Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ερώτηση.εχω περάσει hack σε 5.5.2 και παίζω από εξωτερικό σκληρό δίσκο με δικό του τροφοδοτικό.τα games μου τα εμφανίζει εικονίδια κανονικά στο μενού.έχω απενεργοποιησει και το Internet για ασφάλεια.δεν θυμάμαι πως λέγεται το hack.το θέμα είναι πως σε μερικά games πχ breath of the wild μου ζητάει update.παιζει κανονικά απλά δεν κάνω το update του.ειναι ασφαλές να το συνδέσω Internet και να το κάνω; 

Επεξ/σία από x.ristos1980
  • Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι μπορείς να κάνεις update κανονικα, εγώ παίζω και mario kart online κανονικα. Η Nintendara τα αφήνει αυτα! όπως κ στο wii

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, anthkout είπε

Ναι μπορείς να κάνεις update κανονικα, εγώ παίζω και mario kart online κανονικα. Η Nintendara τα αφήνει αυτα! όπως κ στο wii

Περνάω κάποιο dns μέσα η χύμα όπως είναι;μην φάω κάνα brick 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Περνάω κάποιο dns μέσα η χύμα όπως είναι;μην φάω κάνα brick 

Προς το παρον δεν μπρικαρεται με καποια αναβαθμιση χακαρισμενη κονσολα, προσοχη γιατι αυτο μπορει να αλλαξει απροειδοποιητα. Η κονσολα μαλλον εαν εβαλες χακτσι θα εχει ορισμενα dns για να αποφευγει τις αναβαθμισεις λειτουργικου.

Συνηθως σε 5.5.2. εκδοση λογισμικου δεν χρειαζεται προς το παρον να προστατευτεις απο καποια αναβαθμιση αρα ανοιξε το διαδικτυο και κανε αναβαθμισεις ΣΕ ΟΛΑ αφοβα. Μετα καλο θα ηταν να ορισεις dns προστατευτικα απο ις αναβαθμισεις που θα βρεις στον οδηγο του χακ.

https://digiex.net/threads/block-nintendo-wii-u-updates-easily-with-alternate-dns-server-tubehax-dns.14678/

You have a choice of various working DNS servers to block updates, the current working servers are:

• 035.164.240.189 (DNS-U)
  • 168.235.092.108 (ns3.titledb.com, hosted in LA)
  • 081.004.127.020 (ns2.titledb.com, hosted in Netherlands)

These should be stable and aren't going to be discontinued any time soon, so they should be solid choices to use on your system. Set the one nearest to you as your primary, and use the other as secondary.

The following domains are currently filtered:
nus.c.shop.nintendowifi.net
nus.cdn.c.shop.nintendowifi.net
nus.cdn.shop.wii.com
nus.cdn.wup.shop.nintendo.net
nus.wup.shop.nintendo.net
c.shop.nintendowifi.net
cbvc.cdn.nintendo.net
cbvc.nintendo.net
sun.hac.lp1.d4c.nintendo.net
beach.hac.lp1.eshop.nintendo.net

This list is subject to change without notice, and is a free service offered to the community. I make no guarantee to the quality or suitability of this service for anything whatsoever

https://gbatemp.net/threads/titledb-com-update-blocking-dns-servers.451486/

Ας υποθεσουμε τωρα οτι η Ν. βγαζει αναβαθμιση που μπρικαρει χακευμενη κονσολα (οπως το ειχε κανει παλιοτερα). Αυτο συνηθως οφειλεται στην ρυθμιση ενος CFW σαν loader (δηλαδη δικο σου προγραμμα που εκκινει την κονσολα) οταν η αναβαθμιση της Ν. σβυσει το προγραμμα του χακ, η κονσολα δεν βρισκει πλεον το προγραμμα εκκινησης και...παπαλα δεν ξεκινα με τιποτα (ιδιο πραγμα με εναν κομπιουτερ ανευ BIOS στη motherboard).

