Προς το περιεχόμενο

samsung s6 edge 32gb ? η iphone 6s 16gb ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα σε 7 ή 7s κατι θα παιξει με τον χωρο.Οντως ειναι κοροιδια αυτο απο μεριας Apple και λογικα και αυτοι θα πανε στα 32,αν και πιστευω οτι δεν το κανουν επιτηδες γιατι μετα δεν θα πουλαει(μαλλον)το 64ρι.

Δημοσ.

Γιατι εσυ οταν αγοραζεις αυτοκινητο ετσι σκεφτεσαι? Οτι μπορεις αν στο κλεψουν να το ξανα παρεις αμεσως?

Γιατι να παρει πιο φθινο εφοσον θελει ενα απο τα 2?

εδω χανεις λογο κακου παραδειγματος.Η ασφαλεια ειναι υποχρεωτικη.Και αν δεις τρακαρισμα ενος φθηνου πχ chevrolet matiz εναντι ενος ακριβοτερου πχ το γκολφ γνωστο και ως καρβουνιαρης θα σου φυγει το τσερβελο

Επι του θεματος το iphone to 64 καθως 16 δεν υπαρχει παρα μονο για να σε κλεβουν μεσω υπηρεσιων cloud κανει 900 γιουρια.

Το αλλο κανει 570.Μονο απο αυτο σε εμενα δεν τιθεται συναγωνισμος....

Αν σου περρισευουν σε βαθμο που χρησιμοποιεις 20ευρα για να αναβεις τα ρεσο παρε ενα απο τα δυο και αν δε σε βολευει πετα το στην μαρινα και παρε το αλλο.

Εφοσον εχεις καταληξει σε αυτα τα δυο brand εγω θα περιμενα το νοτε καθως παρολο που το S παρουσιαζεται σαν ναυαρχιδα ολοι ξερουν οτι το νοτε ειναι το τοπ της εταιριας

Δημοσ.

εδω χανεις λογο κακου παραδειγματος.Η ασφαλεια ειναι υποχρεωτικη.Και αν δεις τρακαρισμα ενος φθηνου πχ chevrolet matiz εναντι ενος ακριβοτερου πχ το γκολφ γνωστο και ως καρβουνιαρης θα σου φυγει το τσερβελο

Επι του θεματος το iphone to 64 καθως 16 δεν υπαρχει παρα μονο για να σε κλεβουν μεσω υπηρεσιων cloud κανει 900 γιουρια.

Το αλλο κανει 570.Μονο απο αυτο σε εμενα δεν τιθεται συναγωνισμος....

Αν σου περρισευουν σε βαθμο που χρησιμοποιεις 20ευρα για να αναβεις τα ρεσο παρε ενα απο τα δυο και αν δε σε βολευει πετα το στην μαρινα και παρε το αλλο.

Εφοσον εχεις καταληξει σε αυτα τα δυο brand εγω θα περιμενα το νοτε καθως παρολο που το S παρουσιαζεται σαν ναυαρχιδα ολοι ξερουν οτι το νοτε ειναι το τοπ της εταιριας

Το Note 5 δεν θα ερθει Ελλαδα εκτως και αν το αλλαξε η Samsung.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι με το να γραφεις απλα,μου αρεσουν και τα δυο ποιο απο τα 2 θα περνατε εσεις δειχνει οτι ο ενδιαφερομενος(αν οντως αγορασει κατι)πιο πολυ εχει σαν κριτηριο την εμφανιση(αφου δεν βλεπω να αναφερει ουτε το λειτουργικο,ουτε τις διαστασεις,ουτε την τιμη,ουτε τα specs ουτε τπτ),και επειδη σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οτι και να πεις δεν πολυ μετραει γιαυτο και σχολιασα αναλογα.

Δεν γινεται να διαθετεις 800ευρω για κινητο και να μην εχεις ψαξει εστω λιγο για να δεις τι σε βολευει(ή αν μπορεις να παρεις και φθηνοτερο αλλα παλι αξιολογο κινητο οπως λεει ο Ntinaras πολυ σωστα παραπανω).

πχ μπορεις να παρεις το φθηνοτερο Iphone 5s ή 6 και να σου μεινουν αρκετα χρηματα ή απο Android πχ το S6 ή G4 ή p8 κλπ

Και δυστηχως το επιβεβαιωνεις αυτο που αναφερω με το παραπανω.

τελος πάντων δεν θα κάτσω να τσακωθώ για μια ερώτηση που έκανα και ζήτησα μια γνώμη σας, απλα ο γραπτός λόγος ειναι κάπως ,τελος πάντων μετα απο αρκετή σκεψη ,με λεγόμενα σας και σε αλλα site κατέληξα στο edge. ευχαριστώ παρα πολυ για όλων τη γνώμη

και μια παρένθεση ,ναι θα μπορούσα να παρω ποιο φθηνό κινητό αλλα θέλω αυτη τη φορά να πάρω κατι καλο να το ευχαριστηθώ και να το κρατήσω καιρο και τα πράγματα μου γενικα τα προσέχω, τωρα αν έρθει η κακια στιγμή οπως αναφέρθηκε τι να πω έπαιξα και έχασα ,αν παω με τετοιο σκεπτικό καλύτερα να παρ ενα με 50ε

ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...