Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii U Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

- Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
- Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

- Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
- Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
- Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

----

Κυκλοφόρησε ο πρώτος Loader που σου επιτρέπει την εκτέλεση παιχνιδιών από sd κάρτα.

Για την ώρα δουλεύει μόνο στην έκδοση 5.3.2

Πρέπει να έχετε το super smash bros for WiiU σε δισκάκι.

Για να δουλέψει χρησιμοποιεί ένα exploit μέσω του mii maker.

Αναφορά σε κείμενο

/* How to Use */
/******************************************************************************/

- 1. Setup your SD Card (see below)

- 2. In the Internet Browser, Launch the included kernel exploit (www/kexploit)
(You need a modified kernel exploit that sets 0xA0000000 virtual memory range to 0x10000000 physical memory address)

- 3. Relaunch the Internet Browser

- 4. Launch loadiine (www/loadiine-532), it should return to the Pause Menu. Exit to Home Menu.

- 5. Insert your SD Card into the Wii U, if it's not already done.

- 6. Launch Mii Maker. The loadiine menu should open. Now, Select your App/Game using the D-Pad and press A.

- 7. Mii Maker will finish loading. Quit the application.

- 8. Launch Super Smash Bros and wait for your Game/Application to load.

- 9. Enjoy

- Note: When exiting the Game/Application, you must relaunch the Mii Maker and select the game again.
If you don't, launching Super Smash Bros will result in a crash.

https://www.youtube.com/watch?v=-OUchq5xUac

Δοκιμάζετε με δική σας ευθύνη ;)

• Like 4
  • Απαντ. 254
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Great news. Το 5.3.2 είναι το τελευταίο update; Αν όχι πότε περίπου; Έχω καιρό να μπώ/κάνω Update οπότε ελπίζω οτι θα ναι οκ. Oh boy the possibilities για emulators. Το τέλειο μηχάνημα.

edit: Απαν΄ταω στον εαυτό μου

Version 5.4.0 U:

Released June 8th, 2015

Αν δεν έχετε κάνει update μετάαπο αυτη την ημερομηνία έχετε 5.3.2 και είστε έτοιμοι.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Βρές κάποιο παιχνίδι που να έχει το 5.3.2 και κάν'το έτσι ενημέρωση.

Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις offline εγκατάσταση όπως δίνουν Sony/MS τα update τους.

Δημοσ.

Και Update έχω κάνει, και το SSB πούλησα και είμαι καλά :P

Έτσι και αλλιώς για το Chronicles και ένα πιθανό Zelda την κρατάω την κονσόλα. Σιγά μη θυσιάσω το online για αντιγραφές

• Like 1
Δημοσ.

sd κάρτα απο τις παλιες φανταζομαι μεχρι 64 mb για να τη δει ; Και πως εβαλε στο βιντεο το duck tales remastered εκει μεσα ?

Δημοσ.

Μπορεις να τρεξεις και κανονικα games WiiU?

Εννοείς παιχνίδια που είναι σε δίσκο από άλλο region?

Όχι γιατί γιατί πρέπει να έχεις το smash στο drive. Κάποια στιγμή όμως θα βρούν τρόπο να το παρακαμψουν.

E που να το ξεραμε,προχθες εκανε full and latest update το συστημα μου :( κανα downgrade δεν παιζει ε ? :P

Μια από τα ίδια :P Εγώ βέβαια δεν το πειράζω το δικό μου, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα αν θα banάρονται οι πειραγμένες κονσόλες από το online.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχα φτιάξει κάποτε thread για το hacking στο wii u . Δεν ασχολήθηκα πότε γιατί θέλει παλιά έκδοση firmware (ίσως να γίνεται downgrade πλέον), η διαδικασία ήταν κάπως μπερδεμένη και δεν υπήρχαν κάπου μαζεμένα όλα μαζί τα απαραίτητα αρχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...