Καλο ειναι λοιπον να φορτωνουμε μονοι μας σε καθε ξεκινημα κονσολας τα χακ μας.

Αντε τα φορτωσες, εχεις σεταρει τους σερβερ μεσω των προαναφερθεντων ΔΝΣ, τρεχεις ενα προγραμμα που κρυβει την εκδοχη του eshop λχ nnupatch, και τρεχεις τα παιχνιδια προς αναβαθμιση.

Στον καταλογο των αναβαθμισεων (update queue) θα δεις οτι σου εμφανιζει ΚΑΙ μια αναβαθμιση κονσολας, μαζι με ολες τις αλλες αναβαθμισεις που υπαρχουν σε αναμονη.

Στην περιπτωση αυτη (οχι τωρα που εχεις κονσολα σε εκδοση λογισμικου 552 αλλα αυριο ας πουμε οτι βγηκε η εκδοση 601 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΣ), απλα ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ την κονσολα. Δεν την σβυνουμε κανονικα (μεχρι και την εκδοση χακτσι του δεκεμβρη 2017), ουτος ωστε θα διαγραψει απο την σειρα αναβαθμισεων την αιτηση αναβαθμισεως της κονσολας, και θα κρατησει  μονον τις αιτησεις αναβαθμισεων των εφαρμογων.

Επαναξεκιναμε την κονσολα με ολα τα χακ κλπ και ξεκιναει την αναβαθμιση των εφαρμογων μας κανονικα.

Αυτα. Οτι ερωτησεις, εδω.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mazinga είπε

Προς το παρον δεν μπρικαρεται με καποια αναβαθμιση χακαρισμενη κονσολα, προσοχη γιατι αυτο μπορει να αλλαξει απροειδοποιητα. Η κονσολα μαλλον εαν εβαλες χακτσι θα εχει ορισμενα dns για να αποφευγει τις αναβαθμισεις λειτουργικου.

Συνηθως σε 5.5.2. εκδοση λογισμικου δεν χρειαζεται προς το παρον να προστατευτεις απο καποια αναβαθμιση αρα ανοιξε το διαδικτυο και κανε αναβαθμισεις ΣΕ ΟΛΑ αφοβα. Μετα καλο θα ηταν να ορισεις dns προστατευτικα απο ις αναβαθμισεις που θα βρεις στον οδηγο του χακ.

https://digiex.net/threads/block-nintendo-wii-u-updates-easily-with-alternate-dns-server-tubehax-dns.14678/

You have a choice of various working DNS servers to block updates, the current working servers are:

• 035.164.240.189 (DNS-U)
  • 168.235.092.108 (ns3.titledb.com, hosted in LA)
  • 081.004.127.020 (ns2.titledb.com, hosted in Netherlands)

These should be stable and aren't going to be discontinued any time soon, so they should be solid choices to use on your system. Set the one nearest to you as your primary, and use the other as secondary.

The following domains are currently filtered:
nus.c.shop.nintendowifi.net
nus.cdn.c.shop.nintendowifi.net
nus.cdn.shop.wii.com
nus.cdn.wup.shop.nintendo.net
nus.wup.shop.nintendo.net
c.shop.nintendowifi.net
cbvc.cdn.nintendo.net
cbvc.nintendo.net
sun.hac.lp1.d4c.nintendo.net
beach.hac.lp1.eshop.nintendo.net

This list is subject to change without notice, and is a free service offered to the community. I make no guarantee to the quality or suitability of this service for anything whatsoever

https://gbatemp.net/threads/titledb-com-update-blocking-dns-servers.451486/

Ας υποθεσουμε τωρα οτι η Ν. βγαζει αναβαθμιση που μπρικαρει χακευμενη κονσολα (οπως το ειχε κανει παλιοτερα). Αυτο συνηθως οφειλεται στην ρυθμιση ενος CFW σαν loader (δηλαδη δικο σου προγραμμα που εκκινει την κονσολα) οταν η αναβαθμιση της Ν. σβυσει το προγραμμα του χακ, η κονσολα δεν βρισκει πλεον το προγραμμα εκκινησης και...παπαλα δεν ξεκινα με τιποτα (ιδιο πραγμα με εναν κομπιουτερ ανευ BIOS στη motherboard).

