Προς το περιεχόμενο

doogee x5

saim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το απλό ή το pro!? Τα χαρακτηριστικά του δεν είναι ότι το καλύτερο. Εάν ειναι για απλή χρήση, δεν είναι άσχημα. Για απαιτητική, δεν το συνιστώ. Για δεύτερο κινητό σίγουρα. Για 60-80$ που έχουν οι δύο εκδόσεις δεν είναι άσχημα.

Δημοσ.

εγω το θελω για παιχνιδια ,εφαρμογες, ιντερνετ,φωτογραφιες και θελω να ειναι αξιοπιστο . ψαχνω κινητο εως 90 ευρω και γιαυτο το σκεφτομαι δν θελω να γεμιζει ευκολα καιθελω να μην κολλαει...το προηγουμενο κινητο μ ειναι το αλκατελ c3 και πιστευω πως το ντουτζε δν θα ειναι σαν το αλκατελ μπου συνεχεια κολλαγε η αφη του ηταν χαλια και οι φωτογραφιες χαλια και γενικα ολο το κινητο ....η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα...ευχαριστω για την προσοχη σας....

Δημοσ.

Ενδιαφέρει κι εμένα το κινητό αλλά όχι για τη χρήση και τις απαιτήσεις που έχεις εσύ και μάλιστα για εφαρμογές και φωτο.

Η μνήμη του είναι 1 GB που σημαίνει ότι με μερικές εφαρμογές που θα βάλεις πολύ γρήγορα θα μείνεις από RAM.

Επίσης, η πίσω κάμερα είναι 5 που σημαίνει ότι δεν θα έχεις φωτο καλής ποιότητας.

Δημοσ.

εγω το θελω για παιχνιδια ,εφαρμογες, ιντερνετ,φωτογραφιες και θελω να ειναι αξιοπιστο . ψαχνω κινητο εως 90 ευρω και γιαυτο το σκεφτομαι δν θελω να γεμιζει ευκολα καιθελω να μην κολλαει...το προηγουμενο κινητο μ ειναι το αλκατελ c3 και πιστευω πως το ντουτζε δν θα ειναι σαν το αλκατελ μπου συνεχεια κολλαγε η αφη του ηταν χαλια και οι φωτογραφιες χαλια και γενικα ολο το κινητο ....η μπαταρια τελειωνε πολυ γρηγορα...ευχαριστω για την προσοχη σας....

Πολλά ζητάς από ένα τόσο μικρό κινητό. Εάν μου έλεγες για κάτι τύπου meizu m2 ή xiaomi redmi note 2, τότε θα σου έλεγα χαλαρά..... Με το doogee, το κόβω πολύ χλωμό. Έχει 1 GB ram, οπότε δεν θα μπορεί να φορτώνει πολλά πράγματα. Έχει 8 GB rom, πράγμα που σημαίνει ότι εάν μεταφέρει τις εφαρμογές στην κάρτα, έχει γεμίσει με το καλημέρ
Δημοσ.

ε κα να δυο παιχνιδακια θελω και καμερα ας ειναι οτι να ειναι αρκει να μην ειναι σαν το παλιο μ το αλκατελ.....

εμενα αυτο με νοιαζει να μην ειναι σαν το αλκατελ εσεις το συνιστειτε αξιζει να το αγορασω???

τουλαχιστον να μην κολλαει οταν μπαινει φβ....

Δημοσ.

Ενδιαφέρει κι εμένα το κινητό αλλά όχι για τη χρήση και τις απαιτήσεις που έχεις εσύ και μάλιστα για εφαρμογές και φωτο.

Η μνήμη του είναι 1 GB που σημαίνει ότι με μερικές εφαρμογές που θα βάλεις πολύ γρήγορα θα μείνεις από RAM.

Επίσης, η πίσω κάμερα είναι 5 που σημαίνει ότι δεν θα έχεις φωτο καλής ποιότητας.

Σίγουρα ή Ram δεν είναι μικρή . αλλά αν προσεχείς λίγο και δεν τρεχεις 5 εφαρμογές είναι μια χαρά. Βέβαια για παιχνίδια που θέλει ο φίλος δεν είναι και το καλύτερο.
Δημοσ.

Το X5 ειτε το απλο,ειτε το Pro,για τα χρηματα του ειναι αψογο.

Δωσε 10 Ευρω παραπανω και παρε το εξαιρετικο μονοκαρτο Lenovo A8 με 2GB ram.Χαωδης διαφορα απο το αλκατελ που ειχες.

http://www.vickmall.com/original-lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.html

Αν θες δικαρτο το κορυφαιο Meizu M2 (στα 125-130$) ή Εlephone P6000 Pro.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...