζω μάριο καρτ και κανά απλό μάριο coop με το κουρίτσ.....

Θα ήθελα σας παρακαλώ από τους γνώστες μια επιβεβαίωση...

Από το διάβασμα που έριξα, κατάλαβα ότι για να το πατσάρω, χρειάζεται απλά να είανι ως έκδοση 5.5.2  σωστά? Έχασα κάτι? Αν είναι δλδ παλιότερο από 5.5.2 μπορώ να το αναβαθμίσω κάπως στην 5.5.2 και να το χακάρω μόνος μου, ενώ αν είναι νεότερο από 5.5.2 δεν παίζει downgrade με τίποτα και το ξεχνάω?

Πας 5.5.2 που είναι το τελευταίο firmware,το χακάρεις και είσαι έτοιμος να παίζεις online Mario Kart 🙄😋

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Πας 5.5.2 που είναι το τελευταίο firmware,το χακάρεις και είσαι έτοιμος να παίζεις online Mario Kart 🙄😋

Σορυ αν επιμένω,απλά για να μην κάνω λάθος.. παίρνω οποιαδήποτε κονσολα με fw έως και 5.5.2 και μετά την κάνω update στην 5.5.2 με οφλαην τρόπο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, s2117 είπε

Σορυ αν επιμένω,απλά για να μην κάνω λάθος.. παίρνω οποιαδήποτε κονσολα με fw έως και 5.5.2 και μετά την κάνω update στην 5.5.2 με οφλαην τρόπο;

Παίρνεις οποιαδήποτε κονσόλα και χωρίς hack την πας  μέσω του wii u online στο τελευταίο firmware που είναι το 5.5.2, που δέχεται χακαρισμα.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Παίρνεις οποιαδήποτε κονσόλα και χωρίς hack την πας  μέσω του wii u online στο τελευταίο firmware που είναι το 5.5.2, που δέχεται χακαρισμα.. 

Ααααα,το τελευταίο που υπάρχει είναι το 5.5.2 ;οπότε όποια κονσόλα και να πάρω,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη χακαρεται;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, s2117 είπε

Ααααα,το τελευταίο που υπάρχει είναι το 5.5.2 ;οπότε όποια κονσόλα και να πάρω,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη χακαρεται;;

Αα μπράβο.. Ακριβώς έτσι..Όποια κονσόλα και να βρεις χακαρεται.. 

Αν και όσοι το έχουν το wiiu πιστεύω την έχουν έτοιμη με hack στην πλειοψηφία.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2017 στις 6:16 ΠΜ, snapy13 είπε

Εγω ακολουθησα αυτες τις οδηγιες και δουλεψε ( 5.5.2 )

https://www.reddit.com/r/WiiUHacks/comments/6u9f8j/tutorial_how_to_install_haxchi_on_wii_u_552/

Στις 14/10/2017 στις 11:44 ΠΜ, Mazinga είπε

Ο οδηγος αυτος ειναι καλος.

Τρεις επιφυλαξεις. 

• Δεν περιγραφει κανενα backup για την μνημη nand. Εαν κατι παει ΠΟΛΥ λαθος (ακομη και στην εγκατασταση ενος ticket, η την λανθασμενη εκκινηση προγραμματος εκτος ζωνης της ζωνης χωρας της κονσολας), χωρις να τρεχει το χακ, δεν υπαρχει  επιστροφη.
  • Δεν προτεινει καμια εγκατασταση selfhosting για τα script που απαιτουνται για να τρεξει το χακ. Σε περιπτωση εξαφανισματος των σαϊτ που φιλοξενουν τα scripts (Δεν υποχρεουστε σε εγκατασταση haxchi εαν δεν επιθυμειτε ΚΑΜΜΙΑ εγγραφη στην φλας μνημη). 
  • Ειναι τυφλοσούρτη χωρις επεξηγηση του τι συμβαινει ακριβως, αρα προσοχη να σημειωθει το καθε βημα, και το καθε μήνυμά, γιατι σε περιπτωση λαθους, αχχχ αμαν. 

Ποιον οδηγό προτείνετε που να περιέχει και αντιμετώπιση για τα 3 σημεία που τονίζει ο φίλος?

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.
1 ώρα πριν, s2117 είπε

Ποιον οδηγό προτείνετε που να περιέχει και αντιμετώπιση για τα 3 σημεία που τονίζει ο φίλος?

Η θα κάνεις με το Haxchi αγοράζοντας virtual console game(DS παιχνίδι) ή αλλιώς μέσω Web browser exploit.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...