Καλο ειναι λοιπον να φορτωνουμε μονοι μας σε καθε ξεκινημα κονσολας τα χακ μας.

Αντε τα φορτωσες, εχεις σεταρει τους σερβερ μεσω των προαναφερθεντων ΔΝΣ, τρεχεις ενα προγραμμα που κρυβει την εκδοχη του eshop λχ nnupatch, και τρεχεις τα παιχνιδια προς αναβαθμιση.

Στον καταλογο των αναβαθμισεων (update queue) θα δεις οτι σου εμφανιζει ΚΑΙ μια αναβαθμιση κονσολας, μαζι με ολες τις αλλες αναβαθμισεις που υπαρχουν σε αναμονη.

Στην περιπτωση αυτη (οχι τωρα που εχεις κονσολα σε εκδοση λογισμικου 552 αλλα αυριο ας πουμε οτι βγηκε η εκδοση 601 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΣ), απλα ΤΡΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΖΑ την κονσολα. Δεν την σβυνουμε κανονικα (μεχρι και την εκδοση χακτσι του δεκεμβρη 2017), ουτος ωστε θα διαγραψει απο την σειρα αναβαθμισεων την αιτηση αναβαθμισεως της κονσολας, και θα κρατησει  μονον τις αιτησεις αναβαθμισεων των εφαρμογων.

Επαναξεκιναμε την κονσολα με ολα τα χακ κλπ και ξεκιναει την αναβαθμιση των εφαρμογων μας κανονικα.

Αυτα. Οτι ερωτησεις, εδω.

Φίλε μου δεν νομίζω πως είναι το haxchi.ξεκινανε τα παιχνίδια κανονικά από το εικονίδιο τους χωρίς να μπω καθόλου ίντερνετ.ακριβως όπως σαν να έχω δισκάκι μέσα.

Μόλις τώρα, x.ristos1980 είπε

Φίλε μου δεν νομίζω πως είναι το haxchi.ξεκινανε τα παιχνίδια κανονικά από το εικονίδιο τους χωρίς να μπω καθόλου ίντερνετ.ακριβως όπως σαν να έχω δισκάκι μέσα.

Και δεν έχει dns περασμένα 100%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Και δεν έχει dns περασμένα 100%

Αν είσαι  σε  5.5.2  δεν θα έχεις θέμα λογικά , αφού η ίδια η Ninty έχει σταματήσει εδώ και καιρό υποστηρίζει την κοσνόλα ..δεν έχει σημασία αν τα παιχνίδια είναι στο εξωτερικό και παίζουν αν δεν κάνω λάθος ..Θα το καταλάβεις αυτό όταν θα πρέπει τρέξεις το cfw για να τρέξουν τα παιχνίδια σου που έχουν dlc .. Πέρασε πάντως αν θέλεις  DNS 035.164.240.189 όπως  σου εξήγησε ο φίλος από πάνω ..

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Αν είσαι  σε  5.5.2  δεν θα έχεις θέμα ..δεν έχει σημασία αν τα παιχνίδια είναι στο εξωτερικό και παίζουν αν δεν κάνω λάθος ..Θα το καταλάβεις αυτό όταν θα πρέπει τρέξεις το cfw για να τρέξουν τα παιχνίδια σου που έχουν dlc .. Πέρασε πάντως αν θέλεις  DNS 035.164.240.189 όπως  σου εξήγησε ο φίλος από πάνω ..

