Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για βοηθήστε λίγο, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να ψάχνω. Είμαι σε 5.5.2 με περασμένο Haxchi και Homebrew Launcher 1.3 μέσα στην κάρτα. Έχω καμιά 20αρια physical games και θέλω να τα περάσω μέσα στον USB σκληρό που έχω επάνω στην κονσόλα, όπως γινόταν στο Wii και στο PS3.

Υπάρχει app που να κάνει κάτι τέτοιο;

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Για βοηθήστε λίγο, γιατί δεν έχω την πολυτέλεια να ψάχνω. Είμαι σε 5.5.2 με περασμένο Haxchi και Homebrew Launcher 1.3 μέσα στην κάρτα. Έχω καμιά 20αρια physical games και θέλω να τα περάσω μέσα στον USB σκληρό που έχω επάνω στην κονσόλα, όπως γινόταν στο Wii και στο PS3.

βρες λιγο χρονο κ ψαξτο, καπως γινεται

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται τόση μυστικοπάθεια, κάτι εντελώς νόμιμο θέλω να κάνω, να ripάρω τα νόμιμα αγορασμένα games μου για να μην αλλάζω συνέχεια δισκάκια. Τέσπα, θα το βρω μόνος μου.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν χρειάζεται τόση μυστικοπάθεια, κάτι εντελώς νόμιμο θέλω να κάνω, να ripάρω τα νόμιμα αγορασμένα games μου για να μην αλλάζω συνέχεια δισκάκια. Τέσπα, θα το βρω μόνος μου.

το παρεξηγησες, 

δεν ειναι οτι δεν θελω να σου πω, :P:P

δεν θυμαμαι

Δημοσ.

Νομίζω ήταν κάποιος usb loader που έκανε αυτή τη δουλειά. Δεν μπορώ να θυμηθώ, και δεν έχω την κονσόλα πια να το τσεκάρω..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά με cfw η κονσόλα μπαίνει κανονικά online? Έχει κόσμο ας πούμε το Mario kart online? Αξίζει η αγορά της λευκής κονσόλας με τα 8gb ή θα έχω θέμα χώρου ? Αν και τα παιχνίδια παίζουνε και από εξωτερικό δίσκο από ότι έχω διαβάσει.. Η πρέπει να πάω κατευθείαν στην 32αρα κονσόλα ή δεν είναι απαραίτητο...!? 

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Παιδιά με cfw η κονσόλα μπαίνει κανονικά online? Έχει κόσμο ας πούμε το Mario kart online? Αξίζει η αγορά της λευκής κονσόλας με τα 8gb ή θα έχω θέμα χώρου ? Αν και τα παιχνίδια παίζουνε και από εξωτερικό δίσκο από ότι έχω διαβάσει.. Η πρέπει να πάω κατευθείαν στην 32αρα κονσόλα ή δεν είναι απαραίτητο...!? 

Κανονικα μπαινει στα online. Mario kart online εχει κοσμο οπως και το σπλατουν. Οτι κονσολα βρεις παρε πιο πολυ θεμα χρωματος ειναι πια . Βαλε ενα παλιο σκληρο 300 gb και ανω και εισαι ησυχος. Οχι flash drive , οχι usb-powered HDD πρεπει να εχει AC τροφοδοτικο δικο του.

Στις 3/16/2018 στις 8:49 ΠΜ, Malthador είπε

Βρε δεν γραφεις την λυση σου εδω να αρχειοθετηθει για οποιον την ψαξει;

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mazinga said:

Δεν έχω λύση, γιατί βαριέμαι ελεεινά να ψάξω. Το έχω χακάρει εκεί πέρα, του μπλόκαρα τα updates και το έχω αφήσει στην άκρη, ούτως ή άλλως μόνο ο γιος μου παίζει που και που κανά Bros ή κανά World, δεν έχω μπει στη διαδικασία να του περάσω backups.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mazinga είπε

Κανονικα μπαινει στα online. Mario kart online εχει κοσμο οπως και το σπλατουν. Οτι κονσολα βρεις παρε πιο πολυ θεμα χρωματος ειναι πια . Βαλε ενα παλιο σκληρο 300 gb και ανω και εισαι ησυχος. Οχι flash drive , οχι usb-powered HDD πρεπει να εχει AC τροφοδοτικο δικο του.

