Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thansk! :)

Κάποιο αρχείο δεν ειχε περασει σωστά στην sd μαλλον. Τα ξαναπερασα κ μετα απο μερικεςς προσπάθειες φόρτωσε homebrew κ περασα haxchi.

Δεν εχω καταλαβει ακομα πως περνάω τα παιχνίδια του wii u σε σκληρό ώστε να παιζουν απο εκει και οχι απο την sd.

Επίσης εχω ενα σκληρό με παιχνίδια wii κ gamecube, με πιο τρόπο θα μπορουσα ν τα κάνω να παίξουν εδω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για καθε βοήθεια. Αν γινεται λιγο αναλυτικά γιατι ειναι νουμπ ακομα..

• Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thansk! :)

Κάποιο αρχείο δεν ειχε περασει σωστά στην sd μαλλον. Τα ξαναπερασα κ μετα απο μερικεςς προσπάθειες φόρτωσε homebrew κ περασα haxchi.

Δεν εχω καταλαβει ακομα πως περνάω τα παιχνίδια του wii u σε σκληρό ώστε να παιζουν απο εκει και οχι απο την sd.

Επίσης εχω ενα σκληρό με παιχνίδια wii κ gamecube, με πιο τρόπο θα μπορουσα ν τα κάνω να παίξουν εδω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για καθε βοήθεια. Αν γινεται λιγο αναλυτικά γιατι ειναι νουμπ ακομα..

Εγκαθιστας (η ηδη υπαρχει) ενα προγραμμα διαχειριστη που το κανει, κοιτα το ΗΒ μενου, το εξηγει επακριβως. Τωρα θες διαβασμα και μην βιαζεσαι. Του wii (οχι wii u) αμα τρεξεις το προγραμμα που διαβαζει ΝΤΦΣ-ΦΑΤ θα διαβασει τα παντα και τα φορτωνεις εξωτερικα απ ευθειας (προσεχε μην φορμαρεις στα γρηγορα δισκο). Δεν συνιστω να χακαρεις το βιρτουαλ wii μεσα στο wii u για να τρεξεις παιχνιδια του GC.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ειχα κανει sofftmod το Wiiu αγοραζοντας ενα game για το Ds. Εκτοτε δε το πηραξα το αφησα οπως ειναι.

Εχει αλλαξει κατι στο scene?

Εχω να το πιασω απο τον Απριλιο!

Πιο πολυ με ενδιαφερει για να περασω games του gamecube.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αποφάσισα να κάνω και το δικό μου. Ποια παιχνίδια χρειάζονται/κάνουν για να γίνει to hack? Πρέπει να είναι σε digital η κάνουν και τα Phisical?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/12/2017 στις 11:56 ΠΜ, georget35 είπε

Παιδιά πιο αξίζει να κάνω Hack το Wii U η το Wii?
Και πιο είναι πιο εύκολο?

Σίγουρα το WiiU γιατί έχει το Wii mode.Αρα έχεις ουσιαστικά δύο μηχανήματα "σπασμένα". Αργήσαμε λίγο να σου απαντήσουμε βέβαια..

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να ρωτησω και γω κάτι? Σε softmodded ευρωπαικο Wii u μπορείς κανείς να παίζει αυθεντικά NTSC(αμερικάνικα) παιχνίδια?Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Link83
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2018 στις 7:33 ΜΜ, Link83 είπε

Παιδιά να ρωτησω και γω κάτι? Σε softmodded ευρωπαικο Wii u μπορείς κανείς να παίζει αυθεντικά NTSC(αμερικάνικα) παιχνίδια?Ευχαριστώ!

****regionhax-how-to-get-regionfree-on-wiiu**** ψαξε το.

Επεξ/σία από Mazinga
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...