Θα το περάσω σε λίγο και βλέπουμε.thanks και στους δύο 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, x.ristos1980 είπε

Πέρασα dns.μου μπλοκάρει το update του Wii u αλλά και τα updates των παιχνιδιών 

Χμμμ.. Έχεις 5.5.2 λογικά ε? Γύρισε το ξανά στο auto dns.. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Χμμμ.. Έχεις 5.5.2 λογικά ε? Γύρισε το ξανά στο auto dns.. 

Ας υποθέσουμε ότι το γυρνάω στο auto.πως κάνω τα updates;κανονικότατα; 

Δημοσ.

Δεν έχεις θέμα.. Γίνονται αυτόματα αν είσαι συνδεμένος η αλλιώς τα κάνεις χειροκίνητα με το wup installer.. Τα κατεβάζεις τα περνάς στο φάκελο install της SD και μετά εγκατάσταση στον εσωτερικό χώρο ή στον εξωτερικό.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, x.ristos1980 είπε

Ας υποθέσουμε ότι το γυρνάω στο auto.πως κάνω τα updates;κανονικότατα; 

Nαι εισαι ηδη στο 552 κανονικα θα πρεπει να τα δει. Το θεμα σου ειναι τωρα τι τικετς εχεις στην κονσολα, αυθεντικα η ψευδη για εγκατασταση;

Οταν εγκατασταθηκαν τα παιχνιδια  ειτε φτιαχθηκαν ψευδο κουπονια ισα ισα να σου μπει το προγραμμα (software ticket-->server nintendo / Bray disk original verif) ειτε ετρεξε η εγκατασταση απο δισκακια η καποιος ετρεξε προγραμμα και εφτιαξε απο τα κουπονια των παιχνιδιων και τον κωδικο της κονσολας, τα τικετ που αντιστοιχουν στην δικια σου κουπονια. Σε αυτην την τελευταια περιπτωση κατεβαζεις αβερτα απο τον σερβερ της ν. (και στην τριτη περιπτ. βραζιλιανικο χακ)

Επεξ/σία από Mazinga
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα τι παίζει παιδιά αλλά δοκίμασα και κατέβασα updates κανονικά.που μπορώ να δω τι έχει κάνει αυτός που μου πέρασε το hack και πως να κατεβάζω κλπ; 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, x.ristos1980 είπε

Δεν έχω ιδέα τι παίζει παιδιά αλλά δοκίμασα και κατέβασα updates κανονικά.που μπορώ να δω τι έχει κάνει αυτός που μου πέρασε το hack και πως να κατεβάζω κλπ; 

Βγαλε την καρτα ΣΔ που φανταζομαι πρεπει να υπαρχει στην κονσολα, δες πως ονομαζονται τα αρχεια hackchi / rednand or other name, απο εκει εχεις μια ιδεα. Μετα, δες, χρειαζεται να φορτωσεις το χακ πατωντας κατι η ειναι εγκατεστημενο εξ αρχης στην κονσολα και τρεχει παντα με το που την αναβεις, και φορτωνεις προγραμματα.

Εαν ειναι προεγκατεστημενο (coldboot) εκει ειναι το επικινδυνο που μπορει να σε κρεμασει η κονσολα (βλ. αναρτηση πριν).

Για εμενα πρωτα προστατευουμε την κονσολα, μετα ολα τα καλα του χακ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πρόσφατα ένα wii u.. Εγώ κάνω τα εξής, τρέχω το hack όταν το χρειάζομαι .. Πατάω από το pad στην υδρόγειος(browser) μετά στα αριστερά μου γράφει stupiidhax stable το πατάω τρέχω το exploit και μετά μπορώ η να τρέξω το mocha cfw όταν θέλω να παίξω τα παιχνίδια που έχουν dlc.. Αλλιώς οταν μπω στο exploit μπορώ να τρέξω διάφορες εφαρμογές που έχω περασμένες.. Όπως είναι το wup installer που κάνει εγκατάσταση τα games στον εσωτερικό ή στον εξωτερικό.. 

Επεξ/σία από vagosvts7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...