Ευχαριστώ με κάλυψες σε όλα.. Να σαι καλά.. Αλλά στο μεταξύ είμαι λίγο γκαντέμης.. Έχω ένα σωρό από εξωτερικούς 2.5 και έναν 3.5 εξωτερικό που είχα με τροφοδοσία τον άνοιξα και τον πέρασα στο desktop.. Αααα έχω κι άλλη απορία τελικά, παίρνει 2,5 HDD εσωτερικό το wii u? Αν και έχω και μια micro SD 64gb δεν ξέρω αν χρησιμεύει για να περνάω παιχνίδια.. Αντε το μόνο που μου μένει είναι να βρω και κάποιο wii u εδώ μέσα σε καλή τιμουλα γιατί τα πουλάνε λίγο τσιμπημένα...

ps3 με cfw μπορείς να βρεις 80 με 130 ευρώ ευκολα εδώ μέσα.. Wii u 150 ευρώ το λιγότερο και ο ανήφορος.. 

Επεξ/σία από vagosvts7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, vagosvts7 είπε

Ευχαριστώ με κάλυψες σε όλα.. Να σαι καλά.. Αλλά στο μεταξύ είμαι λίγο γκαντέμης.. Έχω ένα σωρό από εξωτερικούς 2.5 και έναν 3.5 εξωτερικό που είχα με τροφοδοσία τον άνοιξα και τον πέρασα στο desktop.. Αααα έχω κι άλλη απορία τελικά, παίρνει 2,5 HDD εσωτερικό το wii u? Αν και έχω και μια micro SD 64gb δεν ξέρω αν χρησιμεύει για να περνάω παιχνίδια.. Αντε το μόνο που μου μένει είναι να βρω και κάποιο wii u εδώ μέσα σε καλή τιμουλα γιατί τα πουλάνε λίγο τσιμπημένα...

ps3 με cfw μπορείς να βρεις 80 με 130 ευρώ ευκολα εδώ μέσα.. Wii u 150 ευρώ το λιγότερο και ο ανήφορος.. 

Χαχαχαχα όπως λέει κι ο αδελφός μου, οι insomniacs πουλάνε μεταχειρισμένα σε τιμές Πλαίσιο!!!!!!:D

Δημοσ.
Στις 5/2/2018 στις 4:12 ΜΜ, vagosvts7 είπε

2.5 εσωτερικο οχι. Παρε κανα εξωτερικο κουτι για 3,5-2,5 δισκους και περνα τους.

micro SD 64gb δεν κανει για παιχνιδια μονο για χακιες και σωσιματα.

τωρα σε τιμες ολα σχετικα ειναι. εχω δει εδω να πουλιεται η κονσολα μαζι  με 5 απο τα καλυτερα παιχνιδια της για 200 με 250, σε σχεση με τι σκουπιδια πουλονται στην αγορα δεν ειναι ασχημα. Απο εκει και περα ολα παζαρια ειναι. Εγω δεν δινω για ps3 ουτε 50, γιατι δεν πεθαινω για την κονσολα -τιτλους της. Ενω για ps2 θα δωσω 50, και για Gamecube. Γουστα και ανοχες οικονομικες ειναι, οχι αυτοκινητο η σπιτι.

Στις 5/2/2018 στις 8:31 ΜΜ, Nathan Drake!! είπε

Χαχαχαχα όπως λέει κι ο αδελφός μου, οι insomniacs πουλάνε μεταχειρισμένα σε τιμές Πλαίσιο!!!!!!:D

τιμες eshop / public....

το πλαισιο εχει και τα σπασμενα- μεταχειρισμενα (οπως και το eshop /paletadeals....)

α ρε μανα μου παλι νηστικοί θ κοιμηθουμε αποψε....

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν τα περιφερειακά του Wii είναι συμβατά με το Wii u? Έχω δύο γνήσια classic controller από το Wii. Θα είναι συμβατά στο Wii u?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Nathan Drake!! said:

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν τα περιφερειακά του Wii είναι συμβατά με το Wii u? Έχω δύο γνήσια classic controller από το Wii. Θα είναι συμβατά στο Wii u?

Oui.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...